ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» Πελεκούδα-Φιλίποφ στο Onsports! (photos)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» Πελεκούδα-Φιλίποφ στο Onsports! (photos)

Pre Game με τους Παναγιώτη Πελεκούδα και Ντίμα Φιλίποφ να μιλούν αποκλειστικά στο Onsports.gr λίγες ώρες πριν τον α’ ημιτελικό των play off της Volley League, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 5μ.μ. στο ΟΑΚΑ!

Οι Παναγιώτης Πελεκούδας και Ντίμα Φιλίποφ συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών, θα βρεθούν αντίπαλοι σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 5μ.μ. (ERT Sports) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Αμαρουσίου, και αμφότεροι δήλωσαν στο Onsports.gr πως θα διεκδικήσουν μέχρι… τέλους την πρόκριση στους τελικούς!

«Φαβορί της σειράς ο Παναθηναϊκός»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία με την φανέλα της Άμρισβιλ, στάθηκε στις δυσκολίες που αναμένεται να έχει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

«Θεωρώ ότι είναι άκρως επικίνδυνο να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα μετά από 3 μήνες. Είμαστε οι μοναδικοί που ξεκινάμε στο παγκόσμιο βόλεϊ. Ο κορονοϊός υπάρχει, δεν έχει φύγει. Δε μας σκέφτονται ως αθλητές και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσο μπορούμε. Μακάρι ωστόσο να κυλήσουν όλα ομαλά, να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε όλοι υγεία στο τέλος των play off».

Για την ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό ο Ντίμα Φιλίποφ τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης, εκτός από τον Στάροβιτς, που δεν επέστρεψε. Εμείς θα «παλέψουμε» για το καλύτερο δυνατό, με ελληνικό κορμό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και φυσικά είναι το φαβορί της σειράς. Ελπίζω να γίνουν καλά και ποιοτικά παιχνίδια, για να παρακολουθήσει ο κόσμος όμορφο θέαμα. Προσωπικά εγώ δε θα θυμάμαι αυτό το πρωτάθλημα του κορονοϊού. Αλλά πιστεύω ότι αυτός που θα είναι πιο πλήρης και πιο έτοιμος θα πάρει τον τίτλο».

«Θα τα δώσουμε όλα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο έμπειρος κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας πήρε την… πάσα από τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, και μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή των play off της Volley League.

Ο διεθνής μπλοκέρ του «τριφυλλιού» αρχικά εξήγησε:

«Είναι ένα σημαντικό βήμα για το ελληνικό βόλεϊ ότι θα ξαναπαίξουμε, μετά από τρεις μήνες σε μια περίεργη και δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και για όλο τον κόσμο, εξαιτίας του κορονοϊού. Εμείς οι αθλητές θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα, παρόλο που υπάρχει φόβος τραυματισμών. Όλοι έχουμε περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις. Και έχουμε προετοιμάσει τα σώματά μας, ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ενδεχόμενους τραυματισμούς. Ευχόμαστε το καλύτερο σε όλους κι σε εμάς και στους αντιπάλους μας και να γίνουν όμορφα παιχνίδια».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να περάσει στους τελικούς, ο Παναγιώτης Πελεκούδας υπογράμμισε:

«Θα δούμε το πως θα παραταχθούν όλες οι ομάδες μετά τη διακοπή και σε τι στάδιο ετοιμότητας θα είναι η κάθε ομάδα. Εμείς όμως ελπίζουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Έχουμε μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάποιον τίτλο σαν Παναθηναϊκός. Η περίεργη φάση που βρίσκεται ο σύλλογος μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να πιεστούμε παραπάνω, να τα δώσουμε όλα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

*Η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 7μ.μ., ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση, αυτή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 7μ.μ..

Διαιτητές Α’ Ημιτελικού:  Κουτσούλας, Ονόπας, Κομισάριος: Γεωργόπουλος

Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Κατερλή, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved