Με όνειρο το Λονδίνο
Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο γήπεδο όπου στα 17 της κατέκτησε το πρώτο της Γκραν Σλαμ, ονειρεύεται η Σαράποβα.
Το Αυστραλιανό Όπεν δεν κύλησε όπως θα ήθελε, σε αντίθεση όμως με κάποιους συναδέλφους της (βλ. Άντι Μάρεϊ), η Μαρία Σαράποβα δεν άργησε να επιστρέψει στα γήπεδα.
Από τη Μόσχα, όπου ενισχύει την προσπάθεια της χώρας της στο Federation Cup, η 23χρονη μίλησε για το μεγάλο της όνειρο: τη συμμετοχή στους Αγώνες του Λονδίνου:
«Οι Ολυμπιακοί είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου και το όνειρό μου είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο Λονδίνο. Ελπίζω να τα καταφέρω», είπε η Σαράποβα, που έχασε το ραντεβού του 2008 στο Πεκίνο, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της στον ώμο.
Για την ξανθιά Ρωσίδα, οι Αγώνες της Αγγλίας είναι σημαντικοί για έναν επιπλέον λόγο: το τουρνουά του τένις θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Γουίμπλεντον, εκεί όπου το 2004, σε ηλικία μόλις 17 ετών, κατέκτησε το πρώτο της Γκραν Σλαμ, ξεκινώντας μία εντυπωσιακή καριέρα.