Πυγμαχία: 2ο  Κύπελλο «Πράβατζη»

Πυγμαχία: 2ο Κύπελλο «Πράβατζη»

Στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης θα διεξαχθεί το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας «Πράβατζη» με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων πυγμάχων.


Στη μαγευτική Σαντορίνη θα διεξαχθεί το 2ο κύπελλο των αγώνων «Πραβατζή». Η διοργάνωση θα συνδυάσει τους αγώνες για την ανάδειξη των καλύτερων πυγμάχων της ελληνικής κατάταξης με δύο τελικούς του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Συνολικά, το Σάββατο (31/5) θα διεξαχθούν 10 αναμετρήσεις. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό στάδιο (ώρα έναρξης 20.00). Το πρόγραμμα: 64κ.: Αλέξ. Ζηκόπουλος (Κολοσσός Ιωαν.) - Ορέστης Ντοντόλης (Πυγμή), Δημ. Αθανασίου (Πυγμή) – Αλεξ. Χρήστου (Εθνικός),   Αλεξ. Τσανικίδης (ΑΟ Αλέξανδρος Αχ.) - Βασ. Κονταξής (Πυγμή), 75κ.: Γρηγ. Μέκρας (ΑΣΒΑ Τάλως) – Γιώργος Ζεάκης (ΑΟ Μίνωας), Θωμάς Στάθης (ΑΣ Κολοσσός Ιωαν.) - Χαράλ. Στεφανίδης (ΑΣΒΑ Τάλως), 81κ.: Γιώργος Κονοφάος (ΑΟ Μίνωας) – Γιώργος Κατσαούνης (ΑΣΒΑ Τάλως), Χαρ. Σιδηρόπουλος (ΦΣ Εθνικός Κοζάνης) – Οδ. Τσακουρίδης (ΑΠΣ Περάματος), Πολυνείκης Καλαμάρας (ΦΣ Εθνικός Κοζάνης) – Ιωάννης Μπιρμπίλης (ΑΣΒΑ Τάλως), 91κ.: Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Παναθηναϊκός) – Κωνσταντίνος Τζανάκης (ΑΟ Μίνωας).

«Πρόκειται για επιλεγμένους αγώνες που έχουν ως στόχο να διατηρούνται οι πυγμάχοι μας σε φόρμα. Επίσης και μέσα από αυτές τις πυγμαχικές συναντήσεις γίνεται η επιλογή για την εθνική ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Γαζής.

Οι αγώνες «Πραβατζή» μετράνε για την πανελλήνια κατάταξη ενώ, σιγά σιγά, μέσα από ανάλογες διοργανώσεις θα προκύψουν οι πυγμάχοι που θα αγωνιστούν στους επαγγελματικούς αγώνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας (AIBA). Μετά την ολοκλήρωση των κυπέλλων, οι αθλητές που θα πλασαριστούν στις τρεις πρώτες θέσεις θα πάρουν πριμ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved