Μπέος: Άναψε… φωτιές σε ΠΑΟΚ για συνεργασία - Η απάντησή του (photos)

Μπέος: Άναψε… φωτιές σε ΠΑΟΚ για συνεργασία - Η απάντησή του (photos)

«Συναγερμός» σήμανε την Τρίτη (12/1) σε ΠΑΟΚ και Βόλο, έπειτα από ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Βόλου και παράγοντας της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε στο ραδιόφωνο «Metrosport» υποστηρίζοντας πως εντός των επόμενων μηνών θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα το κάνει για μεγάλο διάστημα, καθώς έχει ήδη πρόταση από σύλλογο που παλεύει για τίτλους και το σκέφτεται σοβαρά.

Σχεδόν άμεσα γεννήθηκαν πολλά σενάρια αναφορικά με την συγκεκριμένη συνεργασία και πολλοί θεώρησαν πως η αναφορά του Αχιλλέα Μπέου ήταν για τον ΠΑΟΚ. Όμως, ο Δήμαρχος Βόλου θέλησε να… σβήσει την «φωτιά», μέσω απάντησης που έδωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αρχικά, ο Αχιλλέας Μπέος είχε σχολιάσει για την παρουσία του στον Βόλο και τα επόμενα σχέδιά του: «Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στην συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου σαν Δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί, για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας.

Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, Είναι όνειρο μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Σαν επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, έπειτα από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με την σύνδεση που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

Δείτε…



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved