Challenge Cup Γυναικών: Αισιοδοξία για πρόκριση στον Ολυμπιακό

Challenge Cup Γυναικών: Αισιοδοξία για πρόκριση στον Ολυμπιακό

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην C.S.M. Βουκουρεστίου έφερε ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, που είναι πια το φαβορί για πρόκριση απέναντι στην κάτοχο του Challenge Cup.

Οι Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση μίλησαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την ιδανική πρεμιέρα στην Ευρώπη, επισήμαναν όμως ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και να αξιοποιήσουν την εμπειρία από το περυσινό απέναντι στην ίδια ομάδα, για να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση


«Είχαμε προετοιμαστεί καλά γι΄ αυτό το ματς και φάνηκε στο γήπεδο. Από κει και πέρα αυτό έγινε χθες, θα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη αυτή ώστε να πάμε στη Ρουμανία και να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε την περσινή εμπειρία με την συγκεκριμένη ομάδα, όπου φάνηκε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα στο γήπεδό τους όσο στο δικό μας», σχολίασε η Γιώτα.

«Νομίζω ότι φάνηκε και από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι έχουμε βρει ένα συγκεκριμένο ρυθμό ως ομάδα. Σίγουρα η απουσία της Σάσκια είναι μεγάλη για εμάς αλλά έχουμε ικανές αθλήτριες που μπορούν να βοηθήσουν να αναπληρώσουμε το κενό αυτής της σημαντικής απώλειας», πρόσθεσε η διεθνής κεντρικός.

Από την πλευρά της, η Λαμπρούση δήλωσε: «Πέρυσι χάσαμε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι στη Ρουμανία, αλλά στον φετινό επαναληπτικό και με την επιστροφή της Χίπε θέλουμε να κερδίσουμε και στην έδρα της αντιπάλου μας. Σίγουρα ήταν μεγάλη η απουσία της Σάσκια, όμως αγωνιστήκαμε και για την συμπαίκτριά μας. Ήμασταν συγκεντρωμένες, ήταν πολύ σωστό το παιχνίδι μας και είχαμε πολλές σωστές ενέργειες».



Ίντερ: Στα... πιτς και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες
Ίντερ: Στα... πιτς και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες
Μπάγερν Μονάχου: Ο Καρλ τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον μηρό
Μπάγερν Μονάχου: Ο Καρλ τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον μηρό
Μουντιάλ 2026: Νέες αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων από τη FIFA
Μουντιάλ 2026: Νέες αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων από τη FIFA
Ανάσταση και οβελίας με… φουλ της μπάλας: Όλη η πασχαλινή δράση του Σαββατοκύριακου
Ανάσταση και οβελίας με… φουλ της μπάλας: Όλη η πασχαλινή δράση του Σαββατοκύριακου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved