«Όλα είναι ανοικτά»
Ο χαντμπολίστας της ΑΕΚ, Γιώργος Βακάλης είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να καλύψει τη διαφορά των έξι γκολ στη ρεβάνς με την Παρτιζάν
Ο χαντμπολίστας της Ένωσης, Γιώργος Βακάλης μίλησε για την ακόλουθη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του, αναφέροντας: «Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο, πρέπει να καλύψουμε τα 6 γκολ με τα οποία ηττηθήκαμε στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν δεν μας έδειξε πως μπορεί να μας απαγορεύσει να σκεφτόμαστε την πρόκριση. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε. Είναι όλα ανοιχτά. θα είναι άλλο ένα παιχνίδι της ΑΕΚ ιστορικής σημασίας για την ομάδα και για το ελληνικό χάντμπολ. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται πολύ μεγάλη, τόση που η εγκατάσταση που θα μας φιλοξενήσει δεν είναι επαρκής να καλύψει όλο αυτό τν κόσμο».
*Στο μεταξύ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τα Βριλήσσια για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο των Βριλησσίων.