Κλείνει η υπόθεση ντόπινγκ του Χονδροκούκη
Η αρμόδια επιτροπή του ΣΕΓΑΣ θα εκδικάσει στο τέλος του μήνα την υπόθεση του Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση στανζολόλης, κάτι που έγινε γνωστό περίπου τρεις μήνες πριν (26/7).
Ο αθλητής ζήτησε να περάσει από πειθαρχική διαδικασία αφού δεν αποδέχθηκε την παράβαση και μόλις περάσουν τρεις μήνες από τότε και η εθνική ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει απόφαση, τότε αναλαμβάνει να το κάνει η IAAF, η οποία πηγαίνει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο που είναι το CAS, με την ποινή που έχει δικαίωμα να επιβάλλει να περιλαμβάνει από αποκλεισμό έως πρόστιμο.
«Η πλευρά του αθλητή ζήτησε και πήρε παράταση από τη διεθνή ομοσπονδία, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία για την υπεράσπισή της», δήλωσε για το θέμα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος γνωστοποίησε πως θα υπάρξει σύντομα επίλυση του ζητήματος.