Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Ρόχας σύμφωνα με την Ole! (Photos & Videos)

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Ρόχας σύμφωνα με την Ole! (Photos & Videos)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας στην Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του για τη θέση του αριστερού μπακ, τον Γκαμπριέλ Ρόχας!

Μετά την ανακοίνωση του Φακούντο Σάντσες, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για τα μπακ. Θέλοντας ένα για την αριστερή πλευρά κι ένα ακόμη για τα δεξιά ως εναλλακτική του Αργεντινού. Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», δεν αποκλείεται και στα αριστερά να υπάρχει εκπρόσωπος απ’ τη χώρα του ταγκό! Συγκεκριμένα ο Γκαμπριέλ Ρόχας.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Αργεντινής, οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον 23χρονο που ανήκει στην Σαν Λορέντζο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πενιαρόλ της Ουρουγουάης.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Ένα κοράκι στο στόχαστρο των Ελλήνων». Η λέξη κοράκι χρησιμοποιείται επειδή είναι το παρατσούκλι της Σαν Λορέντζο. Το κείμενο συνεχίζει με τις εξής λεπτομέρειες γύρω απ’ το θέμα:

«Ο Παναθηναϊκός έχει στο φάκελό του τον Γκαμπριέλ Ρόχας, που επιστρέφει απ’ την Πενιαρόλ αλλά δεν φαίνεται πως έχει θέση στην Σαν Λορέντζο.

Ο Μαριάνο Σόσο (σ.σ. προπονητής της Σαν Λορέντζο) έχει μια ομάδα που ξεπερνά τους 30 ποδοσφαιριστές. Πολλοί απ’ αυτούς γνωρίζουν πως δε θα πάρουν μεγάλο αριθμό αγώνων μέχρι το τέλος της χρονιάς, γι’ αυτό και σημαντικός αριθμός απ’ αυτούς ξέρουν ήδη πως θα πρέπει να κοιτάξουν να… αλλάξουν τον αέρα τους.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γκαμπριέλ Ρόχας που επέστρεψε μετά από μια καλή σεζόν με την Πενιαρόλ. Οι Ουρουγουανοί ήθελαν να τον κρατήσουν, όμως με δανεισμό χωρίς ενοίκιο κάτι που αρνήθηκε η Σαν Λορέντζο. Προπονείται λοιπόν με άλλους παίκτες που επίσης δε θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Στη θέση του υπάρχει ο Μπρούνο Πιτόν που δεν τίθεται θέμα πως θα είναι βασικός. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση γι’ αυτόν, παρότι υπήρξαν αρκετές φήμες για ενδιαφέρον απ’ την Ευρώπη. Επίσης ο νεαρός Νίκολας Φερνάντεθ Μερκάου ενσωματώθηκε στην ομάδα και φαίνεται πως θα είναι ο αναπληρωματικός.

Κατά συνέπεια, το μέλλον του Ρόχας ίσως να είναι στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ήδη υπέγραψε τον Φακούντο Σάντσεθ που έμεινε ελεύθερος απ’ την Εστουδιάντες. Έχει στο φάκελό του τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Το θέμα είναι πως ο Ρόχας έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, έτσι για να πάει δανεικός θα πρέπει πρώτα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Σαν Λορέντζο».

Ο Ρόχας είναι 23ων ετών και κλασικό λατινοαμερικάνικο μπακ. Δηλαδή με αρκετό δυναμισμό στο παιχνίδι του και κυρίως επιθετικές τάσεις. Προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Σαν Λορέντζο, με την οποία μετρά 54 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Πενιαρόλ της Ουρουγουάης, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε 23 φορές και είχε 5 ασίστ.

Στην Αργεντινή λοιπόν μιλούν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί αν υπάρχει… φωτιά ή αν απλά πρόκειται για… καπνό που έρχεται απ’ την άλλη άκρη του Ατλαντικού.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved