Και τυπικά στο Πρωτοδικείο για νέα διοίκηση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Και τυπικά στο Πρωτοδικείο για νέα διοίκηση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Είναι πλέον γεγονός, απίστευτα λυπηρό, αλλά γεγονός...

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσφεύγει στο Πρωτοδικείο για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, καθώς δεν κατέστη εφικτό να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο ούτε αυτή την Κυριακή, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν ποτέ οι εκλογές.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε το αίτημα του Μπαλτάκου για εξουσιοδότηση από τη γ.σ. ώστε ο Παναθηναϊκός να κατεβάσει ομάδες με μηδενικά μπάτζετ στα ομαδικά σπορ, ουσιαστικά -δηλαδή- να μη συμμετάσχει στα νέα πρωταθλήματα.

Στην έναρξη της διαδικασίας την οποία παρακολούθησαν μόλις 100 άτομα, τον λόγο πήρε πρώτος ο Μιχελής τονίζοντας πως δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο για τη διενέργεια εκλογών: «Σήμερα τελέστηκε στην περιοχή Καρελάς μνημόσυνο για τον Ζαχαρία Πιτυχούτη. Ας σκεφτούμε την παρακαταθήκη του και αν μας τιμά σαν Σύλλογος όλα αυτά που γίνονται. Με ρώτησαν αν έχει ξαναγίνει παρόμοια διαδικασία στον Ερασιτέχνη και απαντώ ότι ναι, έχουν ξαναγίνει το 2009. Έχουμε έρθει μόνο για τη διενέργεια εκλογών. Υπάρχει κάποιο ψηφοδέλτιο; Όχι»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσφεύγει στο Πρωτοδικείο για τον ορισμό νέας διοίκησης: «Από αύριο όποιος θέλει μπορεί να αυτοπροταθεί στο Πρωτοδικείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εύχομαι καλό κουράγιο σε όποιον το τολμήσει. Εγώ έχω μιλήσει πάρα πολύ τους δύο τελευταίους μήνες. Εύχομαι ό.τι καλύτερο για τον Σύλλογο, αν και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και Σεπτέμβρη. Δεν αρκεί ένα άτομο προφανώς πρέπει να πάνε δώδεκα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Μέχρι να οριστεί συμβούλιο παραμένουμε εμείς. Δεν μπορεί ο Σύλλογος να είναι ακέφαλος. Πρέπει να ζητήσω την έγκριση να φτιάξουμε ομάδες με μηδενικό μπάτζετ. Πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου. Και δεν έχουν μπει τα χρήματα από την ΚΑΕ, αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι η στάση της. Μπορεί αν μπούμε πρωτοδικείο, να μπουν δεν ξέρω» τόνισε και γνωστοποίησε πως ο άνθρωπος που είχε ισχυριστεί ο ίδιος την περασμένη Κυριακή, πως είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, δεν κατόρθωσε να συγκροτήσει ομάδα και το απέσυρε.

Αμέσως μετά ρωτήθηκε από μέλος για τον λόγο που ο ίδιος και η διοίκησή του δεν συνεχίζουν το έργο τους: «Από την πρώτη ημέρα υπήρχε ενδιαφέρον του κ. Γιαννακόπουλου στις 30 Μαρτίου. Είχε έρθει ένα κύριος να ζητήσει χίλιες αιτήσεις. Εγώ είχα πει ότι προτίθεμαι να παραιτηθώ και όχι να συνεχίσω. Αν λες ότι παραιτούμαι για να συνεχίσει κάποιος άλλος, δεν συνεχίζεις. Με τη γνώση εκείνης της περιόδου ο κ. Γιαννακόπουλος θα έπαιρνε τον ΠΑΟ αλλά τώρα άλλαξε αυτό. Αν εγώ σήμερα βγω και πω ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να μπει, έπρεπε να μείνω για να έχει διοίκηση ο ΠΑΟ .

Το αμέσως επόμενο σχόλιο θα είναι ότι τα μεθόδευσες όλα και είσαι καρακλοκένταυρος για να βγάλεις λεφτά από το Γουδή. Θεωρώ ότι έχω χαρακτήρα που δεν... Θα έρθουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα είναι επίσης παναθηναϊκοί στο πρωτοδικείο. Και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν δώδεκα άνθρωποι να το αναλάβουν αυτό» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Μπαλτάκου, για να ακολουθήσει η παρέμβαση Πλυτά, που τόνισε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν. «Τα νούμερα πρόεδρε δυστυχώς δεν βγαίνουν. Όταν εσύ ανέφερες ότι θες να κάνουμε ομάδες...».

Η επόμενη απάντηση, όμως, του Μπαλτάκου, προκάλεσε σοκ: «Εγώ είπα να μην κάνουμε ομάδες. Αυτή την έγκριση ζήτησα» και στην αίθουσα επικράτησε η απόλυτη σιωπή μέχρι να ξεπεραστεί το σοκ, καθώς αν κάτι τέτοιο συμβεί θα μιλάμε για τον «αφανισμό» του Παναθηναϊκού από τα ομαδικά αθλήματα σε βόλεϊ, μπάσκετ γυναικών και πόλο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Κούπα με πάρτι για την Μπαρτσελόνα (video)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
Παναθηναϊκός Κ15: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών! (photos)
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
105 Παλαιστές στο Λουτράκι!
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;
Τζόρντι δεν πας για κάνα… ποτό να χαλαρώσεις;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης