Φακούντο Σάντσες: Ανακάλυψε τον Μπορέλι!

Φακούντο Σάντσες: Ανακάλυψε τον Μπορέλι!

Στις καθιερωμένες φωτογραφίες για την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Φακούντο Σάντσες εστίασε σε έναν συμπατριώτη του που έγραψε ιστορία στον Παναθηναϊκό!

Η πρώτη επίσκεψη του Φακούντο Σάντσες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν κι αυτή που «σφράγισε» το μέλλον του στο «τριφύλλι». Για την υπογραφή των συμβολαίων, για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και να φωτογραφηθεί με αυτή. Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Όταν κλήθηκε να πάει στο σημείο με τις πολλές ιστορικές φωτογραφίες της ομάδας, το βλέμμα του… έπεσε σε ένα συμπατριώτη του. Τον Χουάν Χοσέ Μπορέλι! Μία απ’ τις φωτογραφίες λοιπόν, ήταν να δείχνει τον «Χότα-Χότα» στο στιγμιότυπο που πανηγυρίζει ένα απ’ τα πολλά γκολ που έβαλε με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως όντας ένας ποδοσφαιριστής που «παγίωσε» την εξαιρετική σχέση των «πράσινων» με τους παίκτες απ’ την Αργεντινή!

Ο Σάντσες θέλει να το συνεχίσει αυτό, αν και για να φτάσει σε επίπεδο Μπορέλι φαντάζει μάλλον αδύνατο… Το στιγμιότυπο αυτό μοιράστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω των social media, για να δουν οι πάντες ποιον… ανακάλυψε ο 30χρονος πρώην άσος της Εστουδιάντες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Look whom he discovered! ?? #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις



ΟΦΗ: Χωρίς Γκονζάλεθ και Νέιρα στο Βόλο
ΟΦΗ: Χωρίς Γκονζάλεθ και Νέιρα στο Βόλο
Euroleague: Τραυματίστηκε ο Ντε Λαρέα, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Τραυματίστηκε ο Ντε Λαρέα, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου από το νοσοκομείο ζήτησε εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου από το νοσοκομείο ζήτησε εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου
Άρης: Με τρεις απουσίες στη Λιβαδειά
Άρης: Με τρεις απουσίες στη Λιβαδειά
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved