Super League 1: Τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Super League 1: Τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 1.

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στις 17:15 στη Λάρισα, η τοπική ομάδα υποδέχεται στο Αλκαζάρ τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλοί, οι οποίοι θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Γιάννη Τάτση αντί του Μιχάλη Γρηγορίου στοχεύουν στην πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι αναζητά το δεύτερο της τρίποντο μακριά από το Περιστέρι, με τον Αυστριακό τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Σάλομον, ενώ αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Μουνίθ.

Λίγο αργότερα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να... ρίξουν στο καναβάτσο τον πρωταθλητή Ελλάδος, προκειμένου να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους και να παραμείνουν στην κορυφή, έχοντας πλέον και διαφορά από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, Χολέμπας και Ελ Αραμπί συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Πειραιωτών, όπως και ο Ραφίνια, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει στον Χασάν που έχει κορονοϊό, αλλά και οι Μπρούμα, Βινάγκρε.



Αποθέωση για Παναθηναϊκό στη Μύκονο (vid)
Αποθέωση για Παναθηναϊκό στη Μύκονο (vid)
ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμο στον Ηλία Παπαθεοδώρου
ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμο στον Ηλία Παπαθεοδώρου
ΑΕΚ: Ενίσχυση στο ιατρικό επιτελείο – Συμφωνία με τον Νίκο Τζουρούδη, εκ των κορυφαίων αθλιάτρων
ΑΕΚ: Ενίσχυση στο ιατρικό επιτελείο – Συμφωνία με τον Νίκο Τζουρούδη, εκ των κορυφαίων αθλιάτρων
ΕΕΑ: «Πράσινο φως» στον Μυστακίδη για τις μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΕΕΑ: «Πράσινο φως» στον Μυστακίδη για τις μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved