Μπέος: «Το πέναλτι θα το έδινε και ο Μαρινάκης, σαν τα πρόβατα στη σφαγή ο Σαββίδης»

Μπέος: «Το πέναλτι θα το έδινε και ο Μαρινάκης, σαν τα πρόβατα στη σφαγή ο Σαββίδης»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δήμαρχος του Βόλου και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Παπαπέτρου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των Αρκάδων.

Επίσης, μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Ιβάν Σαββίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διαιτησία των Παπαπέτρου-Τσακαλίδη στον αγώνα Ολυμπιακού-Αστέρας Τρίπολης και την ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου: «Η ανακοίνωση που έβγαλα έχει να κάνει με μια αγανάκτηση, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα. Δεν βλέπει κανένας ότι υπάρχει όχι αρρώστια, δεν έχει νόημα αυτό το πρωτάθλημα.

Ακόμα και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ έχει κανένα νόημα να θα πάρει με 20 βαθμούς το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση, απλά θέλουν να δείξουν πόσο υποτακτικοί είναι. Παπαπέτρου φύγε.

Ο Τσακαλίδης να πάει το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, από όπου είναι και να κόβει εισιτήρια για τις ξαπλώστρες. Δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν έχουν φιλότιμο; Ο Μαρινάκης να έπαιζε θα το έδινε αυτό το πέναλτι. Ελάτε να φτιάξουμε το πρωτάθλημα, να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν μιλάει κανένας.

Εμένα τι με νοιάζει αν έχασε ο Αστέρας ή κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά αγανακτώ γιατί είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, λόγω ανυπαρξίας των άλλων. Όμως από τον Βόλο πήρε 4 βαθμούς που δεν τους δικαιούταν και τα δύο παιχνίδια ήταν να λήξουν ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα, όμως όταν μια ομάδα όπως ο Βόλος ή ο ΠΑΣ, μια μικρομεσαία ομάδα, έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί μια τέτοια μεγάλη ομάδα, αφήστε την, καλό είναι δεν θα πάθει τίποτα. Καλό είναι για το ποδόσφαιρο.

Αν και εφόσον στα play out μου τον ορίσει πουθενά, θα κατέβω στα αποδυτήρια και θα τον φτύσω και ας τιμωρηθώ. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τέτοια αβάντα. Τι θέλεις να δείξεις ότι είναι υποτακτικός ή Φιλιππινέζα;».

Για την απόφαση του CAS για τον Άρη: «Δεν θα σχολιάσω δικαστική απόφαση. Έτσι και αλλιώς ο Άρης θα έβγαινε στην εξάδα, απλά τώρα διεκδικεί την τετράδα με αξιώσεις για να βγει στην Ευρώπη».

Για την καταδίκη του Ιβάν Σαββίδη: «Τι ντροπή είναι αυτοί οι δικηγόροι που έχει ο Σαββίδης. Εγώ θα κάνω μια πρόταση στην έφεση να πάρει εμένα σύμβουλο. Και άμα δεν αθωωθεί θα κρεμαστώ στον Λευκό Πύργο.

Και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή αυτοί οι χασοδίκες. Πως τους πληρώνει ο Σαββίδης; Θα τρελαθώ. Πήγε όπως τα πρόβατα στη σφαγή. Διάλεξαν την ημέρα που υπήρχε κατακραυγή, λόγω του φιλάθλου του Άρη, τον Άλκη. Και οι δικαστές είναι άνθρωποι και επηρεάζονται, αλλά για ποιο λόγο να καταδικαστεί; Αυτοί οι δικηγόροι δεν πρέπει έχουν κάνει δίκη ή αν γίνεται δικαστήριο και τους βάλεις ένα πιάτο μακαρόνια, αφήνουν το δικαστήριο και πάνε στη μακαρονάδα. Δεν ντρέπονται λίγο, παίρνουν εκατομμύρια από τον άνθρωπο».



Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved