Βόλος-Ολυμπιακός 0-3: Άνετα και εύκολα (Videos)
Intime

Βόλος-Ολυμπιακός 0-3: Άνετα και εύκολα (Videos)

Βόλος-Ολυμπιακός 0-3: Ανώτεροι και ουσιαστικοί οι Πειραιώτες πέρασαν εύκολα απ’ το Πανθεσσαλικό που ήταν… έδρα τους λόγω της μεγάλης συμπαράστασης του κόσμου τους – Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης οι σκόρερ.

Σκόραρε γρήγορα, είχε τον κόσμο του στις εξέδρες, πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν «κλείσει» το ημίχρονο. Δεν απειλήθηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος και ο Φορτούνης που ήταν ο κορυφαίος, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο τέλος. Έτσι ήρθε το 0-3 του Ολυμπιακού στο Βόλο, κάνοντας το ιδανικό ντεμπούτο στα πλέι οφ. Πειστικά, εύκολα, χωρίς να κουραστεί.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν για κάποια λεπτά μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, δημιούργησαν ορισμένους κινδύνους, όμως μέχρι εκεί. Δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Ολυμπιακό που έδειχνε αποφασισμένος να πάρει το ματς άνετα. Και το έκανε φτάνοντας τους 59 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν ορμητικά το ματς, θέλοντας να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ο Βόλος έδινε εύκολα στατικές φάσεις. Στο 4’ ο Ροντινέι έκανε πολύ ωραία σέντρα-σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

 

Τρία λεπτά μετά, ήρθε το γκολ που ήθελαν οι Πειραιώτες νωρίς στο ματς. Το πέτυχαν μόλις στο 7’, από σέντρα του Φορτούνη, η πρώτη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Κασάμι ο οποίος από κοντά δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 0-1.

 

Ο Βόλος δοκίμασε να πάρει πρωτοβουλίες μετά το τέρμα που δέχτηκε. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 20’. Ο Οζέγκοβιτς βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τον νίκησε και στη συνέχεια ο επιθετικός του Βόλου αστόχησε!

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στη συνέχεια του ματς, αλλά ο Ολυμπιακός είχε την ουσία. Μια κεφαλιά του Σαμασέκου πέρασε άουτ, αλλά ο Μπακαμπού με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2 στο 36’. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Χάμες πήρε την πρώτη κεφαλιά και τη δεύτερη ο Αφρικανός στράικερ για το γκολ.

 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι αξιόλογο, πέρα από ένα φάουλ του Ντέλετιτς που κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός είχε καθαρό προβάδισμα, έχοντας ουσία στο παιχνίδι του, παρότι του έλειψαν οι πολλές ευκαιρίες και η ένταση στην πίεση που είχε σε προηγούμενα ματς.

Το δεύτερο μέρος δεν άλλαξε σημαντικά την εικόνα που υπήρχε στο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος ουσιαστικά, διατηρώντας την πίεση κυρίως λόγω στατικών φάσεων. Ο Βόλος απ’ την άλλη παρά τις προσπάθειές του, έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει.

Κασάμι και Μασούρας στο 70’ και στο 74’ αντίστοιχα, δοκίμασαν σουτ χωρίς να απειλήσουν. Στο 78’ ο Μπράτσος στον πάγκο του Βόλου είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Έτσι δε θα είναι στη θέση του στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Κώστας Φορτούνης που ήταν απ’ τους κορυφαίους για ακόμη ένα ματς, πέτυχε το 0-3 στο 81’. Με εκπληκτικό γκολ! Εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

 

Κεφαλιά άουτ του Κασάμι λίγο μετά το τρίτο τέρμα, για να έρθει στο 88’ γκολ του Μπακαμπού που δε μέτρησε επειδή απ’ τη σέντρα του Ροντινέι η μπάλα είχε βγει εκτός. Το ματς... έσβησε με το 0-3 και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού, που είχε σε ακόμη ένα ματς τον Φορτούνη σε εξαιρετική κατάσταση. 

ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Αρούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Άλχο, Λούνα, Τσοκάνης, Κάτσε (75' Τάχατος), Πιρές, Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος (84' Ντόη), Ροντινέι, Κασάμι, Σαμασέκου, Κανός (65' Ροντρίγκες), Χάμες (65' Μασούρας), Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (82' Ελ Αραμπί).

 



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved