Παναιτωλικός-Λαμία 0-3: Πάρτι 45 λεπτών και άλμα παραμονής! (video+photos)

Παναιτωλικός-Λαμία 0-3: Πάρτι 45 λεπτών και άλμα παραμονής! (video+photos)

Παναιτωλικός-Λαμία: Η ομάδα της Φθιώτιδας διέλυσε τους Αγρινιώτες στην έδρα τους με 3-0 και έκαναν τεράστιο άλμα παραμονής. Στο 24' ο Βασιλακάκης, στο 27' ο Ντέλετιτς και στο 43' ο Ρόμανιτς τα γκολ των νικητών.

Η Λαμία με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο κάνει πρωταθλητισμό το 2021 και στην πρεμιέρα των πλέι άουτ ήταν σίφουνας στο Αγρίνιο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας με τρία γκολ στο πρώτο μέρος από τους Βασιλακάκη (24'), Ντέλετιτς (27'), Ρόμανιτς (43'), ισοπέδωσε τον Παναιτωλικό με 0-3. Έτσι ξέφυγε στο -6 από την ομάδα του Αγρινίου και τον ΟΦΗ και ασφαλώς έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι, αντίθετοι, είναι πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σχηματισμοί

Ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με τον Μελίσσα στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μεντίνα, αριστερό τον Περέιρα και στόπερ τους Τσότσαλιτς, Βάντερσον. Στα χαφ ήταν οι Εντινγκά, Ντίας, πιο μπροστά ο Μάζουρεκ στα άκρα οι Ντάλσιο, Αριγίμπι και στην κορυφή ο Καρέλης.

Η Λαμία ξεκίνησε με τον Επασί στο τέρμα, δεξί μπακ τον Σκόνδρα και αριστερό τον Μαρτίνεθ. Στόπερ οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο, στα χαφ οι Μπεχαράνο, Τζανδάρης, πιο μπροστά ο Βασιλακάκης, δεξιά ο Ντέλετιτς, αριστερά ο Ρόμανιτς και στην κορυφή ο Καραμάνος.

Το τελείωσε στο ημίχρονο!

Η Λαμία είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν το σουτ του Καραμάνου στο 6’ κόντραρε, ενώ στο 10΄ για τον Παναιτωλικό, η κεφαλιά του Καρέλη βρήκε στην πλάτη του Σκόνδρα.

Στο 21΄ σουτ του Ντάλσιο κατέληξε στα χέρια του Επασί. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, αλλά πίεζε ανορθόδοξα, ενώ η Λαμία κρατούσε στην άμυνα και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους ακραίους της στον κενό χώρο. Και το κατάφερε.

Στο 24’ έκανε επέλαση από δεξιά ο Ντέλετιτς και σέντραρε στον Βασιλακάκη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα κι έκανε το 0-1.

Πριν ακόμα συνέλθει από το σοκ ο Παναιτωλικός, η Λαμία του κατάφερε και δεύτερο χτύπημα. Στο 27’ ο Καραμάνος έστρωσε στον Ντέλετιτς κι αυτός με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μελίσσα για το 0-2!

Ο Παναιτωλικός ήταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο και η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ πριν λήξει το πρώτο μέρος. Στο 43’ από λάθος του Τσότσαλιτς, η μπάλα πήγε στον Ντέλετιτς και στη συνέχεια στον Ρόμανιτς, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μελίσσα και τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-3!

Τυπικό το δεύτερο μέρος!

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν εμφανώς απογοητευμένος και με την έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε τρεις αλλαγές. Έριξε τον Βέργο στο ματς για να παίξει 4-4-2 και ο Έλληνας φορ στο 46’ είδε τον Επασί να βγάζει σε κόρνερ την κεφαλιά του, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Εντινγκά δεν βρήκε στόχο.

Στο 53’ σουτ του Αριγίμπι από καλή θέση, επίσης έφυγε άουτ και σ’ εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός που μπήκε δυνατά για να βρει ένα γκολ μήπως κι ανέβει ψυχολογικά και πιέσει, ξεθύμανε. Τα επόμενα λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικά, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν κουράγιο, ενώ η Λαμία είχε κλείσει τους χώρους.

Οι φιλοξενούμενοι στο 71’ είχαν ένα σουτ με τον Τζανδάρη άουτ κι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή τους. Διαχειρίζονταν άψογα το ματς και η επόμενη καλή στιγμή του Παναιτωλικού ήταν ένα άστοχο σουτ του Αριγίμπι, ενώ και στο 87’ αστόχησε ο Τσότσαλιτς. Στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι ο Βέργος.

Παναιτωλικός: Μελισσάς, Περέιρα (65’ Ταχάρ), Μεντίνα (46’ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Εντινγκά, Ντάλσιο (46’ Τσιγγάρας), Ντίας, Μάζουρεκ(46’ Βέργος), Αριγίμπι, Καρέλης (70’ Αζάντι).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78’ Τζέιμς), Ντέλετιτς (88’ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (68’ Μπιάρνασον).



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved