Μπέος: «Δεν είναι στόχος ο Άρης, το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός» - Η απάντηση για πόστο στον ΠΑΟΚ

Μπέος: «Δεν είναι στόχος ο Άρης, το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός» - Η απάντηση για πόστο στον ΠΑΟΚ

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την καταγγελία στην ΕΠΟ για την επιτροπή αδειοδότησης, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε παρατυπία από την επιτροπή αδειοδότησης.

Τα σενάρια θέλουν να εξετάζεται ο Άρης και αν πληροί τις προϋποθέσεις. Ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, λοιπόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και δεν τόνισε ότι η καταγγελία αφορά τον Άρη. Αναφέρθηκε επίσης στις φήμες για πόστο στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στο έργο του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό κι επανέλαβε την άποψη ότι οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος: «Η καταγγελία που κάναμε έχει κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, στον γ.γ. και στην Σούπερ Λιγκ, τη Δευτέρα. Μπορεί ο κ. Δημητρίου να μην ήταν ενημερωμένος, αλλά η καταγγελία μας είναι μέχρι εκεί. Δεν κυνηγάμε καμία ομάδα. Ενημερώσαμε από την ΕΠΟ αυτό το πανηγύρι να σταματήσει, θα ζητήσουμε απ’ τη FIFA να αναλάβει αυτή την διαδικασία αδειοδότησης, όπως κάνει σε τριτοκοσμικές χώρες. Δεν μπορεί να υπάρχουν άλλα δεδομένα για τις ομάδες.

 Δεν κάνει ένσταση ο Μπέος κατά κάποιας ομάδας. Εμάς μας ενδιαφέρει οι βαθμοί να κερδίζονται στο γήπεδο, αλλά υπάρχει κι ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Και εμείς έχουμε τις ενστάσεις μας, αν και εφ’ όσον ευσταθούν οι πληροφορίες που έχουμε. Δεν στρεφόμαστε κατά ομάδας. Αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι και δε θέλουν να είναι «Φιλιππινέζες» ας βρουν τη λύση. Είναι καταγγελία για την επιτροπή αδειοδότησης που δεν τηρεί τον κανονισμό. Αν οι πληροφορίες είναι αληθινές, είναι ντροπή για την επιτροπή. Κι αναρωτιέμαι εγώ αν κάποια ομάδα έχει πρόβλημα γιατί να μην τιμωρηθεί;».

Γιατί να πω εγώ ομάδα; Ας ψάξουν αυτοί ποια ομάδα δεν πληροί, γι’ αυτό και ζητάω απ’ τη FIFA να αναλάβει. Στο εξώδικό μας δεν γράφουμε κανένα όνομα ομάδας. Δεν είναι δικό μου θέμα αν κάποιο σάιτ έβαλε φωτογραφία του Άρη, όλοι θέλουν να πουλήσουν.

Στον αγωνιστικό χώρο είμαι αντίπαλος με όλους, έξω όχι. Δε γνωρίζω αν ο Άρης πληροί τις προϋποθέσεις και δε με αφορά, όμως γνωρίζω ότι η επιτροπή που είναι εκεί και είναι πολλά χρόνια, παρέβλεψε κάποια άρθρα του νόμου για 2-3 ομάδες και τίποτα παραπάνω. Η καταγγελία μας είναι για να δείξουμε και τις δομές που δεν λειτουργούν καλά. Η καταγγελία θα συνεχιστεί στη FIFA».

Για το φετινό πρωτάθλημα υποστήριξε: «Ως γενική εικόνα ήταν αποτυχημένο, γιατί προσπαθούμε υποτίθεται όλοι όσοι ασχολούμαστε να είναι ανταγωνιστικό και θελκτικό στον κόσμο. Όταν σε μια χρονιά που ο χειρότερος Ολυμπιακός το παίρνει δίκαια με 19-20 βαθμούς, τότε είναι μια αποτυχία για την ανταγωνιστικότητα του. Ένας σχεδιασμός σε μια ομάδα δεν είναι εύκολο, υπάρχει και το λάθος.

Το μόνο θετικό είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός, που μπορεί να μπει του χρόνου πιο δυνατά ως πιο ανταγωνιστικός για να κοντράρει τον Ολυμπιακό μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η δική μας ομάδα που είναι πέντε χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα και πιο εντυπωσιακό είναι το ποδόσφαιρο που παίζει. Όλα αυτά έρχονται γιατί δεν έχουμε άγχος στον Βόλο, θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Πιο μεγάλος παικταράς και απ’ τον Φαν Βεερτ είναι ο Πάολο Φερνάντες που είναι 23 ετών. Σε εμάς απλά που είμαστε πιο μικρή ομάδα δε φαίνονται και τόσο τα λάθη της».

Για τις φήμες ότι θα αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν πολύ άδικο για την πόλη μου, τους πολίτες της, την οικογένειά μου να πάω στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη ομάδα. Είμαι φίλος με την οικογένεια Σαββίδη και δεν το κρύβω κι ας θεωρώ ότι θα πάρει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός. Την τιμή που μου έκανε η πόλη για 9 χρόνια και θέλω να συνεχίσω και θέλω να φύγω απ’ το ποδόσφαιρο.

Αν βρεθεί κάποιος να σπάσει αυγά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε ναι θα βοηθήσω από όποιο πόστο μου ζητηθεί. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον ΠΑΟΚ, δε μου έχει γίνει καμία πρόταση, να μην αιωρείται τίποτα και έχει πρόβλημα η διοίκηση της ομάδας, είμαι μόνο φίλος με τον Σαββίδη. Σε 5 χρόνια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved