Τσιτσιπάς: «Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Τσιτσιπάς: «Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επανέλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ντεμπούτο με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Davis Cup έκανε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας με το Λουξεμβούργο και τη νίκη με 3-0 μίλησε γι’ αυτό. Παράλληλα τόνισε πως η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα όνειρο για τον ίδιο.

«Φυσικά και είναι ένα όνειρο», απάντησε σχετικά όταν ρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Θέλω πάρα πολύ να πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ένα όνειρο ζωής για μένα. Και το Τόκιο είναι ένα ιδανικό μέρος για κάτι τέτοιο. Θα είναι περηφάνια για μένα να είμαι εκεί».

Σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανέφερε: «Μας βγήκε καλά ο σημερινή μέρα. Είχαμε έναν δύσκολο πρώτο αγώνα, στον οποίο ο Μιχάλης βρήκε λύσεις. Νομίζω πως η νίκη του μας έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Ο δικός μου αγώνας κύλησε θα έλεγα εύκολα και το διπλό έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί το 3-0 χρειάζεται στο ξεκίνημα στη διοργάνωση».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Νιώθω φανταστικά που μπορώ πλέον να εκπροσωπώ, όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά και τη χώρα μου, που είμαστε ομάδα, με πολύ καλά παιδιά. Η ενέργεια είναι διαφορετική και η ατμόσφαιρα γενικά είναι κάτι πολύ ξεχωριστό από αυτό που έχω συνηθίσει να παίζω. Δεν είχα πολύ άγχος σήμερα και στον κόσμο δόθηκε η ευκαιρία να δει κάτι καινούργιο. Δεν έχω ξανααγωνιστεί στην Ελλάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Νομίζω χρειαζόταν γιατί είναι σημαντικό για τη χώρα. Πρέπει να καταφέρω να προσαρμοστώ σε όλες τις καινούργιες συνθήκες».

Στο τελευταίο ματς που αντιμετώπισε τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκας (νο 36 στον κόσμο), ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης είπε γι’ αυτό: «Δεν ήμουν και στα καλύτερά μου σε εκείνον τον αγώνα, ήμουν και τραυματίας, οπότε δεν μπορούσα να βγάλω το 100% μέσα στο γήπεδο. Επίσης ήταν σε σκληρή και πολύ γρήγορη επιφάνεια, που νομίζω ότι τον βολεύει πολύ περισσότερο. Τώρα θα είναι διαφορετικά, παίζουμε και εντός έδρας οπότε θα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, στην αναμέτρηση αυτή».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved