Ατρόμητος-Βόλος 2-1: «Λυτρωτής» Κουλούρης και νίκη «ανάσα» (photos)

Ατρόμητος-Βόλος 2-1: «Λυτρωτής» Κουλούρης και νίκη «ανάσα» (photos)

Ατρόμητος-Βόλος: Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή πήραν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν 2-1 του Βόλου με δράστη τον Κουλούρη που χτύπησε στο 90+1΄

Το καλύτερο το κράτησε για το φινάλε ο Κουλούρης, ο οποίος σκόραρε στο 90+1΄και έδωσε σημαντική νίκη (2-1) στον Ατρόμητο σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον Βόλο εντός έδρας. Οι Περιστεριώτες πήραν μια σημαντική ανάσα όσο αφορά την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Super League. 

Πλέον με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 23 βαθμούς και αποσπάστηκε πέντε βαθμών της 13ης Λαμίας που έχει 18 και δέκα του τελευταίου Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκεται στους 13. Από την πλευρά του ο Βόλος παρέμεινε στους 29 βαθμούς και είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας.

O αγώνας: 

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους παίκτες του Κρις Κόουλμαν. Στο 9ο λεπτό, ο Τζοβάρας έπαιξε το ένα-δύο με τον Κουλούρη, μπήκε από θέση αριστερού εξτρεμ ταχύτατα στην περιοχή όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του ενώ ο Κιβραδικίδης που πήρε το «ριμπάουντ» δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία. Ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά και λίγο αργότερα σταματώντας ένα σουτ του Κουλούρη εντός περιοχής.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου, στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Γιαννιώτη, έφτασαν μόλις λίγα εκατοστά από το να ανοίξουν το σκορ. Στο 19ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίνη, ο Σοάρες έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκιουλέν σε ανυπεράσπιστη εστία μεν αλλά με κακή ισορροπία σώματος και από δύσκολη γωνία δε, έκανε την προβολή στέλνοντας τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε έναν ξέφρενο ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 23ο λεπτό, ήταν η σειρά του Ατρομήτου να «φλερτάρει» με το 1-0. Ο Κουλούρης ήταν και πάλι ο δημιουργός, τροφοδοτώντας εντός περιοχής τον Ντένιτς με το δυνατό σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Ο Ντένιτς μπορεί να στάθηκε άτυχος στη φάση του 23′, δε λάθεψε όμως 3 λεπτά αργότερα μετά την «μαγεία» του Ναμπί. Στο 23ο λεπτό, ο Χατζηισαΐας πέρασε ωραία κάθετη πάσα στο Ναμπί, αυτός με τακουνάκι στην κίνηση(!) τροφοδότησε τον Ντένιτς που είχε κινηθεί στην πλάτη της άμυνας και δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να νικήσει τον Παπαδόπουλο γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Ατρομήτου είχε πάρει πλέον ψυχολογία και λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο, ακόμη πιο όμορφο γκολ. Στο 29ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Άλιμπεκ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αυτός είδε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο ελαφρώς εκτός εστίας και προσπάθησε να τον “κρεμάσει” με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου. Ο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» όμως βρήκε αντίδραση, έκανε δύο βήματα προς τα πίσω και κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα τόσο όσο ώστε να την διώξει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, αφού στα επόμενα λεφτά κατάφερε να «απορροφήσει» την μεγάλη πίεση του Ατρομήτου, ευτύχησε λίγο αργότερα να βρει γκολ ισοφάρισης. Στο 37ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Φεράρι από τα αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων «κόλλησε», ο Γιαννιώτης έκανε μια πολύ κακή έξοδο και ο Ρεγκατέν πρόλαβε τον Τζοβάρα, έπιασε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν φανερό πως ,αναμενόμενα, ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει αισθητά σε σχέση με το πρώτο μέρος ενώ απουσίαζαν και οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η πρώτη σχετικά αξιόλογη φάση του δευτέρου μέρους πραγματοποιήθηκε…29 λεπτά μετά την έναρξη του. Στο 74ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Νίνη εκτός περιοχής, ο οποίος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό, κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου έδειξαν μια διάθεση στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης, να «χτυπήσουν» το παιχνίδι. Στο 84ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Κορέα σε θέση αριστερού εξτρεμ, αυτός έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ το οποίο κατευθυνόταν προς το Γ’ της εστίας του Γιαννιώτη, αναγκάζοντας τον 29χρονο τερματοφύλακα να «απογειωθεί» και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, ήρθε μια στημένη φάση στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων για να «λυτρώσει» τους γηπεδούχους. Στο 91ο λεπτό ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, ο Κουλούρης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, γράφοντας το 2-1 για τους παίκτες του Κρις Κόουλμαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46΄Μαυρομμάτης), Παπαδόπουλος (79΄Σάλομον), Τζοβάρας (46΄Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64΄Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64΄Ροτάριου), Άλιμπεκ, Κουλούρης.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Μπαρτόλο (46΄Κορέα), Τσοκάνης (64΄Μπαριέντος), Νίνης(81΄Τερεζίου), Ρεγκατέν(81΄Ροσέρο), Όρος (89΄Σιελής), Σοάρες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ατρόμητος-Βόλος: Πανό κατά της κυβέρνησης της Ουκρανίας στο Περιστέρι (photos)

Ατρόμητος-Βόλος: Πανό κατά της κυβέρνησης της Ουκρανίας στο Περιστέρι (photos)

Καθάρισε ο Άρης, μάχη ΟΦΗ, ΠΑΣ κι Αστέρα για μια θέση στα πλέι οφ - Τι ισχύει στις ισοβαθμίες (pics)

Καθάρισε ο Άρης, μάχη ΟΦΗ, ΠΑΣ κι Αστέρα για μια θέση στα πλέι οφ - Τι ισχύει στις ισοβαθμίες (pics)

Μπέος: «Το πέναλτι θα το έδινε και ο Μαρινάκης, σαν τα πρόβατα στη σφαγή ο Σαββίδης»

Μπέος: «Το πέναλτι θα το έδινε και ο Μαρινάκης, σαν τα πρόβατα στη σφαγή ο Σαββίδης»

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved