ΤΝΑ Impact Wrestling: Επεισοδιακό φινάλε στη νύχτα πρωταθλητών

ΤΝΑ Impact Wrestling: Επεισοδιακό φινάλε στη νύχτα πρωταθλητών

Ο Hulk Hogan όρισε main event ανάμεσα στον TNA Champion, Jeff Hardy, και τον Kurt Angle στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Impact Wrestling, το οποίο ήταν γεμάτο από αγώνες τίτλου.

Κράτησε τη ζώνη του ο «Enigma» έπειτα από καταπληκτικό ματς με τον χρυσό Ολυμπιονίκη πάλης. Μετά τον αγώνα, όμως, δέχθηκε επίθεση από τον προηγούμενο πρωταθλητή ΤΝΑ, Austin Aries, που υποστήριξε ότι θα εξαργυρώσει την αυτόματη ευκαιρία τίτλου στο Turning Point. Την ίδια ώρα ο Kurt Angle αποτέλεσε θύμα των Aces and Eights, οι οποίοι τον… πλάκωσαν στα αποδυτήρια, μέχρι που παρενέβησαν οι Wes Brisco και Garett Bischoff.

Σημειώνουμε πως ο James Storm δεν πήρε ευκαιρία τίτλου, καθώς προτιμήθηκε ο Angle. Πάντως ο «Hulkster» υποστήριξε πως έχει μεγάλα σχέδια για τον «Cowboy». Στο περιθώριο του μυαλού του Hogan έμεινε και ο Bully Ray. Άλλωστε ο τελευταίος ασχολήθηκε με τον Devon, που είναι έγινε και εντολοδόχος των μηνυμάτων του άγνωστου προέδρου της φατρίας μασκοφόρων.

Από την πλευρά του, ο Aries δεν έμεινε στην παραπάνω παρέμβασή του, αλλά ξεκίνησε κόντρα  με τον Mr. Anderson πετώντας ένα… ποτήρι νερού. Μάλιστα οι δύο παλαιστές αντάλλαξαν σκληρά λόγια, αλλά ο πρώην πρωταθλητής πήρε τη νίκη στο μεταξύ τους ματς.

Ακόμα, ο Samoa Joe επικράτησε εύκολα του Robbie T. και διατήρησε το TV Championship. To X-Division Title διατήρησε ο RVD καταβάλλοντας τον προηγούμενο κάτοχο, Zema Ion. Επίσης η Knockouts Champion, Tara, κέρδισε τη Miss Tessmacher, αλλά έμαθε πως ο αγαπημένος της θα αντιμετωπίσει την… ODB την επόμενη εβδομάδα.

Συνέχισαν να απειλούν τους πάντες οι Matt Morgan και Joey Ryan, ενώ ο Christian York ανακοινώθηκε σαν συμμετέχοντας του νέου Gut Check του TNA. Τέλος, οι Christopher Daniels και Kazarian ζήτησαν ευκαιρία επανάκτησης των Tag Team Championships, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τους τωρινούς κατόχους των τίτλων, Hernandez και Chavo Guerrero Jr.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο RVD κέρδισε τον Zema Ion.
O Samoa Joe κέρδισε τον Robbie T.
O Austin Aries κέρδισε τον Mr. Anderson.
H Tara κέρδισε την Miss Tessmacher.
O Jeff Hardy κέρδισε τον Kurt Angle.Σάκης Αρναούτογλου: Την επόμενη εβδομάδα τα χιόνια και η αλλαγή του καιρού
Σάκης Αρναούτογλου: Την επόμενη εβδομάδα τα χιόνια και η αλλαγή του καιρού
Αναποφάσιστος ο Ντουπλάντις για Κωνσταντινούπολη
Αναποφάσιστος ο Ντουπλάντις για Κωνσταντινούπολη
Νέα επίθεση της La Liga στην Premier League
Νέα επίθεση της La Liga στην Premier League
Πόλο Γυναικών: Η Γλυφάδα πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό
Πόλο Γυναικών: Η Γλυφάδα πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό