Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Ξάνθης, Απόλλωνα και Χανίων

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Ξάνθης, Απόλλωνα και Χανίων

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έγινε η εκδίκαση των προσφυγών κατά του ορισμού του μπαράζ για μια θέση στη Super League – Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση.

Περίπου τρεις διήρκησε η εκδίκαση των προσφυγών της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας, όπως και αυτή των Χανίων, κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να ορίσει αγώνες μπαράζ για μια θέση στη Super League. Η απόφαση αναμένεται σύντομα, όχι ωστόσο εντός της ημέρας, όπως είπε η πρόεδρος, Διονυσία Μπιτζούνη.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης εκπροσώπησε νομικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης που έκανε λόγο για πρωτοφανή απόφαση από πλευράς ΕΠΟ, ενώ υποστήριξε πως το 9-8 στην ψηφοφορία για την πρόταση να γίνει πρωτάθλημα με 15 ομάδες δεν ήταν αναγκαίο να έχει πλειοψηφία 3/4 καθώς ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί «αναγκαστικά».

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος, σχολίασε πως έγινε «νομική κατασκευή», ενώ η Ελευθερία Ρίζου που επίσης εκπροσώπησε τους Ακρίτες, σχολίασε πως η προκήρυξη στην οποία αναφέρεται η ΕΠΟ είναι για τη σεζόν 2020-2021 που ακόμα δεν είναι υπαρκτή. Ο Γιώργος Παναγόπουλος, που εκπροσώπησε νομικά τα Χανιά, ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση για τα μπαράζ και στη συνέχεια να αποφασίσουν οι Ενώσεις για το τι θα γίνει, με την Κρητική ομάδα να ζητά πρωτάθλημα με 16 ή 18 ομάδες για να προβιβαστεί και αυτή.

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης, σχολίασε ότι δεν γίνεται να υπάρξει αλλαγή στην προκήρυξη μεσούσης της περιόδου, ενώ ο δικηγόρος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, ανέφερε πως ο Απόλλων δεν ήθελε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και πως αν η Super League 2 κινούταν στα βήματα της Super League 1 τότε θα μπορούσε να έχει ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν. Η πρόεδρος, πάντως, σε παρέμβασή της σχολίασε πως το να γίνει πρωτάθλημα με πολλές ομάδες δεν θα είναι θετικό λέγοντας «Εγώ το λέω ντόμπρα. Μοιράζεται η πίτα αν είναι πολλοί, και αυτό είναι κακό».

Επίσης εντύπωσε προκάλεσε και η φράση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με τον κύριο Μονεμβασιώτη να λέει προς τους ανθρώπους της Super League πως διαρκώς εκβιάζουν καταστάσεις!

Οι διάλογοι της εκδίκασης

Πρώτος πήρε τον λόγο ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Γκαγκάτσης, που ανέφερε «Η Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε προπονήσεις στις 29 Απριλίου, ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η Σούπερ Λιγκ 2 αλλά καθυστέρησε να πάρει απάντηση, επιβλήθηκε από το υπουργείο να δοθούν εγγυήσεις ότι θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Γραπτές εγγυήσεις, δεν δόθηκαν και δεν επιτράπηκε να ξεκινήσουν οι ατομικές προπονήσεις. Στις 5/6 ήρθε μια απόφαση ότι από 6/6 επιτρέπονται οι προπονήσεις με προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν 4 εβδομάδες προετοιμασία των ομάδων. Στις 3/6 πήραμε απόφαση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 29/6. Εκφράστηκε η βούληση για επανεκκίνηση τηρώντας τα πρωτόκολλα. Δύο μέρες μετά η ΕΠΟ αποφάσισε, ότι ως απώτατο όριο για το μπαράζ να οριστεί η 2α Αυγούστου».

Στη συνέχεια είπε: «Αιφνιδίως τέθηκε το θέμα διακοπής του πρωταθλήματος. Στην ΕΕ της ΕΠΟ τέθηκε θέμα από πλευρά ΕΠΟ για αλλαγή στη λήξη αγωνιστικής περιόδου, πλην όμως, με παρέμβαση Μηνά Λυσάνδρου, η τροποποίηση για παράταση αγωνιστικής περιοδου για 31 Αυγούστου, αφορούσε άλλες υποθέσεις. Ο Γραμμένος είπε ότι η 2α Αυγούστου δεν αλλάζει. Με δύο αποφάσεις της η ΕΠΟ όρισε ως καταλυτική ημερομηνία η 2α Αυγούστου. Στη συνέχεια, αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ 2 την διακοπή του πρωταθλήματος. Το δικαστήριο σας μάλιστα, απεφάνθη ότι δεν χρειάζονταν πλειοψηφία 3/4 αλλά απλή πλειοψηφία. Στις 30 Ιουλίου το βράδυ ήρθε στην ΕΠΟ μια προσωπική επιστολή του Μπουτσικάρη που ζητούσε σύγκληση επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ και παράταση αγωνιστικής περιόδου μέχρι 30 Αυγούστου. Θα περίμενε κανείς να πει ο Γραμμένος ότι το αίτημα αυτό δεν είναι νόμιμο. Υπήρχαν 2 αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ που έλεγε για 2 Αυγούστου. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων δεν είχε αρμοδιότητα για την υπόθεση αυτή».

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είπε ακόμα ότι: «Αν το γνωρίζαμε εμεις ως Απόλλωνας θα παρατείναμε τα συμβόλαια μας. Η Ξάνθη τροποποίησε τα συμβόλαια της μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ήτοι μέχρι τις 2/8 και αυτή η τροποποίηση έχει την επικύρωση της Σούπερ Λιγκ 1, με σφραγίδα. Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων έρχεται και με μια πρωτοφανή απόφαση αλλάζει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου παρακάμπτει την ΕΕ της ΕΠΟ. Οι αγώνες έπρεπε να οριστούν από 26 Ιουλίου για τις 2 Αυγούστου. Η απόφαση ελήφθη στις 31 του μηνός για μπαράζ τέλος Αυγούστου και το ζητάει η Σούπερ Λιγκ που όταν υποβάλει το αίτημα, δεν έχει επικυρώσει την βαθμολογία, τον οποίο πίνακα θα έπρεπε να έχει επικυρώσει στις 22/7.

Στις 3/8 συνεδρίασαν όλα τα συμβούλια, η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα 1 και η 2. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εισηγήθηκε τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης. Υπήρχε πρόταση από μέλος της ΕΠΟ να γίνουν οι ομάδες 15, λέγοντας ότι δεν είναι νόμιμη η παράταση της περιόδου μέχρι τέλος της περιόδου.  Η πρόταση για 15 ομάδες στη Σούπερ Λιγκα πήρε 9 ψήφους και η νομική υπηρεσία ερμήνευσε ότι δεν συγκέντρωσε τα 3/4. Αυτή η απόφαση όμως, δεν είναι τροποποίηση, είναι μια απόφαση που θα έπρεπε να λύσει το διέξοδο που εμείς και η Ξάνθη δεν έχουμε καμια ευθύνη. Ήταν μια αναγκαστική απόφαση που οδηγήθηκε σε αυτή τη θέση όχι με ευθύνη μας, με ευθύνη της Λιγκας και της ΕΠΟ που δεν όρισαν τα μπαράζ για τις 2/8. Η ΕΕ μία απόφαση έπρεπε να πάρει, να κάνει τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, 15 ανεβάζοντας τον Απόλλωνα. Δεν τροποποιεί κάποια προκήρυξη.

Η πρόταση για τον ορισμό των μπαράζ για τέλη Αυγούστου δεν πήρε καν το 50% +1 των ψήφων. Για Σούπερ Λιγκα με 15 ομάδες ψήφισαν 8. Για τον ορισμό των μπαράζ ψήφισαν 7, ούτε καν 8. Η Σούπερ Λιγκα απειλεί κουνώντας το δάκτυλο στην ΕΠΟ, ότι δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα».

Τέλος, για τον ορισμό των μπαράζ ανέφερε: «Αν οι αγώνες γίνουν, η μια από τις δύο ομάδες θα καταστραφεί, όχι μόνο οικονομικά και αγωνιστικά. Η ομάδα που θα μείνει στην κατηγορία, στη συνέχεια θα πέσει. Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα ούτε δύο εβδομάδες για προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα ενώ οι ειδικοί λένε ότι χρειάζονται 7 εβδομάδες. Πήγαμε να πάρουμε παίκτες, προπονητή και δεν ήρθαν γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει που θα παίξουμε τη νέα χρονιά. Βρήκαμε τον ένα που θα πέσει τη νέα χρονιά, βρήκαμε και αυτόν που θα εξαφανιστεί, θα έχει διαλυθεί αυτός που θα χάσει το μπαράζ. Η ομάδα έχει να παίξει 4-5 μήνες ποδόσφαιρο.

Η απόφαση με την ψηφοφορια 9-8 ουσιαστικά είπε ότι κάνω 15 τις ομάδες στη Σούπερ Λιγκα 1. Εδώ δεν έχουμε εφαρμογή τροποποίησης προκήρυξης. Επομένως η τροπολογία Αυγενάκη εξαντλήθηκε με την απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει την αναδιάρθρωση. Η ΕΠΟ θα έπρεπε να πει ότι το 9-8 είναι μια απόλυτη πλειοψηφία επί των των παρόντων και δεν απαιτεί 3/4 γιατί είναι μια απόφαση αναγκαστική που επιβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.

Εμείς αν ήταν όλα νομοτυπα θα παίζαμε το μπαράζ, δεν ήρθαμε εδώ για να μην παίξουμε το μπαράζ. Η απόφαση για μπαράζ τέλη Αυγούστου δεν υπάρχει γιατί ακυρώθηκε με την απόφαση του 9-8" σημείωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης που σε άλλο σημείο είπε. "Δεν έχει αποφασιστεί με ποιους παίκτες θα παίξουν οι ομάδες στα μπαράζ. Επόμενη συνεδρίαση είναι στις 19 Αυγούστου και θα μας πουν με ποιους παίκτες θα παίξουμε τρεις μέρες αργότερα, είναι λογικό αυτό;».

Στη συνέχεια, ανέλαβε τον λόγο ο δικηγόρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος. «Από 19 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου δεν έχει υπάρξει καμια ενέργεια από ΣΛ1 για διεξαγωγή των μπαράζ, ούτε τη βαθμολογία δεν επικύρωσαν. Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για την επιστολή Μπουτσικάρη που ζητούσε παράταση αγωνιστικής περιόδου. Δεν έχει συμβεί ποτέ να αλλάξει υφιστάμενη απόφαση, αυτή της ΕΕ της ΕΠΟ για  μπαράζ στις 2/8. Πλημμέλειες, ολιγορίες, παραβιάσεις, από όργανα που αντί να μας προφυλάξουν μας εκθέτουν σε κινδύνους. Η απόφαση για μπαράζ ήταν μια νομική κατασκευή, αυτή η ανερμάτιστη πρακτική ολοκληρώθηκε με τον ορισμό των αγώνων μπαράζ στα τέλη Αυγούστου. Ούτε αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν θέλουμε να αποφύγουμε, ζητάμε να εξαφανιστεί μια απόφαση που εκθέτει την ΕΕ της ΕΠΟ και που πλήττει ένα μέλος της, όπως εμείς. Ζητάμε να αποκατασταθεί το κύρος των θεσμικών οργάνων και να αποκατασταθεί η ολοκληρωτική ζημιά που διακινδυνεύουμε να υποστούμε αν παραμείνει αυτή η απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελευθερία Ρίζου, επίσης εκπροσωπώντας την Ξάνθη, σχολίασε: «Δεν υπάρχει τροποποίηση προκήρυξης, γιατί δεν υπάρχει προκήρυξη. Δεν υπάρχει στο νομικό κόσμο η παράταση απωλεσθείσας ημερομηνίας. Η παράταση έληξε στις 2 Αυγούστου... Δεν συνιστά τροποποίηση της προκήρυξης η άνοδος 2 ομάδων και η μεταβολή των ομάδων σε 15. Η προκήρυξη στην οποία αναφέρεται η απόφαση της ΕΠΟ είναι για την περίοδο 2020-21, η προκήρυξη αυτή όμως, δεν είναι υπαρκτή ακόμη. Πως μπορεί να τροποποιηθεί κάτι που δεν υπάρχει;

Η ΕΕ της ΕΠΟ βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο. Έπρεπε να πει ότι "αφού δεν μπορούν να γίνουν τα μπαράζ, ποια λύση έχω για να μην παρανομήσω, να μην καταστρέψω 2 ομάδες όχι από λάθη δικά τους;" Η μόνη λύση είναι να μείνουν στη ΣΛ1 και να αυξηθούν οι ομάδες σε 15. Δεν τροποποιείται η προκήρυξη αφού δεν υπάρχει. Φταίει ο κορωνοϊός, η Σούπερ Λιγκα, ίσως και οι 2 μαζί; Δεν μπορεί να καλούμε τις ομάδες να ανταποκριθούν σε μια συμπεριφορά που δεν ήταν ορθη, είναι αμαρτία και άδικο να επιβαρυνθεί η το Ξάνθη και ο Απόλλων ενώ η λύση έχει δοθεί από το δικαστήριο σας».

Με τη σειρά του πήρε τον λόγο και ο δικηγόρος των Χανίων, Γιώργος Παναγόπουλος, λέγοντας: «Η Επιτροπή παράνομα όρισε έναν αγώνα μπαράζ κι ενώ έχει περάσει η προθεσμία της 2ας Αυγούστου. Η ΕΕ της ΕΠΟ και οι διοργανώτριες λίγκες οφείλουν να επαναφέρουν το θέμα και να αποφασίσει ότι μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με μια δίκαιη και σωστη λύση. Σωστή λύση δεν είναι το μπαράζ, έχει περάσει η προθεσμία. Εσείς πρέπει να ακυρώσετε την απόφαση και να αποφασίσουν στη συνέχεια οι διοργανώτριες».

Ο Βασίλης Σαράκης εκπροσωπώντας την ΕΠΟ, απάντησε λέγοντας στη δική του αγόρευση: «Η ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση σε συμφωνία με όλους όμως, αλλά για την επόμενη περίοδο όχι για την τρέχουσα, αυτό αναφέρουν οι κανονισμοί. Στην ημερήσια διάταξη δεν υπήρχε θέμα για 15 ομάδες. Οποιοσδήποτε θέλει να προσβάλει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει να να γίνει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σε αυτό το σημείο, η πρόεδρος υποστήριξε πως δεν θα δοθεί προθεσμία για υπομνήματα, αλλά θα υπάρξει απόφαση σύντομα όχι όμως εντός της ημέρας.

Ο νομικός της ΕΠΟ, συνέχισε την αγόρευσή του λέγοντας: «Επί ποινή εκπτώσεως των μελών της ΕΠΟ, δεν μπορεί να αλλάξει η προκήρυξη μεσούσης της περιόδου. Επιβαλλόταν τροποποίηση του κανονισμού για να αλλάξουν οι προκηρύξεις, αυτή τη δυνατότητα δεν την ζητήσαμε, δεν μας την έδωσε η ΦΙΦΑ. Αυτή τη δυνατότητα την προβλέπει ο νόμος για να βοηθήσει τα πρωταθλήματα και απαιτήθηκε η πλειοψηφία 3/4. Αυτή η απόφαση δεν θα ήταν κανονιστικά ορθή για αλλαγή της προκήρυξης, για μένα. Η απόφαση που πήρε η Σούπερ Λιγκα 2 για διακοπή, ήταν δική της απόφαση, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων έχει τις ίδιες εξουσίες με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, απλώς την ενημερώνει για τις αποφάσεις της. Δεν θα μπουν να παίξουν καινούργιοι παίκτες, θα παίξουν με τα ρόστερ που είχαν».

Τον λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, που τόνισε: «: "Επιχειρείται να τροποποιηθεί ο αριθμός των ομάδων του επόμενου πρωταθλήματος, η προκήρυξη της περιόδου 2019-20 σύμφωνα με τον ΚΑΠ πρέπει να προβλέπει και τις ομάδες της περιόδου 2020-21. Αν γίνει δεκτή η πρόταση θα είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη με μονό αριθμό ομάδων. Ο Απόλλων επικαλείται δύο αποφάσεις της Τουρκίας και της Κύπρου. Ποτέ το πρωτάθλημα μας δεν έχει γίνει με μονό αριθμό ομάδων. Κάποιοι από τους διαδίκους δεν έχουν καταθέσει υπομνήματα, προτάσεις. Διάδικος που δεν καταθέτει προτάσεις, τότε γι' αυτόν επέρχονται οι συνέπειες της ερημοδικίας. Τα Χανιά δεν έχουν έννομο συμφέρον. Δύο ερωτήματα έχετε. Εχει η ΕΠΟ δικαίωμα να παρατείνει μια προθεσμία που η ίδια έθεσε; Ναι ή όχι. Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα, ήταν νόμιμο. Η πρόταση Διακοφώτη για 15 ομάδες στην ΣΛ ήταν νόμιμη; Αν ήταν νόμιμη, ελήφθη νόμιμα με 9-8; Όλα τα υπόλοιπα, σε νομικό επίπεδο, δεν έχουν καμια σημασία. Τα ερωτήματα σας είναι αυτά τα δύο μόνο. Η διάσκεψη σας για να βγει η απόφαση θα πρέπει να κρατήσει 15 λεπτά, όχι παραπάνω. Κι εμείς κορωνοϊό είχαμε αλλά τελειώσαμε το πρωτάθλημα κανονικα. Κινηθήκαμε νωρίτερα γιατί θέλαμε να τελειώσει, οι περισσότερες ομάδες της ΣΛ 2 δεν ήθελαν».

Σε αυτό το σημείο, η πρόεδρος έκανε παρέμβαση λέγοντας: «Άλλο στον κορωνοϊό να κάτσεις στην πισίνα σου και άλλο να είσαι σε γκαρσονιέρα», με τον δικηγόρο της Super League να συνεχίζει λέγοντας: «Εγώ θα έλεγα στον κο Μονεμβασιώτη, αν ήμουν δικηγόρος του Απόλλωνα "πρόεδρε πρώτοι δεν βγαίνουμε, πιο πιθανό είναι να χάσουμε τη δευτερη θέση"». Σε αυτό το σημείο ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Βασίλης Γκαγκάτσης αντέδρασε έντονα, ωστόσο, ο Γιάννης Οικονομάκης συνέχισε την αγόρευσή του λέγοντας:

«Αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, κατοχυρώνουμε τη δεύτερη θέση οπότε νομικά δικαιούμαστε να είμαστε στα μπαράζ, ενώ με αναδιάρθρωση πάλι θα ανέβουμε" κι εγώ αυτό θα έλεγα. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Απόλλωνας δεν ήθελε να αγωνιστεί. Αν η ΣΛ2 έκανε ότι κι εμείς, το πρωτάθλήμα της θα είχε ολοκληρωθεί. Η ΣΛ2 από τον Ιούνιο ζητάει αναδιάρθρωση, αυτό είναι η αιτία που φτανει η ΕΠΟ και η ΣΛ στις 27 Ιουλίου να έχουν θέμα αναδιάρθρωσης. "Δεν θέλουμε να παίξουμε, θέλουμε να ανέβουμε έτσι, κάντε αναδιάρθρωση" αυτό μας είπαν. Το τρικ ότι κακώς δεν επικύρωσε η Σούπερ Λιγκ είναι προφάσεις εν αμαρτίες. Οι δύο ομάδες θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, χωρίς να παίξουν, αυτή είναι η πραγματικότητα.  Παραβιάζεται ο νόμος που λέει ότι δεν επιτρέπεται αλλαγή μεσούσης της περιόδου. Αν οι προσφυγές γίνουν δεκτές, παραβιάζεται αυτή η διάταξη. Το αίτημα είναι να γίνουμε του χρόνου 15 ομάδες, το υπενθυμίζω. Δεν μπορεί το καλοκαίρι του 2020 που είμαστε τώρα, να αποφασιστεί ότι το πρωτάθλημα που θα αρχίσει σε ένα μήνα, θα έχει διαφορετικό αριθμό ομάδων από αυτόν που είχε αποφασιστεί πέρσι το καλοκαίρι».

Ο δικηγόρος της Super League συνέχισε λέγοντας ακόμα ότι: «Η τροπολογία Αυγενάκη αφορούν πρωταθλήματα που δεν μπορούν να λήξουν. Νομίμως, η πρόταση Διακοφώτη, νομίμως δεν θα μπορούσε να περάσει. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να τροποποιήσει την  προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ. Ο νομοθέτης λέει 3/4 της ομοσπονδίας ή της Ένωσης. Εδώ υπάρχει Ένωση, η Σούπερ Λιγκα, αυτή θα αποφασίσει, όχι η ΕΠΟ. Η ΕΠΟ θα μπορούσε να αλλάξει το Κύπελλο Ελλάδας, όχι τη δικιά μας προκήρυξη ακόμη και αν είχε τα 3/4.   Η πρόταση Διακοφώτη και τα 3/4 να είχε δεν θα μπορούσε να αλλάξει την προκήρυξη μας. Η διάταξη Αυγενάκη διαβλέπεται για πρωταθλήματα που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν. Το δικό μας πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, πως θα μου αλλάξεις την προκήρυξη; Ο Απόλλων είχε αρνητική στάση Ήταν υπέρ της μη συνέχισης του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη στις 14/7 μας έστειλε έγγραφο να μην επικυρώσουμε τη βαθμολογία και στο δικόγραφο λέει ότι δεν επικυρώσαμε τη βαθμολογία. Η Ξάνθη όμως, αυτό ψήφισε. Ψήφισε ναι για 1-6, όχι για 7-14 και έρχεται τώρα και λέει γιατί δεν την επικυρώσαμε; Ποτέ στη Σούπερ Λιγκα δεν έχει υπάρξει πρωτάθλημα με 15 ομάδες, αν θελετε να το κάνετε εσεις».

Μάλιστα, ο Γιάννης Οικονομάκης ανέφερε πως υπάρχει απόφαση της Super League σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να μην αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα ήταν στην αίθουσα και είπε πως «όλο εκβιασμό είστε στη Super League», για να δείξει την αντίθεσή του με τα λεγόμενα…



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved