Άρης-Παναθηναϊκός 0-0: Έμεινε όρθιος με δέκα και εικόνα Μπόλονι... (video+photos)

Άρης-Παναθηναϊκός 0-0: Έμεινε όρθιος με δέκα και εικόνα Μπόλονι... (video+photos)

Άρης-Παναθηναϊκός: Σε ένα κακό παιχνίδι οι ανώτεροι γηπεδούχοι και το μετριότατο «τριφύλλι» έμειναν στο 0-0. Με δέκα από το 71', λόγω αποβολής του Πούγγουρα οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός Ευρώπης κι ελπίζει μόνο σε αφαίρεση βαθμών του Άρη (-6 είναι η εισήγηση) για την υπόθεση του Λάσκοφ.

Μετά το αποψινό 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, ακόμα κι αν υπάρξει αυτή η εξέλιξη, πάλι το εισιτήριο δεν είναι στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός με την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ανώτερο Άρη, παραμένει στο -7 και θα πρέπει να νικήσει τον αδιάφορο Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και με τη σειρά της η ομάδα του Μάντζιου να μην νικήσει στο ΟΑΚΑ την επίσης αδιάφορη ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι κι από το 71' έπαιζαν με παίκτη περισσότερο, λόγω αποβολής του Πούγγουρα, ο οποίος έκανε μία ανόητη ενέργεια. Δεν βρήκαν τη μεγάλη φάση, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που παρά την παρουσία του Συλαϊδόπουλου στον πάγκο, είχε εικόνα Μπόλονι... Στο 79' οι τελικές ήταν 14-3 και στο δεύτερο μέρος μέχρι εκείνο το σημείο το «τριφύλλι» δεν είχε τελική!

Δικαιολογία οι απουσίες των τιμωρημένων Βέλεθ, Νιας, η αναγκαστική αλλαγή του Σένκεφελντ στο 50' κι αργότερα του Χατζηγιοβάνη, όμως, σε κάθε περίπτωση πρέπει ν' αλλάξουν πολλά στον Παναθηναϊκό. Ο Άρης, που δείχνει σκασμένος στα play offs, αν δεν υπήρχε η υπόθεση Λάσκοφ, θα έκανε ήδη τουρισμό.

Σχηματισμοί

Ο Άρης είχε στο τέρμα τον Κουέστα, δεξί μπακ τον Σάκιτς κι αριστερό τον Γκάνεα. Στόπερ ήταν οι Δεληζήσης, Ρόουζ και στα χαφ οι Ματίγια, Σάσα. Ο Μαντσίνι δεξιά, ο Ματέο Γκαρσία αριστερά και ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Μάνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μολό κι αριστερό τον Χουάνκαρ. Στόπερ οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και στα χαφ οι Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ. Δεξί χαφ τον Χατζηγιοβάνη, αριστερό τον Βιγιαφάνιες και στην επίθεση οι Καρλίτος, Μακέντα.

Ευκαιρία ο Χατζηγιοβάνης

Ο Άρης προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο και στο 12’ το σουτ του Σάσα ήταν άστοχο, ενώ στο 19’ σουτ του Καρλίτος κατέληξε στα χέρια του Κουέστα.

Στο 25’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 0-1.  Ο Χατζηγιοβάνης πήρε τη μπάλα από τον Μακέντα κι αντί να πλασάρει έκανε προσποίηση και στη συνέχεια το πλασέ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Σάσα. Στην εξέλιξη η κεφαλιά του Καρλίτος έφυγε άουτ.

Καλύτερος ο Άρης

Ο Παναθηναϊκός έκτοτε δεν απείλησε. Στο 34’ από λάθος του Σανκαρέ, ο Σάσα έκανε ωραίο σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 37’ από μπαλιά του Ρόουζ ο Ματέο Γκαρσία κοντρόλαρε κι ελίχθηκε, αλλά ο Μολό επενέβη και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ, ενώ στο 40’ κεφαλιά του Σάσα έφυγε άουτ.

Στο 43’ σε γύρισμα του Σάσα από αριστερά, έδιωξε προς τα δεξιά ο Διούδης και ο Μαντσίνι με αριστερό σουτ κι εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σωτήρας Διούδης!

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μόλις στα 15 δευτερόλεπτα έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Σένκεφελντ δεν απομάκρυνε και ο Μαντσίνι με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ο Ολλανδός αλλαγή.

Ο Συλαϊδόπουλος έβαλε στόπερ τον Σάντσες, αφού έλειπαν οι τιμωρημένοι Βέλεθ, Νιας. Στο 68’ ο Διούδης έκανε τρομερή επέμβαση και κράτησε το 0-0. Με το δεξί χέρι έβγαλε το φάουλ του Γκάμα κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο δεξί παραθυράκι!

Κόκκινη ο Πούγγουρας!

Στο 71’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έπιασε από τον λαιμό τον Μαντσίνι και τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα ο Ούγγρος διαιτητής Βαντ να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη! Ανόητη ενέργεια του Πούγγουρα, με αποτέλεσμα να μπει ο νεαρός Καραγιάννης.

Στο 78’ οι τελικές ήταν 14-3 και ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος στο 79’! Ο Μολό έκανε τη σέντρα, όμως, ο Βιγιαφάνιες δεν βρήκε στόχο με την κεφαλιά που επιχείρησε.

Στην εξέλιξη ο Μπρούνο στην πρώτη του επαφή, έστειλε τη μπάλα με σουτ στα χέρια του Διούδη. Ο Άρης με παίκτη παραπάνω πίεσε έως το τέλος για ένα γκολ, αλλά δεν είχε μεγάλη φάση.

 Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (84’ Σούντγκρεν), Δεληζήσης, Ρόουζ, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (78’ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο (64’ Μπρούνο Γκάμα), Μάνος.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (53’ λ.τρ. Σάντσες), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (75’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (64’ λ.τρ. Ιωαννίδης), Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (64’ Μαουρίσιο), Μακέντα (75’ Καραγιάννης).



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved