Τζόκοβιτς: Θετικός στον κορονοϊό!

Τζόκοβιτς: Θετικός στον κορονοϊό!

Ο κορυφαίος τενίστας γίνεται ο τέταρτος απ’ όσους συμμετείχαν στο Adria Tour exhibition που προσβλήθηκε απ’ τον Covid-19. Θετική και η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Το Adria Tour Exhibition που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αποδεικνύεται… καταραμένο! Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας, έρχεται να προστεθεί κι αυτός στη λίστα όσων προσβλήθηκαν απ’ τον κορονοϊό στο συγκεκριμένο τουρνουά. Βλέπετε όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ’ την πλευρά του «Τζόκο», βρέθηκε θετικός στο τεστ ανίχνευσης Covid-19!

Πριν απ’ αυτόν, είχε συμβεί το ίδιο με τους Βίκτορ Τρόιτσκι, Μπόρνα Τσόριτς και Γκριγκόρ Ντιμίτροφ. Το καλό είναι πως ο Τζόκοβιτς δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, οπότε η κατάστασή του εξελίσσεται αρκετά ήπια. Ταυτόχρονα, θετική βρέθηκε και η σύζυγός του, Γέλενα, ενώ τα δύο τους παιδιά βρέθηκαν αρνητικά στο τεστ που έκαναν.

Πέρα από τους αθλητές και τη σύζυγο του Νόβακ Τζόκοβιτς, από τον κορονοϊό έχουν προσβληθεί και τρία μέλη των τιμ των αθλητών. Ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων απ’ το τουρνουά στα 8 μέχρι τώρα. Και όπως φαίνεται δυστυχώς η λίστα θα μεγαλώσει, καθώς καθημερινά προστίθενται και νέα ονόματα ατόμων που προσβλήθηκαν απ’ τον Covid-19 στο Adria Tour Exhibition.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη δήλωσή του, απολογούμενος κιόλας για τη διοργάνωση του τουρνουά:

«Τη στιγμή που φτάσαμε στο Βελιγράδι, κάναμε το τεστ. Το αποτέλεσμά μου ήταν θετικό, όπως και της Γέλενα, ενώ τα αποτελέσματα των παιδιών μας ήταν αρνητικά.

 Ολα όσα κάναμε τον προηγούμενο μήνα, τα κάναμε με ειλικρινείς καλές προθέσεις. Το τουρνουά μας ήθελε να ενώσει τον κόσμο και να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπόνιας σε όλη την περιοχή.

Το τουρνουά σχεδιάστηκε για να βοηθήσει και να προσφέρει στους παίκτες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη να μπουν ξανά στον ανταγωνισμό ενώ τα περισσότερα τουρνουά είχαν αναβληθεί λόγω του κορονοϊού.

 Όλα γεννήθηκαν μέσα από μία φιλανθρωπική ιδέα προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για όλους όσους έχουν ανάγκη και ζέστανε την καρδιά μου το γεγονός ότι υπήρξε θερμή ανταπόκριση.

Οργανώσαμε το τουρνουά την στιγμή που ο ιός ήταν σε ύφεση πιστεύοντας ότι οι συνθήκες ήταν κατάλληλες. Δυστυχώς ο ιός είναι ακόμη εδώ και είναι μία νέα πραγματικότητα που ακόμη μαθαίνουμε να ζούμε με αυτήν.

Ελπίζω ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν με τον καιρό και η ζωή θα μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση. Λυπάμαι για κάθε περίπτωση. Ελπίζω να μην υπάρξει καμία επιπλοκή με την υγεία κάποιου και όλα θα πάνε καλά.

Θα παραμείνω σε αυτοαπομόνωση για τις επόμενες 14 ημέρες και θα επαναλάβω το τεστ σε πέντε μέρες».



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved