ΕΡΕΥΝΑ: Θα ξεπεράσει η Κατερίνα Στεφανίδη την τεράστια Γελένα Ισινμπάγιεβα;

ΕΡΕΥΝΑ: Θα ξεπεράσει η Κατερίνα Στεφανίδη την τεράστια Γελένα Ισινμπάγιεβα;

Δέκα κορυφαίοι Έλληνες δημοσιογράφοι του στίβου, απαντούν στο ερώτημα του OnSports. Τα «ναι», τα «όχι» και τα αλλά…

Η τεράστια επιτυχία της Κατερίνας Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, ήταν αναμενόμενο πως θα άνοιγε την… όρεξη όλων των Ελλήνων για ακόμα περισσότερες χαρές-επιτυχίες. Άλλωστε, η Μεγάλη Αικατερίνη του ελληνικού στίβου είναι ακόμα 26 ετών, ηλικία που σίγουρα επιτρέπει σε όλους μας να ονειρευόμαστε νέες σημαντικές διακρίσεις.

Βέβαια, όταν κανείς σκέφτεται το γυναικείο επί κοντώ, το μυαλό πηγαίνει αυτόματα στη μεγάλη Γελένα Ισινμπάγιεβα. Στις τόσες της επιτυχίες και φυσικά στα παγκόσμια ρεκόρ της. Έχει περάσει τα 5 μέτρα στον κλειστό και τα 5.06 στον ανοιχτό. Δύο επιδόσεις που διατηρεί από το καλοκαίρι και τον χειμώνα του 2009, αντίστοιχα. Συνολικά στη διαδρομή της η Ρωσίδα έχει πετύχει 28 Παγκόσμια ρεκόρ κλειστού και ανοιχτού στίβου ενώ έχει μείνει αήττητη για μια πενταετία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση (2004-2009).

Από την πλευρά της η Στεφανίδη παρουσιάζει ως σήμερα: Ρεκόρ στα 4,86 μέτρα στον ανοιχτό και στα 4,90 μέτρα στον κλειστό στίβο. Το 2016 αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο με 4,85 μ. και πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ με άλμα στα 4,81 μ. Επίσης, ήταν τρίτη το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015, ενώ ετοιμάζεται για το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα γίνει το τριήμερο 3-5 Μαρτίου στο Βελιγράδι.

Και το ερώτημα που πολύς κόσμος σκέφτεται πλέον, δεν είναι άλλο από το αν η Κατερίνα θα καταφέρει να ξεπεράσει την τεράστια Ισινμπάγιεβα. Το OnSports λοιπόν, το απεύθυνε στους «ειδικούς» του χώρου. Δέκα κορυφαίοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ασχολούνται για χρόνια με τον στίβο, μας απαντούν και μας κάνουν σοφότερους.

Λαμπίρης Γιάννης (ΝΕΑ): Σίγουρα η Κατερίνα δεν θα… πέσει στο επίπεδο της Γελένα!

lampiris

«Το αν θα ξεπεράσει κάποτε η Κατερίνα Στεφανίδη την Γέλενα Ισινμπάγιεβα είναι ένα ερώτημα που είναι δύσκολο να απαντηθεί μονολεκτικά αλλά και με βεβαιότητα, πολύ απλά γιατί μια αθλήτρια είναι μεγάλη από την εν γένει παρουσία της.

Η Μεγάλη Αικατερίνη του ελληνικού αθλητισμού για παράδειγμα μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να κάνει 28 Παγκόσμια ρεκόρ κλειστού και ανοιχτού στίβου ή να μείνει αήττητη για μια πενταετία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση (επιτεύγματα που έχει η Ρωσίδα πρωταθλήτρια που έμεινε αήττητη από το 2004-2009), αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πέσει στο επίπεδο της Ισινμπάγεβα και να απαξιώσει έναν μεγάλο αγώνα επειδή θα λείπει αυτή.

«Το χρυσό μετάλλιο δεν θα έχει αξία, καθώς θα λείπω εγώ» είπε με στόμφο για την απουσία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το προηγούμενο καλοκαίρι, ατάκα που δικαίως πλήγωσε τις κοπέλες που ανέβηκαν στο βάθρο με κορυφαία τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη.

Άρα δεν είναι μόνο οι τίτλοι το παν και το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και η Κατερίνα Στεφανίδη δείχνει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα σε αντίθεση με τη μεγάλη αντίπαλό της. Που μπορεί να έχει το καλύτερο στυλ όλων των εποχών (το τελείωμά της στον αέρα ξεπερνάει σε κλάση ακόμα και πολλά άλματα των ανδρών!) καθώς τη βοηθάει και η σωματοδομή της, να είναι η κορυφαία σε τίτλους αλλά χάνει σε άλλους τομείς πιο προσωπικούς.

Εκεί η Κατερίνα είναι ήδη μπροστά και ο στόχος της είναι να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα ακόμα περισσότερο αγωνιστικά σε αρκετούς τομείς (ρυθμός, τεχνική, προπόνηση) κ.λπ.

Το πού θα φτάσει η Κατερίνα τελικά θα το απαντήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, το οποίο πάντως φαίνεται ότι της ανήκει».

Μαυρομάτης Νίκος (Φως Των Σπορ): Όσα έκανε η Ισινμπάγιεβα δεν μπορούν να γίνουν από καμία αθλήτρια σήμερα

«H απάντηση στο αν η Στεφανίδη θα μπορέσει να ξεπεράσει την Ισινμπάγιεβα δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτά που έκανε η Ρωσίδα στο επί κοντώ, σε άλλες εποχές, υπό διαφορετικές συνθήκες και με το αγώνισμα να βρίσκεται στα «σπάργανα» σε ό,τι αφορά στις γυναίκες, δεν μπορούν να γίνουν από καμία αθλήτρια στον κόσμο σήμερα. Είναι και διαφορετικά πράγματα. Μοιάζει σα να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.

Πρέπει δε να συνυπολογίσουμε και δύο ακόμα παραμέτρους: Πρώτον ότι η Ισινμπάγιεβα όταν έκανε τα πράγματα και θαύματα δεν είχε ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Τώρα το αγώνισμα έχει ανοίξει» και έγινε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Όπως, τέλος, στην εποχή της κυριαρχίας της Ισινμπάγιεβα δεν υπήρχε ο σημερινός όγκος αγώνων».

Μουρδουκούτας Χρήστος (ΑΠΕ): Το βασικό είναι ότι έφθασε στην κορυφή

mourdoukoutas«Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει φθάσει στην κορυφή και πρώτιστος στόχος της είναι να παραμείνει στην ελίτ των καλυτέρων αθλητριών του κόσμου. Οι επιτυχίες της μέχρι τώρα είναι τεράστιες και ξεκινούν από το 2005 (1η στο παγκόσμιο κορασίδων του Μαρακές), συνεχίζονται το 2007 (2η στο παγκόσμιο κορασίδων της Οστράβα) , το 2008 (3η στο παγκόσμιο νεανίδων του Μπίντγκος) και το 2016 (3η στο παγκόσμιο κλειστού του Πόρτλαντ).

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τις επιτυχίες της «Τσαρίνας» Γελένα Ισινμπάγιεβα, οι οποίες είναι πραγματικά πολλές και μεγάλες. Σίγουρα πάντως θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στο πάνθεον του αγωνίσματος και διαχρονικά θα είναι η αθλήτρια που έδωσε νέα μεγάλη ώθηση στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει γονατίσει την μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών της χώρας μας».

Μπουλούκος Δήμος (gazzetta.gr): Σε επίπεδο επίδοσης μπορεί να ξεπεράσει την Ισινμπάγεβα

mpouloukos«Για να είμαι ειλικρινής, αποφεύγω τις συγκρίσεις στον αθλητισμό, ειδικά μεταξύ αθλητών που δεν αγωνίστηκαν την ίδια περίοδο και τους χωρίζουν 8-10 χρόνια. Ωστόσο θα τολμήσω να πω ότι η σπουδαία Κατερίνα μας μπορεί να ξεπεράσει την Ισινμπάγεβα σε επίπεδο επίδοσης και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των 5.06 που έχει η Ρωσίδα.

Η Στεφανίδη ήδη έχει φτάσει τα 4.90 στον κλειστό στίβο και τα καλύτερα είναι μπροστά της καθώς είναι σε πολύ καλή ηλικία για να ανέβει και ψηλότερα. Ήδη από όσα γνωρίζω, στις προπονήσεις η χρυσή Ολυμπιονίκη μας ξεπερνάει τα 5 μέτρα και είναι θέμα χρόνου να πετύχει την ίδια επίδοση και σε επίσημους αγώνες.

Εκεί που πιστεύω ότι δεν θα καταφέρει να συναγωνιστεί την Ισινμπάγεβα είναι στη συγκομιδή μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις καθώς η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο από τα 20 της και μετά, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας μόλις στα 22 της!

Όπως και να έχει η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μία καταπληκτική αθλήτρια που κατάφερε να ανέβει στην κορυφή, σε ένα από τα πιο δύσκολα και τεχνικά αγωνίσματα του στίβου, το άλμα επί κοντώ και γι’ αυτό το λόγο της αξίζει όλος ο θαυμασμός».

Παπαχρήστος Τάσος (ΕΘΝΟΣ - sentragoal.gr): Σε διάρκεια δεν πρόκειται να φτάσει την Ισινμπάγιεβα

papaxristos«Δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσει την Ισινμπάγιεβα. Πίσω από την Ρωσίδα υπήρχε ένα μεγάλο προπονητικό και επιστημονικό τιμ, μια χώρα με παράδοση και μεγάλη τεχνολογία. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Αλλά βέβαια δεν είναι και απίθανο να τα καταφέρει η Κατερίνα. Μην ξεχνάμε πως η διαφορά πλέον δεν είναι τεράστια. Ειδικά στον κλειστό. Ο ανοιχτός είναι λίγο μακριά, προς το παρών.

Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ και η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της Κατερίνας. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή η ελληνίδα αθλήτρια πιστεύει πως τα έχει τα 5 μέτρα.

Η Ισινμπάγιεβα όμως έχει μια πελώρια διάρκεια. Ανέβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά στα παγκόσμια ρεκόρ απ’ όταν ξεκίνησε την κυριαρχία της και αυτό δείχνει μια σαφή ανωτερότητα. Είμαι σίγουρος πως δεν μπορέσει η Κατερίνα να την φτάσει σε διάρκεια. Ένα ρεκόρ όμως, μπορεί να το καταφέρει. Αυτό γίνεται. Τις σελίδες του βιογραφικού της Ισινμπάγιεβα όμως, δεν θα μπορέσει να τις αποκτήσει ποτέ».

Σκύφτας Φάνης (ΕΡΑ ΣΠΟΡ): Οι προοπτικές υπάρχουν, αλλά…

skiftas«Σίγουρα η Κατερίνα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μετά από τις περσινές σπουδαίες επιτυχίες της συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ στον κόσμο. Από την άλλη όμως, να υπενθυμίσουμε ότι η «τσαρίνα των αιθέρων» είναι η καλύτερη επικοντίστρια όλων των εποχών. Έχει σημειώσει 27 Παγκόσμια ρεκόρ, κατέχει τις Παγκόσμιες επιδόσεις σε ανοικτό και κλειστό στίβο και έχει συγκεντρώσει πολλά μετάλλια στις σπουδαιότερες διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ισινμπάγιεβα το 2004 σε ηλικία 22 χρονών ήταν πρώτη με Παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, στο Παγκόσμιο κλειστού και στον τελικό των Γκραν Πρι .

Η Στεφανίδη πέρυσι σε ηλικία 26 ετών όμως, είχε τις κορυφαίες διακρίσεις της, καθώς ήταν επίσης πρώτη στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Ντάιμοντ Λιγκ και 3η στο Παγκόσμιο κλειστού. Επομένως είναι λίγο νωρίς να πούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Οι προοπτικές υπάρχουν, αλλά η διάρκεια και η συνέχεια των διακρίσεων θα κρίνουν πολλά για την Κατερίνα».

Σπανέα Σπυριδούλα (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ): Δεν φοβάται τα μεγάλα ύψη και τα 30 είναι η ιδανική ηλικία για μια άλτρια…

spanea«Σίγουρα η ευχή όλων των Ελλήνων είναι να ξεπεράσει η Κατερίνα τις επιδόσεις της μεγάλης Ισινμπάγιεβα. Ήδη, όταν πέρασε πάνω από τα 4,81 μέτρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πήρε από τη Ρωσίδα το ρεκόρ για τη διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Είναι 27 ετών και έχει δείξει ότι δεν φοβάται τα μεγάλα ύψη. Τα 30 θεωρούνται ιδανική ηλικία για μία γυναίκα άλτρια.

Στον κλειστό έχει υπερβεί τα 4,90 μέτρα. Τη χωρίζουν 10 εκατοστά από το ρεκόρ της Ισινμπάγιεβα για τον κλειστό και 16 από αυτό του ανοικτού. Σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή» μας έχει πει ότι τα 16 εκατοστά είναι πολλά, αλλά έχει και πολλά χρόνια μπροστά της για να «πετάξει» και σε αυτά τα ύψη. Οπότε να της ευχηθούμε να έχει υγεία ώστε να ξεπεράσει σε δόξα την «τσαρίνα των αιθέρων».

Τάτσης Γρηγόρης (ΕΡΤ): Η απάντηση θεωρητικά μπορεί να είναι «ναι»!

tatsisΗ Κατερίνα Στεφανίδη είναι σήμερα, στο κατώφλι του 2017, ό,τι το καλύτερο έχει να παρουσιάσει το γυναικείο άλμα επί κοντώ στην υφήλιο. Το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το χρυσό στο Ευρωπαϊκό και μια σειρά πρώτων θέσεων στη σειρά των αγώνων Diamond League της IAAF στέκονται πυλώνες σε μια συνεπή διαδρομή με διαρκή ανοδική πορεία όπως συνηθίζεται σε αθλητές με πρωταγωνιστικό DNA.

Η Γελένα Ισινμπάγεβα μπορεί να κριθεί και να συγκριθεί ιστορικά πλέον καθόσον ολοκλήρωσε μια μεγάλη καριέρα, έχοντας ανακοινώσει από τον περασμένο Αύγουστο την απόσυρση της.

Το εντυπωσιακό παλμαρέ της Ρωσίδας επικοντίστριας έχει εκτός από δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και ένα χάλκινο, επίσης μια σειρά από παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους καθώς και δεκάδες καταρρίψεις του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα.

Οκτώ χρόνια, δηλαδή δύο Ολυμπιακοί κύκλοι, χωρίζουν ηλικιακά τη Ρωσίδα από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Οι Ολυμπιακοί του 2020 στο Τόκιο θα βρουν τη Στεφανίδη σε ηλικία 30 χρονών και το 2024 στο Λος Άντζελες ή στο Παρίσι, στα 34 όσο δηλαδή είναι σήμερα η Ισινμπάγεβα.

Συνεπώς, στο ερώτημα εάν η Στεφανίδη μπορεί να ξεπεράσει (αφού προηγουμένως φθάσει ) την Ισινμπάγεβα η θεωρητική απάντηση είναι «ναι» αν δεχθούμε ότι οι Ολυμπιακοί τίτλοι είναι το ανώτατο κριτήριο αξιολόγησης στη διαδρομή του πρωταθλητή.

Τα δεδομένα αγωνιστικά χαρίσματα, το υψηλό επίπεδο προπόνησης και τα σωματικά και πνευματικά προσόντα που χαρακτηρίζουν το προφίλ της Κατερίνας Στεφανίδη, αποτελούν εχέγγυα για σταθερή αγωνιστική παρουσία σε τοπ επίπεδο στις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις έτσι ώστε να μπορεί κανείς με σχετική βεβαιότητα να προβλέψει ότι η Κατερίνα θα αποτελέσει τη διάδοχο της «τσαρίνας των αιθέρων»».

Τσίλκος Μάκης (ΕΡΑ ΣΠΟΡ): Κοντά τα 5 μέτρα, μακριά τα 5.06…

tsilkos«Για να φτάσει στα 5 μέτρα σίγουρα το μπορεί η Κατερίνα. Για τα 5.06 όμως της Ισινμπάγιεβα θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Υπάρχει μια ακόμα δυνατή αθλήτρια η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις. Αλλά και η Νεοζηλανδέζα Μακ Κάρτνεϊ που ακολουθεί με τρομερά προσόντα. Όντως η Κατερίνα δεν έχει φτάσει ακόμα στο ζενίθ της. Το θέμα όμως είναι αν θα μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο που ήταν πέρσι και πρόπερσι. Είναι άλλωστε και πολλές οι υποχρεώσεις της με Ανοικτό και Ντάιμοντ Λιγκ.

Και οι άλλες δύο έρχονται με φόρα… Ήδη η Μόρις έκανε 5 μέτρα μετά από το Ρίο. Θεωρώ ότι η Μόρις έχει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα να περάσει τα 5.06 της Ισινμπάγιεβα, όχι όμως και τις επιτυχίες της Ισινμπάγιεβα. Είναι πιο φρέσκια από την Κατερίνα.

Η Κατερίνα έχει μια μεγάλη γκάμα επιτυχιών. Ανέβηκε σκαλί - σκαλί. Η Μόρις ανέβηκε ξαφνικά. Από την άλλη, διάφορες μελέτες ειδικών του στίβου και προπονητών, υποστηρίζουν πως η πιτσιρίκα η Κάρτνεϊ θα είναι εκείνη που θα φτάσει στο μέλλον ψηλότερα. Όταν καταφέρνεις σε τόσο μικρή ηλικία να παίρνεις Ολυμπιακό μετάλλιο αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Είναι και πιο ψηλή από τις άλλες δύο, κάτι που παίζει το ρόλο του.

Για την Κατερίνα είναι κοντά τα 5 μέτρα αλλά μακριά τα 5.06. Είναι εύκολο να φτάσεις στο ψηλό επίπεδο, όμως δύσκολο να παραμείνεις… Το θετικό για την Κατερίνα είναι πως πλέον έχει ψυχολογία. Πιστεύω πως θα περάσει τα 5 μέτρα μέσα στο 2017.

Η Μόρις βέβαια ήδη τα ξεπέρασε. Η Κατερίνα τεχνικά αυτή τη στιγμή υπερέχει από τις άλλες δύο. Έχει και περισσότερη εμπειρία. Σωματομετρικά και από άποψη δύναμης, θα έλεγα πως μια υπεροχή έχει η Μόρις. Η Κάρτνεϊ έχει τη φρεσκάδα και αν δουλευτεί κατάλληλα θα αφήσει εποχή.

Πέραν από την τεχνική μετράει η δύναμη, η ταχύτητα, ακόμα και το πού πιάνεις το κοντάρι. Οι άλλες δύο έχουν περιθώρια βελτίωσης τεχνικά και αυτό είναι θετικό για εκείνες. Και οι τρεις τους πάντως έχουν… ψωμί ακόμα για τα 5.06.

Σε σχέση με την Κατερίνα, θα χαρακτήριζα την Μόρις «αδούλευτη» και την Κάρτνεϊ «ακατέργαστο διαμάντι»».

Χατζηγεωργίου Δημήτρης (ΕΡΤ): Και μόνο που το συζητάει κανείς, καταδεικνύει το αθλητικό μέγεθος της Κατερίνας…

Xatzigeorgiou h «Ιντριγκαδόρικο το ερώτημα, από αυτά που τα τελευταία χρόνια τίθενται συχνά για πολλούς αθλητές σε όλα σχεδόν τα σπορ. Αλλά, είναι εύκολο να συγκρίνεις αθλητές διαφορετικών εποχών; Και το αναφέρουμε αυτό γιατί η περίοδος ακμής της καθεμιάς από τις δύο μεγάλες αυτές αθλήτριες, είναι διαφορετική.

Από κει και πέρα. Θα την ξεπεράσει σε ποιό τομέα; Σε αριθμό κατάρριψης παγκοσμίων ρεκόρ; Σε μετάλλια μεγάλων διοργανώσεων; Στο αν η Στεφανίδη θα καταρρίψει τα ρεκόρ αγώνων - ή άλλα- της Ισινμπάγιεβα;

Κατά τη γνώμη μου και μόνο το γεγονός πως κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, καταδεικνύει το αθλητικό μέγεθος της Κατερίνας. Είναι ήδη Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και νικήτρια στην περσινή σειρά των Diamond League. Άρα λοιπόν, ανήκει δεδομένα και δικαιολογημένα στην διαχρονική ελίτ του αγωνίσματος παγκοσμίως. Και αυτό δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μια διαδικασία σύγκρισης έγερνε, λογικά προς το παρών, υπέρ της κορυφαίας επικοντίστριας όλων των εποχών, της Ισινμπάγιεβα.

Άλλωστε, μια τέτοια απόπειρα, τώρα αδικεί την ελληνίδα επικοντίστρια που, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, έχει μπροστά της αρκετά ακόμη αγωνιστικά χρόνια. Στο φινάλε, τότε, της καριέρας της θα μπορούσαμε να το ξανασυζητήσουμε. Και ίσως τότε, τα δεδομένα να έχουν αλλάξει δραματικά, κάτι που είναι και πιθανό και ευκταίο».

*Οι απόψεις τους δημοσιογράφων παρουσιάστηκαν κατά αλφαβητική σειρά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αντίπαλοι της Στεφανίδη και του Φιλιππίδη στον τελικό του επί κοντώ

Οι αντίπαλοι της Στεφανίδη και του Φιλιππίδη στον τελικό του επί κοντώ

Στην κορυφαία 11αδα του France Football ο Παπασταθόπουλος

Στην κορυφαία 11αδα του France Football ο Παπασταθόπουλος

Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved