«Αποσύρεται ο Ερυθρός Αστέρας απ’ την περίπτωση Μακέντα»!

«Αποσύρεται ο Ερυθρός Αστέρας απ’ την περίπτωση Μακέντα»!

Οι Σέρβοι… θυμήθηκαν τα προβλήματα που έχει ο Ερυθρός Αστέρας με τους πολλούς ξένους και όσους δεν έχουν αποχωρήσει ακόμη, με αποτέλεσμα να κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Φεντερίκο Μακέντα-Η «εμπλοκή του Ματέο Γκαρσία στο όλο θέμα!

Και ξαφνικά… ο Ερυθρός Αστέρας κάνει πίσω! Οι Σέρβοι διέρρευσαν στα ΜΜΕ της χώρας πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με τον Φεντερίκο Μακέντα για μια σειρά από λόγους. Οι οποίοι μάλιστα «αγγίζουν» και τον Άρη, καθώς γίνονται αναφορές και για τον Ματέο Γκαρσία! Σε κάθε περίπτωση δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα του Βελιγραδίου, ξεκαθαρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει ζήτημα απόκτησης του Ιταλού επιθετικού απ’ τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, ή αν είναι απλά μια κίνηση τακτικής των Σέρβων. Των οποίων ο προπονητής μόλις δύο μέρες πριν τόνιζε πως θέλει τον Μακέντα!

Η ιστοσελίδα «mozzartsport» μετέφερε τις αιτιάσεις των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με τις οποίες οδηγήθηκαν στο να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μακέντα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη τέσσερις επιθετικοί συν δύο ακόμη (ένας απ’ αυτούς ο Μπεν) που μπορούν να αγωνιστούν ως φορ. Απ’ την άλλη, στο ρόστερ τους έχουν 6 ξένους με τη Σέρβικη λίγκα να επιτρέπει τη χρησιμοποίηση τεσσάρων. Τέλος, σε οικονομικό επίπεδο γίνεται λόγος για απουσία καλών προτάσεων (κάτι που εμμέσως αφορά και τον Άρη) για πώληση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται όπως ο Ματέο Γκαρσία!

Αναλυτικά το Σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Αστέρας εγκαταλείπει την υπόθεση Μακέντα και κάθε άλλο επιθετικό!

Ο Ερυθρός Αστέρας δε θα αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα ή κάποιον άλλο επιθετικό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πηγές της ομάδας. Μόλις δύο μέρες μετά από την δήλωση του προπονητή, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, πως η ομάδα προσπαθεί να πάρει τον Ιταλό. Ωστόσο προφανώς κάτι άλλαξε μέσα σε αυτές τις 48 ώρες και από το κλαμπ τώρα υπενθυμίζουν πως ο Στάνκοβιτς διαθέτει 4 επιθετικούς, ενώ ο Μπεν και ο Βουκάνοβιτς μπορούν να παίξουν στην κορυφή αν χρειαστεί. Επισημαίνεται επίσης πως ο Μποάκι και ο Πάνκοφ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους, αλλά βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο για τον Στάνκοβιτς μέχρι να έρθουν σε καλό επίπεδο.

Επίσης από τον Αστέρα τονίζουν πως ήδη διαθέτουν έξι ξένους, τη στιγμή που στο Πρωτάθλημα μόνο τέσσερις μπορούν να είναι στο γήπεδο την ίδια στιγμή. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι είναι οικονομική πολυτέλεια που ο Αστέρας δεν μπορεί να αντέξει. Δηλαδή να φέρει κι άλλους ξένους ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που διαθέτει δεν υπολογίζονται (Ματέο Γκαρσία). Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για πώληση παίκτη».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved