ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ 0-4: Έστησε πάρτι με τεσσάρα στο Πανθεσσαλικό (photos+video)
Eurokinissi

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ 0-4: Έστησε πάρτι με τεσσάρα στο Πανθεσσαλικό (photos+video)

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ: Θεαματικά πέρασε η Ένωση από το Πανθεσσαλικό, με καρέ τερμάτων.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση αποχαιρέτισε το 2022 η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Βόλου στο «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό. Μπροστά σε 8.000 φίλους της η Ένωση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ή αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Οι Μήτογλου, Πινέδα, Φαν Βέερτ και Λιβάι Γκαρσία πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, η οποία παρά τις απουσίες «καθάρισε» νωρίς το ματς και παραμένει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Κώστας Μπράτσος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τους Τσοκάνη και Λούνα να μένουν στον πάγκο. Ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε τους Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία στα άκρα, δίνοντας φανέλα βασικού στον Φαν Βέερτ.

Καλός ρυθμός και γκολ η ΑΕΚ

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τον Μεσκίδα να κάνει το πρώτο σουτ στο 2’. Στο 4’ η ΑΕΚ απάντησε με τον Λιβάι Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ και να αναγκάζει τον Κλέιμαν σε σωτήρια απόκρουση. Στο 12’ ένα σουτ του Ρότα πέρασε πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση της ΑΕΚ απέδωσε στο 16’, όταν μετά από κόρνερ, ο Αραούχο έκανε το γύρισμα και ο Μήτογλου με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Στο 17’ ο Αραούχο έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με το πλασέ του να περνά άουτ.

Σόου από Πινέδα, Φαν Βέερτ

Ο Βόλος επιχείρησε να πάρει χώρο στο γήπεδο και να ψάξει την ισοφάριση, αλλά στο 30’ η ΑΕΚ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην αντεπίθεση και γύρισε στον Πινέδα που βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, και με απευθείας σουτ έγραψε το 0-2.

Στο 35’ η Ένωση από κλέψιμο βγήκε στην επίθεση, ο Αραούχο έβγαλε την ασίστ στον Φαν Βέερτ, ο οποίος γύρισε και πλάσαρε για το 0-3.

Ως το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να ελέγχει απόλυτα το ματς.

Έπεσε ο ρυθμός

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε την έκρηξη όπως το προηγούμενο 45λεπτο, με την ΑΕΚ πάντως να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα. Στο 53’ μια κεφαλιά του Σιμάνσκι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 57’ ο Οζέγκοβιτς ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουκουντί, αλλά διαιτητής και VAR δεν καταλόγισαν κάτι.

Σκόρερ και ο Λιβάι

Στο 67’ ο νεοεισελθών Άμραμπατ έβγαλε μια σέντρα και ο Λιβάι Γκαρσία με τρομερό άλμα έπιασε την κεφαλιά, γράφοντας το 0-4.

Στο 72’ ο Μήτογλου έβγαλε μπαλιά 60 μέτρων για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξέφυγε από τον Σιέλη, πέρασε και τον Κλέιμαν, αλλά έχασε την ισορροπία του και δεν κατάφερε να πλασάρει.

Παρά τις αλλαγές και το σκορ, ο Βόλος δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα, με την ΑΕΚ να ελέγχει το ματς και να πατά πιο εύκολα στην περιοχή του Κλέιμαν.

Στα τελευταία λεπτά, ο Βόλος είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Νοκέρτ, αλλά γκολ δεν μπόρεσε να βάλει και το 0-4 ήταν το τελικό σκορ.

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Άλχο, Πίρινεν, Ματίγια (76’ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεσκίδα (46’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς (72’ Τάχατος).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (75’ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75’ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Γιόνσον (66’ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι, Πινέδα (66’ Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66’ Τσούμπερ).



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved