Ανανέωση για Γουνδουλάκη

Ανανέωση για Γουνδουλάκη

Μέχρι το 2013 θα φορά τη φανέλα του Πανιωνίου ο Φανούρης Γουνδουλάκης. «Μέτρησε το συναίσθημα», δήλωσε μετά την υπογραφή ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο άσος των «κυανέρυθρων», με το νέο του συμβόλαιο, θα συμπληρώσει 10 χρόνια στην ομάδα του Πανιωνίου αφού αγωνίζεται σε αυτή από την περίοδο 2003-2004.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει την «κυανέρυθρη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιώνιου και υποστήριξε ότι αυτό που τον έκανε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, ήταν το συναίσθημα.

«Σε αυτή την απόφασή μου το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που μέτρησε ήταν το συναίσθημα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου μέσου.

Στη συνέχεια, ο Γουνδουλάκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο την διοίκηση, όσο και την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή μας, Τάκη Λεμονή και τον team manager, Γιώργο Δέδε, γιατί μου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο με ήθελαν στην ομάδα».

Τέλος, ο αρχηγός του Πανιωνίου υποστήριξε: «Είναι μία περίοδος κατά την οποία δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ειδικά αυτή την χρονιά, είναι αναγκαίο να βρεθεί ο κόσμος δίπλα μας και να μας στηρίξει».



Λεβαδειακός – ΑΕΛ 3-0: «Έκρυψε» την μπάλα και πάλι η ομαδάρα της Βοιωτίας
Λεβαδειακός – ΑΕΛ 3-0: «Έκρυψε» την μπάλα και πάλι η ομαδάρα της Βοιωτίας
Greek Basketball League: «Διπλό» του Άρη στο «Ιβανώφειο» σε σπουδαίο ντέρμπι
Greek Basketball League: «Διπλό» του Άρη στο «Ιβανώφειο» σε σπουδαίο ντέρμπι
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός AKTOR: Παίζουν Σίλβα, Αρμς και Κλαβέλ για την Ένωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός AKTOR: Παίζουν Σίλβα, Αρμς και Κλαβέλ για την Ένωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Ροντινέι στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη
Ολυμπιακός: Χωρίς Ροντινέι στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved