«Διπλή χαρά»
Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον Μίταρ Τζούριτς το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου διεξάγεται στην Ορεστιάδα.
«Θα ήταν ό,τι πιο όμορφο για εμένα. Αγαπώ πολύ αυτή την πόλη, την ομάδα, τον κόσμο και, όποτε γυρίζω πίσω, νιώθω άνετα, σαν να είμαι στο σπίτι μου. Θα είναι λοιπόν διπλή η χαρά να σηκώσω το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό στην πόλη που έζησα τα εφηβικά μου χρόνια. Επίσης είναι πολύ καλό για το βόλεϊ του Έβρου γενικότερα, το ότι γίνεται μια τόσο σημαντική διοργάνωση στην Ορεστιάδα, γιατί θυμίζει σε κάποιους ότι αυτή η πόλη υπήρξε πρωτοπόρος για το άθλημα και ίσως θα πρέπει να γίνουν πιο έντονες προσπάθειες για να επανέλθει εκεί που της αξίζει», τόνισε ο διαγώνιος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο site της ΕΟΠΕ.
Πριν από τον πρώτο τελικό της καριέρας του, ο Ανδρέας Φράγκος δηλώνει ενθουσιασμένος και έτοιμος για την Κούπα: «Μπορεί να μην έχω παραστάσεις από τελικούς διοργανώσεων και να είναι η πρώτη μου φορά σε τελικό, αλλά δεν νιώθω την πίεση του άγχους ή φόβο. Ίσα-ίσα, που το αίσθημα που με διακατέχει είναι ο ενθουσιασμός.
Το πάθος που βγάζουμε στο γήπεδο μάς έχει οδηγήσει πολλές φορές σε μεγάλες νίκες και νομίζω ότι κάπως έτσι νικήσαμε και τον Ηρακλή στη Μίκρα. Αναγνωρίζω ότι ο Ηρακλής είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως δεν τον φοβόμαστε».