World League: Στην Πάτρα με Ουγγαρία
Στο «Αντώνης Πεπανός» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, για την προκριματική φάση του World League.
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου και όπως αποφασίστηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο της Πάτρας με ώρα έναρξης 20.00. Συνδιοργανωτές θα είναι η ΚΟΕ και το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην αχαϊκή πρωτεύουσα πριν από δύο χρόνια, συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου του 2012, πάλι για τα προκριματικά του World League. Τότε είχε αντιμετωπίσει την Ισπανία κι είχε κερδίσει με 9-7. Επίσης στην Πάτρα είχε διεξαχθεί η πρώτη διοργάνωση (προκριματική και τελική φάση), με την Εθνική μας να καταλαμβάνει την 4η θέση.
Ελλάδα και Ουγγαρία μετέχουν φέτος στο Β’ Όμιλο της Ευρώπης, μαζί με την Κροατία. Η ελληνική αποστολή θα μεταβεί στην Πάτρα το πρωί της Κυριακής (09/02), ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (10/02) αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της Ουγγαρίας, που θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται μέχρι στιγμής στον όμιλο, με πέντε βαθμούς, και ακολουθούν η Ελλάδα με δύο και η Κροατία με έναν βαθμό.