NFL: Μπερδεύει τους Μπράουνς ο Manziel (photos+videos)
Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των φιλικών προετοιμασίας μεταξύ συλλόγων του NFL με 13-12 των Ντιτρόιτ Λάιονς επί των Κλίβελαντ Μπράουνς.
Για τα «λιοντάρια», ο Matthew Stafford (quarterback) χρησιμοποιήθηκε για μόλις ένα drive, αλλά στους Μπράουνς ο Johnny Manziel (quarterback) εντυπωσίασε με 7/11 πάσες και 63 γιάρδες ως αντικαταστάτης του Brian Hoyer, ο οποίος είχε 6/14 πάσες και 92 γιάρδες, χωρίς να πείσει ότι αξίζει ρόλο βασικού, οπότε η σχετική μάχη στους εκπρόσωπους του Οχάιο… συνεχίζεται. Σε άλλα ματς γεμάτα «πειράματα», οι Νιου Γιορκ Τζάιαντς κέρδισαν τους Πίτσμπουργκ Στίλερς με 20-16, ενώ οι Αριζόνα Κάρντιναλς ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας με επιβλητικό 32-0 σε βάρος των απογοητευτικών Χιούστον Τέξανς.
Ακόμα, οι Τενεσί Τάιτανς επιβλήθηκαν με 20-16 των Γκριν Μπέι Πάκερς, που δεν χρησιμοποίησαν τον Aaron Rodgers (quarterback), ενώ στο περιθώριο των αγώνων οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Lance Lewis (wide receiver) και αποδέσμευσαν τον Chuck Jacobs (wide receiver). Τέλος αναφέρουμε πως μαζί με τους παίκτες, προετοιμασία για τη νέα σεζόν της βορειοαμερικανικής λίγκας φούτμπολ ξεκίνησαν οι cheerleaders, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφική συλλογή.
Δείτε highlights όλων των παιχνιδιών στην επίσημη ιστοσελίδα του NFL.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ντιτρόιτ Λάιονς-Κλίβελαντ Μπράουνς 13-12
Νιου Γιορκ Τζάιαντς-Πίτσμπουργκ Στίλερς 20-16
Τενεσί Τάιαντς-Γκριν Μπέι Πάκερς 20-16
Αριζόνα Κάρντιναλς-Χιούστον Τέξανς 32-0