Ατρόμητος: Ιταλός ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Ατρόμητος: Ιταλός ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κλαούντιο Ραπατσιόλι ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Το τεχνικό επιτελείο του στελεχώνει ο Ατρόμητος ενόψει της νέας σεζόν για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων προσέλαβε τον Κλαούντιο Ραπατσιόλι. Ο Ιταλός έχει μεγάλη εμπειρία σε ιταλικές ομάδες και είναι καθηγητής στη σχολή του Κοβερτσιάνο.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ραπατσιόλι δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για μένα, αφού είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψω στο εξωτερικό και μακριά από την Ιταλία. Υπήρχαν δύο ομάδες που είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά με το που μίλησα με τον Ατρόμητο και τον τεχνικό διευθυντή, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, πήρα την απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και εύχομαι να είναι μια χρονιά με πολλά χαμόγελά και επιτυχίες.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ, κατάλαβα ότι έχω έρθει σε μία οικογένεια. Είναι μια ομάδα με τρομερή ατμόσφαιρα και το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή που πατά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Από όσα έχω προλάβει να δω, οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές και σίγουρα ξεπερνούν το επίπεδο πολλών ιταλικών ομάδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Ραπατσιόλι. Ο Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, στελεχώνοντας το τεχνικό τιμ του προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ.

Ο Κλαούντιο Ραπατσιόλι, γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου του 1965, είναι πρόεδρος και καθηγητής των προπονητών τερματοφυλάκων στη σχολή του Κοβερτσιάνο που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου, ειδικά για τη θέση των γκολκίπερ. Παράλληλα, έχει παραδώσει σεμινάρια σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε σχολές σε Ισπανία, Χιλή, Φινλανδία, Ελβετία κλπ., αλλά και σε ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Ελσίνκι, η Βαλένθια και η Ούιπεστ.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Πίζα, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων από τις Ρετζιάνα, Προ Πάτρια. Επιπλέον, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στη Μπρέσια, την εποχή που το ρόστερ της στελέχωναν παίκτες όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Κλαούντιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ατρόμητου!».



UEFA Europa & Conference League: Οι «μάχες» Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 16 παίζουν στην COSMOTE TV
UEFA Europa & Conference League: Οι «μάχες» Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 16 παίζουν στην COSMOTE TV
ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Τσέλιε
ΑΕΚ: Ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Τσέλιε
ΝΒΑ: Στα... πιτς για τουλάχιστον δέκα ημέρες ακόμα ο Στεφ Κάρι
ΝΒΑ: Στα... πιτς για τουλάχιστον δέκα ημέρες ακόμα ο Στεφ Κάρι
Euroleague: Για κάθε πόντο του Κέντρικ Ναν και του Τάιλερ Ντόρσεϊ το Pamestoixima.gr σε επιβραβεύει
Euroleague: Για κάθε πόντο του Κέντρικ Ναν και του Τάιλερ Ντόρσεϊ το Pamestoixima.gr σε επιβραβεύει
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved