Αντί-Σισέ ψάχνει και η... Λάτσιο!

Αντί-Σισέ ψάχνει και η... Λάτσιο!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, όσο ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν απαντάει θετικά στην Λάτσιο, οι Ιταλοί εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις για την γραμμή της επίθεσής τους.

Στην σημερινή (22/06) «Corriere dello Sport» γίνεται αναφορά σε όλες τις χθεσινές (21/06) εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σισέ. Όσα ειπώθηκαν γύρω από το πάρτι της Παρασκευής στο Gaz Club της Χαλκίδας, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του μάνατζερ του Γάλλου, Φιλίπ Πιολά, και της Λάτσιο, τα όσα ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και η σύζυγός του στο Twitter, αλλά και οι δηλώσεις του Κλαούντιο Λοτίτο μονοπωλούν τα ρεπορτάζ των Ιταλών.

Όπως υποστηρίζουν, ωστόσο, υπάρχει ήδη συμφωνία της ομάδας της Ρώμης με τον Παναθηναϊκό στα 6,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ και το θέμα έχει κολλήσει στις οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου που ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Λάτσιο θα πρέπει να παραχωρήσει έναν εκ των επιθετικών της, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις του σταρ των «πρασίνων».

Όσο, όμως, το θέμα του Γάλλου δεν κλείνει θετικά για την Λάτσιο, οι ιθύνοντες της ομάδας της Ρώμης «ψάχνονται» για να βρουν μια εναλλακτική λύση, για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφια να αποτελέσουν τον παρτενέρ του Κλόζε στην επίθεση, είναι αυτά των Νταβίντ Τρεζεγκέ, του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αλλά και του Βένταντ Ιμπίσεβιτς.



Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Ρονάλντο Σέγκου
Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Ρονάλντο Σέγκου
Στο T-Center η Μπανταλόνα και το «ευχαριστώ» της στον Παναθηναϊκό
Στο T-Center η Μπανταλόνα και το «ευχαριστώ» της στον Παναθηναϊκό
Eurobasket Γυναικών 2027: Αυτός είναι ο όμιλος της Εθνικής στη Β’ Φάση
Eurobasket Γυναικών 2027: Αυτός είναι ο όμιλος της Εθνικής στη Β’ Φάση
Ντιέγκο Μαραντόνα: Το «σπίτι του θεού» μετατράπηκε σε χώρο συσσιτίου για άπορους
Ντιέγκο Μαραντόνα: Το «σπίτι του θεού» μετατράπηκε σε χώρο συσσιτίου για άπορους
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved