Ολυμπιακός: Απίστευτη κίνηση Σεμέδο - Σήκωσε στο… πόδι το Ρέντη τα χαράματα (photos)

Ολυμπιακός: Απίστευτη κίνηση Σεμέδο - Σήκωσε στο… πόδι το Ρέντη τα χαράματα (photos)

Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο… σήκωσε στο πόδι το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη τα… χαράματα της Δευτέρας (22/03).

Θεωρητικά η Δευτέρα (22/03) θα έπρεπε να είναι μία… χαλαρή μέρα στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων», καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του μέχρι την Πέμπτη (25/03) θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να τους επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά που έχουν ρίξει τους τελευταίους μήνες, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό άλλωστε φάνηκε καθαρά και στο ματς της Κυριακής (21/03) απέναντι στον Άρη, όταν ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ελέω της αποβολής του Κένι Λαλά. Οι Πειραιώτες, παρά το γεγονός πως προέρχονταν από την μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνου, στην ρεβάνς των «16» του Europa League, άντεξαν στην πίεση και πήραν το «τρίποντο» με χαρακτηριστική ευκολία.

Για τον λόγο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός ηγέτης των Νταμπλούχων Ελλάδας αποφάσισε να τους αφήσει να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν. Αυτό σημαίνει πως άπαντες οι «ερυθρόλευκοι», εκτός των παικτών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδας, από το βράδυ της Κυριακής (21/03) ήταν την δυνατότητα να… εξαφανιστούν. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός προέρχεται από τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την εθνική ομάδα της χώρας του. Ωστόσο, αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Όμως, πριν «πετάξει» το πρωί της Δευτέρας (22/03) για την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, πρόλαβε να… σηκώσει στο πόδι το Ρέντη.

Συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από συνεννόηση με το ιατρικό και προπονητικό τιμ των Πειραιωτών, βρέθηκε τα χαράματα στο Αθλητικό Κέντρο, προκειμένου να ακολουθήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Έτσι, λίγο μετά τις 5:00 πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου και για περίπου δύο ώρες έκανε το πρόγραμμά του, πριν βρεθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» για να πάρει την πτήση για την Πορτογαλία.

Όπως όλα δείχνουν, στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμα λύση στο κέντρο της άμυνας, αφού η αποθεραπεία του Πορτογάλου αμυντικού πηγαίνει εξαιρετικά και ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα ντέρμπι των play off, αλλά και για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved