Super League: Κρίσιμες «μάχες» σε Ζωσιμάδες και Πανθεσσαλικό - Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων
Eurokinissi

Super League: Κρίσιμες «μάχες» σε Ζωσιμάδες και Πανθεσσαλικό - Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

Με δύο σημαντικά παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων και το Πανθεσσαλικό του Βόλου.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία και το Σάββατο (28/01) θα λάβουν χώρα δύο κρίσιμα ματς σε Μαγνησία και Ήπειρο. Αρχικά, η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει στο Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στις 19:30 ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την 6άδα και τη συμμετοχή στα play offs. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, εννέα περισσότερους από την 8η θέση που εμφανίζονται οι Αγρινιώτες.

Ο Κώστας Μπράτσος κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Τίτορμο χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσοκάνη που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Ματίγια δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Από την άλλη, περισσότερα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ανέστη, Αποστολάκη, Μπακάκη και Νταγκό, τον τιμωρημένο Μλάντεν, ενώ εκτός έμεινε και ο Βαρόνε.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

«Μάχη» στους «Ζωσιμάδες»

Λίγα λεπτά αργότερα από το ματς του Πανθεσσαλικού, θα διεξαχθεί και η δεύτερη αναμέτρηση του Σαββάτου (28/01) για την Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στις 20:00 τον Ατρόμητο, σ’ ένα ματς που οι δύο «μονομάχοι» έχουν διαφορετικούς στόχους.

Οι Ηπειρώτες θέλουν το «τρίποντο» για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, τη στιγμή που το «συγκρότημα» των δυτικών προαστίων αναζητά το «τρίποντο» για να μείνει στο κατόπι του Βόλου.

Ο Θανάσης Στάικος ετοιμάζει τα σχέδιά του στον «Αίαντα» χωρίς να μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Εραμούσπε, Κιάκο, Ροσέρο, Μπιλμπάο, Λέο και Μπορταγκαράι.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Με απουσίες ταξίδεψε στα Ιωάννινα και η αποστολή του Ατρόμητου. Ο Κρις Κόλμαν ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Σουάρεθ, Μαυρομμάτη, Ντε Μποκ και Κλωναρίδη.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής και οι μεταδόσεις της Super League:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

19:30 ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1HD)
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (Novasports 2HD)

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

16:00 Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Cosmote Sport 1HD)
19:30 ΑΕΚ-Άρης (Cosmote Sport 1HD)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

18:00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (Novasports Prime)
19:30 Λαμία-Ιωνικός (Cosmote Sport 1HD)
21:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (Novasports Prime)



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved