Μιλούν οι πρωταγωνιστές

Μιλούν οι πρωταγωνιστές

Η καλή εμφάνιση, είναι κοινός στόχος όλων των Ελλήνων αθλητών που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

Ο Γιώργος Τσάκωνας, η Έλενα Φιλάνδρα, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Δημήτρης Τσιάμης, ο Δημήτρης Χονδροκούκης και η Νίκη Πανέτα αναχώρησαν σήμερα (2/3) για το Παρίσι και μίλησαν για τις φιλοδοξίες τους για το Ευρωπαϊκό του κλειστού στίβου, στο οποίο θα συμμετάσχουν από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Τσάκωνας (Ολυμπιακός ΣΦΠ- μήκος): «Πιστεύω η επιστροφή μου να συνδυαστεί με μία καλή εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη διοργάνωση, την πρώτη μου. Στόχος μου είναι η πρόκριση στον τελικό. Από εκεί και πέρα όλα γίνονται. Με ενθουσιασμό και ψυχή πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θεωρώ ότι με τη φετινή μου επίδοση θα είμαι στον τελικό».

Έλενα Φιλάνδρα (Πανελλήνιος ΓΣ- 800μ.): «Είμαι έτοιμη, ανάρρωσα πλήρως και με πολλή όρεξη πάω στο Παρίσι για να προσπαθήσω για το καλύτερο. Θέλω καλύτερη επίδοση από τη φετινή μου και θα παλέψω για ένα χρόνο κοντά στο 2.01.50 με 2.02.00, που θα μου δώσει πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα».

Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ- τριπλούν): «Νιώθω έτοιμη και καλά προετοιμασμένη και το πιο σημαντικό είμαι αισιόδοξη. Ο στόχος μου είναι να είμαι στην τελική οκτάδα. Είναι διαφορετικός αγώνας ο τελικός από τον προκριματικό. Αν μπεις στον τελικό, κρίνω ότι τα δύο πρώτα άλματα είναι καθοριστικά. Πιστεύω ότι το μετάλλιο θα κριθεί μεταξύ 14.50μ. με 14.60μ. Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι έχω τη 2η καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες. Πάω εκεί για να κάνω καλά τη δουλειά μου. Πάρα πολύ θετικό ότι θα είμαστε τρεις Ελληνίδες και ξέρω ότι και τα άλλα δύο κορίτσια (σ.σ. Αθανασία Πέρρα, Νίκη Πανέττα) είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ελπίζω να γίνει ένα θαύμα και να είμαστε και οι τρεις στο βάθρο. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Ειλικρινά το εύχομαι».

Δημήτρης Τσιάμης (Ολυμπιακός ΣΦΠ- τριπλούν): «Το 17.06μ. μου δίνει καλύτερη ψυχολογία και με αυτή πάω στο Παρίσι. Πρώτος στόχος είναι να μπω στον τελικό, όπου εκεί σου δίνεται η δυνατότητα για έξι άλματα. Τελείως διαφορετικός αγώνας, είμαι σε καλή κατάσταση, θα πάω και ό,τι βγει».
Δημήτρης Χονδροκούκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ- ύψος): «Είναι η πρώτη μου μεγάλη διοργάνωση στην κατηγορία ανδρών. Μου δίνει λίγο άγχος αυτό, αλλά εκείνο που θέλω να κερδίσω πρωτίστως από τέτοιους αγώνες είναι η εμπειρία. Από εκεί και πέρα ο στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να βγει η φετινή μου επίδοση».

Νίκη Πανέττα (ΑΟ Μεγάρων- τριπλούν): «Περιμένω να είμαι σταθερή στο Παρίσι. Από την στιγμή που μετέχω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θέλω να προκριθώ στον τελικό. Είναι όμως ένας αγώνας, τα πάντα μπορεί να συμβούν, γι' αυτό θέλω να τον χαρώ, αφού είναι η πρώτη μου μεγάλη διοργάνωση. Δεν με αγχώνει η φετινή μου επίδοση που με φέρνει ψηλά, γιατί ξέρω ότι σε μία μεγάλη διοργάνωση τα δεδομένα αλλάζουν. Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε τρεις Ελληνίδες στο τριπλούν. Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός, γιατί όταν ξέρεις ότι εκείνες είναι καλά, θέλεις και εσύ να πας καλά και καλύτερα. Μπορείς να βγει νικητής μέσα από αυτό».



Παναθηναϊκός: Η φανέλα με το νούμερο «10» - Από τους Δομάζο και Ρότσα, στον Γκονζάλες και τον Αντίνο
Παναθηναϊκός: Η φανέλα με το νούμερο «10» - Από τους Δομάζο και Ρότσα, στον Γκονζάλες και τον Αντίνο
ΠΑΟΚ και Μπέτις τιμούν τα θύματα της τραγωδίας στην Ανδαλουσία
ΠΑΟΚ και Μπέτις τιμούν τα θύματα της τραγωδίας στην Ανδαλουσία
Αβδάλας: «Υπέγραψε» την νίκη του Βιρτζίνια Τεκ
Αβδάλας: «Υπέγραψε» την νίκη του Βιρτζίνια Τεκ
Στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Αντίνο μέχρι το 2030 - Το νούμερο που πήρε
Στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Αντίνο μέχρι το 2030 - Το νούμερο που πήρε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved