ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2: Αρνήθηκε να παραδοθεί (videos+photos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2: Αρνήθηκε να παραδοθεί (videos+photos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» είχε μαχητική ψυχή και έσωσε τον έναν βαθμό στο 94’. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Στάρτζεον, ισοφάρισε ο ΠΑΟ με τον Καρλίτος, έχασε πέναλτι με τον Μακέντα και τετ α τετ με τον Χατζηγιοβάνη, είδε τον Μεγιάδο να κάνει το 2-1, αλλά θα ήταν άδικο να χάσει και ισοφάρισε στο 94’ με τον Μακέντα.

Θα ήταν αδικία για τον Παναθηναϊκό να χάσει. Σε ένα τρελό ματς που η μπίλια πήγε να κάτσει μία στο μαύρο και μία στο πράσινο, τελικά έκατσε στο Χ.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 2-2 και πήραν από έναν βαθμό. Οι Κρητικοί γλίτωσαν το ο-1, πέτυχαν πρώτοι γκολ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παρέδωσε τα όπλα. Ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε πέναλτι, είχε χαμένο τετ α τετ. Εκεί που όλοι περίμεναν το 1-2, έγινε το 2-1 με τον Μεγιάδο κι αφού Βάτερμαν και Διούδης είχαν κάνει τρομερές επεμβάσεις. Τελικά ο Μακέντα ισοφάρισε σε 2-2 και δεν επέτρεψε να συντελεστεί μία αδικία. Ο ΟΦΗ με τη σειρά του, είδε στο τέλος να χάνεται ένα ακόμα τρίποντο, αφού 2-2 είχε ισοφαρίσει στη τελευταία φάση και ο Ατρόμητος.     

Σχηματισμοί

Ο Συλαϊδόπουλος επέλεξε έξι Έλληνες στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Άρη, όπου με τον Πογιάτος υπήρχαν μόλις τρεις. Ο Διούδης ήταν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σάντσες, αριστερό ο Ζαγαρίτης και στόπερ οι Σένκεφελντ, Βέλεθ. Στα χαφ οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, αριστερά ο Μπουζούκης, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης και μπροστά οι Μακέντα, Καρλίτος.

Ο ΟΦΗ έπαιξε 4-1-4-1. Ο Βάτερμαν στο τέρμα, ο Ουές δεξί μπακ και ο Κοροβέσης αριστερό. Στόπερ οι Γιαννούλης, Διαμαντής. Κόφτης ο Μεγιάδο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Στάικος, Σακόρ, δεξιά ο Γρίβας, αριστερά ο Στάρτζεον και κορυφή ο Σαρντινέρο.

Φουριόζος ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3’ είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν το δεξί σουτ του Χατζηγιοβάνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Βάτερμαν. Στο επόμενο λεπτό ο   Μπουζούκης εκτέλεσε κόρνερ, πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Κουρμπέλης και ο Γιαννούλης προ του Βέλεθ στο δεύτερο δοκάρι έδιωξε σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία

Μετά το 15’ ο ΟΦΗ ισορρόπησε. Στο 18’ εκτέλεσε ο Στάρτζεον, κεφαλιά του Διαμαντή έφυγε ψηλά άουτ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, άγγιξε ξανά πρώτος το γκολ. Στο 23’ σέντρα του Σάντσες από δεξιά ο Καρλίτος στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε με το αριστερό και απέκρουσε ενστικτωδώς ο Βάτερμαν.

Ψυχρολουσία με Στάρτζεον

Ο ΟΦΗ γλίτωσε το 0-1 και στο 33’ αριστερό μακρινό σουτ του Κοροβέση, πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Στο 37’, ωστόσο, άνοιξε το σκορ. Ο Διούδης έκανε πάσα στον Χατζηγιοβάνη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κι ενώ πιεζόταν. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν, ο Στάικος σούταρε με το δεξί, απέκρουσε ο Διούδης στη δεξιά γωνία κι ο Στάρτζεον από κοντά με πλασέ σκόραρε.

Το γκολ σόκαρε τον Παναθηναϊκό και στο 38' σουτ του Στάρτζεον έφυγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με μία φάση στο 41’, αλλά το αριστερό σουτ του Μακέντα, μπλόκαρε ο Βάτερμαν.

Απάντηση και χαμένο πέναλτι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει και στο 47’ πλασέ του Χατζηγιοβάνη απέκρουσε ο Βάτερμαν, αλλά στο 49’ έγινε το 1-1. Η μπάλα από τον Βέλεθ πήγε στον Μακέντα, έφτασε τον Καρλίτος, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βάτερμαν.

Στο 54’ ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία για την ανατροπή. Ο Μεγιάδο ανέτρεψε τον Μακέντα, ο Φωτιάς έδωσε σωστά πέναλτι, αλλά ο Βάτερμαν στην αριστερή γωνία σταμάτησε την εκτέλεση του Μακέντα!

Απίθανες ευκαιρίες

Στο 60’ σέντρα του Στάρτζεον, γυριστή κεφαλιά του Κοροβέση, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διούδης και το ίδιο έκανε στο 61' σε κεφαλιά του Σαρντινέρο! Στο 63' ξανά σε κόρνερ, αμαρκάριστος ο Μεγιάδο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Σωτήρας Βάτερμαν

Στο 65’ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα ευκαιρία για το 1-2. Οι «πράσινοι» έφυγαν στην κόντρα δύο με έναν, ο Καρλίτος έδωσε στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος στο τετ α τετ σημάδεψε τον Βάτερμαν και στο 66’ δεξί σουτ του Μακέντα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Τιμωρία με Μεγιάδο!

Ο ΟΦΗ, ωστόσο, ήταν κυνικός και τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο 77’. Κόρνερ του Στάρτζεον από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Σαρντινέρο, στο δεύτερο δοκάρι αφύλακτος ο Μεγιάδο σκόραρε.

Μακέντα στο 94’!

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είχε διάθεση να τα παρατήσει. Στο 95’ οι «πράσινοι» έκαναν τη τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια, ο Ουές κατά λάθος με το κεφάλι την έστρωσε στον Μακέντα και αυτός διαμόρφωσε με το κεφάλι το 2-2.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης (73’ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Στάικος (73’ Λυμπεράκης), Σακόρ, Στάρτζεον (80’ Γιάννου), Γρίβας, Σαρντινέρο (88’ Βαφέας).

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Σάντσες (88’ Πούγγουρας), Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (61’ Σερπέζης), Μπουζούκης (88’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (70’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Καρλίτος.

Τα highlights του αγώνα

Το 1-0 του Στάρτζεον

 
Το 1-1 του Καρλίτος
 

Το χαμένο πέναλτι του Μακέντα

Το 2-1 του Μεγιάδο

 
Το 2-2 του Μακέντα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το γκολ του Μακέντα στο 94' και το ξέσπασμα! (video)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το γκολ του Μακέντα στο 94' και το ξέσπασμα! (video)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ισοφαρίζει ο Καρλίτος, χάνει πέναλτι ο Μακέντα (photos+videos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ισοφαρίζει ο Καρλίτος, χάνει πέναλτι ο Μακέντα (photos+videos)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Σόκαρε τους «πράσινους» πριν το ημίχρονο ο Στάρτζεον (video)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Σόκαρε τους «πράσινους» πριν το ημίχρονο ο Στάρτζεον (video)

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved