Βλάχος: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Βλάχος: «Θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δεν ανησυχεί παρά την ήττα της ομάδας του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Μιλώντας στον NOVA ΣΠΟΡ FM, τόνισε συγκεκριμένα:

-τη χθεσινή (09/01) ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν μας επηρέασαν καθόλου. Χάσαμε. Δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε στη Σερβία, από την άλλη πλευρά προερχόμασταν από ένα τραγικό παιχνίδι με την Γιουγκ και το ‘κουβαλήσαμε’ στο Βελιγράδι. Έπρεπε να διαχειριστούμε κι αυτό μέσα σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Αν θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο ματς. Χθες ήμασταν κακοί και στο παίκτη παραπάνω και στο παίκτη λιγότερο».

-το τι σημαίνει η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν μας κοστίζει. Την πρόκριση παίρνουν οι 4 πρώτες ομάδες. Λογικά εμείς θα ήμαστε τρίτοι. Βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε, ίσως να έχουμε και εμφύλιο, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βγει δεύτερη η Βουλιαγμένη. Λογικά με αυτές που θα κοντραριστούμε, έχουμε ελπίδες, διότι δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου. Εκείνα τα παιχνίδια σου δίνουν την πρόκριση. Το χθεσινό απλά σου στερεί σε αυτοπεποίθηση. Μια πιθανή νίκη θα μας έκανε πολύ καλό, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε διπλό σε τέτοιες έδρες, με τέτοιες ομάδες. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά».

-τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν από τις πιο βαριές στην ιστορία του Ολυμπιακού (9-2 Γιουγκ). Μέχρι χθες ψάχναμε την αυτοπεποίθησή μας και αν είχαμε νικήσει ίσως να είχαμε επανέλθει. Ακόμα προσπαθούμε να ξεφύγουμε από το σοκ εκείνης της ήττας. Κάναμε αυτοκριτική όλοι μεταξύ μας. Αυτά τα ματς στον όμιλο ναι μεν δεν μας κόστισαν, ωστόσο έδειξαν αρκετές αδυναμίες μας. Στη συνέχεια πιστεύω πως από αυτά τα παιχνίδια θα κερδίσουμε. Η προσοχή μας στρέφεται στα παιχνίδια των χιαστί για τους ‘16’».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στο πρωτάθλημα. Ξεχωρίζουμε εμείς και η Βουλιαγμένη, αλλά δεν νομίζω πως μπορούν να κάνουν κάτι Χίος και Παναθηναϊκός για να πλασαριστούν κοντά μας. Είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν και ομάδες με προβλήματα, νεαρούς παίκτες και αυτό ίσως είναι και το μοναδικό ελπιδοφόρο του αθλήματος. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία του πρωταθλήματος, γιατί πλέον δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για να μεγαλουργήσεις. Από τη στιγμή που το πόλο δεν έχει μεγάλη προβολή, πρέπει να στηρίζεται στα… πόδια του».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved