Θαυμαστής του Νικοπολίδη!

Θαυμαστής του Νικοπολίδη!

Γέννημα θρέμμα Κρητικός ο Σήφης Δασκαλάκης, μεγάλωσε με τις μαντινάδες και ξέρει πολλές από δαύτες. Χωρίς να γνωρίζουμε τις προσωπικές προτιμήσεις του, βάζουμε στοίχημα ότι μία από τις πλέον αγαπημένες του, θα είναι αυτή που αναφέρει, «ετσε σε έβαλα και γω μέσα εις το μυαλό μου και δεν σε βγάζω αν δεν γένει αλήθεια το όνειρό μου».

Όπου όνειρο στους στίχους της μαντινάδας, βάλτε την μεταγραφή του σε μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα πέσετε μέσα…!

Βλέπετε, τα δύο τελευταία χρόνια η προαγωγή σε έναν σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς από τον Εργοτέλη, είχε γίνει έμμονη ιδέα στον κρητικό πορτιέρο. Με αυτήν ξυπνούσε το πρωί, με αυτήν κοιμότανε το βράδυ…

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη το φετινό καλοκαίρι, άνοιξε τον δρόμο για την εκπλήρωση του ονείρου… Το «φλερτ» με την ΑΕΚ δεν κατέληξε σε γάμο, στον Πειραιά έδειξαν καλύτερα… αντανακλαστικά και ο 29χρονος πορτιέρο κάνει πρόβες τα τελευταία 24ωρα στον καθρέφτη του σπιτιού του με την φανέλα και τα γάντια του Ολυμπιακού.

Το Onsports πραγματοποιεί focus στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και παρουσιάζει κάποιες από τις αθέατες πλευρές της διαδρομής του στα γήπεδα…

-      Η πορεία του Αντώνη Νικοπολίδη τον κράτησε «ζωντανό» όπως ο ίδιος παραδέχεται. Χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια επαγγελματικές διαδρομής για να καθιερωθεί σε ηλικία 26 ετών στον Εργοτέλη, έχοντας ως παράδειγμα την επιμονή και την υπομονή του πρώην διεθνούς πορτιέρο.

-      «Η καριέρα του Αντώνη Νικοπολίδη είναι αξιοζήλευτη. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατον, να ζήσει κάποιος τη δική του καριέρα. Με πρωταθλήματα στο ενεργητικό του, Ευρωπαϊκό με την Εθνική Ελλάδας, διακρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πρότυπο. Και εγώ σχετικά σε μεγάλη ηλικία ξεκίνησα να παίζω, στα 26 μου χρόνια. Είμαι δέκα χρόνια επαγγελματίας και έμεινα πάρα πολλά χρόνια στον πάγκο. Για μένα πάντα ήταν ένα παράδειγμα και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές σκεφτόμουν την υπομονή του Νικοπολίδη. Και έλεγα αφού μπόρεσε, μπορείς και εσύ…» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

-       Ένα από τα αγαπημένη του ποδοσφαιρικά μότο είναι αυτό που αναφέρει, «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο».  Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με τον εαυτό του και θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος.

-      Είτε από άγνοια κινδύνου, είτε από εμπιστοσύνη στον εαυτό του, δεν έχει φοβηθεί κανέναν από τους διαφημισμένους επιθετικούς τους οποίους έχει συναντήσει απέναντί του, αναφέροντας, «μπάλα παίζουν και αυτοί. Αν φοβόμουν, θα τα παρατούσα…».

-      Όταν σε μικρή ηλικία ξεκίνησε στα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ, δεν είχε στο μυαλό του να γίνει τερματοφύλακας. Πείσμωσε όταν τον έκοψαν και μετά από λίγο καιρό πήγε να ξαναδοκιμαστεί. Τον έβαλαν τέρμα και από τότε δεν ξαναβγήκε…

-      Η κλήση του στην Εθνική ομάδα, αποτελεί ένα από τα μεγάλα ανεκπλήρωτα ποδοσφαιρικά όνειρα του.

-      «Κολλητοί» του στον Εργοτέλη ήταν ο κουμπάρος του Μανόλης Ρουμπάκης και ο  Δημήτρης Ορφανός.

-      Πριν από 15 μέρες απέρριψε πρόταση της κυπριακής Αλκής, που του προσέφερε συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 170.000 ευρώ.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved