«Μύλος» στον ΟΦΗ: Νέα ανακοίνωση οπαδών, κρατά το παλιό σήμα ο Ερασιτέχνης

«Μύλος» στον ΟΦΗ: Νέα ανακοίνωση οπαδών, κρατά το παλιό σήμα ο Ερασιτέχνης

Συνεχίζει η κόντρα για την αλλαγή σήματος του ΟΦΗ με τους οργανωμένους να βγάζουν νέα ανακοίνωση στην οποία στηρίζουν τον Μπούση αλλά διαφωνούν με το νέο έμβλημα, ενώ ο Ερασιτέχνης επίσημα ενημέρωσε πως θα χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό θυρεό των Κρητικών.

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την αλλαγή του σήματος του ΟΦΗ. Τέτοιες που ο Μιχάλης Μπούσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ το Σάββατο (08/08), ενώ έγινε γνωστό πως θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο νωρίτερα από ότι είχε προγραμματίσει. Μάλιστα στην Κρήτη έχουν «φουντώσει» οι φήμες για το μέλλον της ΠΑΕ και για πιθανή οριστική αποχώρηση του ιδιοκτήτη, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από καμία πλευρά.

Το θέμα, όπως είχαμε αναφέρει, έχει και συνέχεια αφού λίγη ώρα αργότερα μετά το ΔΣ της ΠΑΕ το Σάββατο (08/08), προέκυψε νέα ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ. Σε αυτή τα πιο ισχυρά κλαμπ των Κρητικών ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν τη διοίκηση Μπούση, διαφωνούν όμως με την αλλαγή σήματος, ενώ επιτέθηκαν σε παλιούς παράγοντες που εξέφρασαν διαφωνίες και έκαναν κάλεσμα σε συνάντηση στη Θύρα 1 το απόγευμα της Τετάρτης (12/08, 18:00) για να πάρουν αποφάσεις για τις κινήσεις τους!

Η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ

«"Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί"

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας, που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη "βροχή" χθές το βράδυ οι "χοχλιοί" αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

"Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι", όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα, και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς "προέδρους", παράγοντες και συμβούλους. Ποιοι καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσάμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιους καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας?? Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ’ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν. Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών! Εσείς μαϊντανοί που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Την Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club OFI

Germany fans OFI UK».

Κρατάει το παλιό σήμα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ!

Την ίδια ώρα, υπήρξε ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Σε αυτή αναφέρεται πως έγινε συνάντηση του προέδρου, Γιάννη Δανδάλη, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, όπου του εκφράστηκε η ξεκάθαρη διαφωνία της αλλαγής εμβλήματος της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως θα διατηρήσει σε όλα τα τμήματα και εκδηλώσεις του το παλιό, παραδοσιακό, σήμα της ομάδας για να συνεχίσει αυτό να υφίσταται…

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση, είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία συζήτησαν, την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για αλλαγή σήματος και την ανάγκη δημιουργίας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στα τμήματα του, το σήμα του ΟΦΗ και αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στην συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Μπούση.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, για την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ότι αφορά την αλλαγή σήματος, ωστόσο όπως είπε και στον κ. Μπούση κατανοεί μια σειρά απο λόγους, για τους οποίους η  ΠΑΕ ΟΦΗ επιθυμεί για τη δημιουργία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Σε κάθε περίπτωση, το μητρικό σήμα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να υφίσταται, μέσω του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και των τμημάτων του, σε όλα τα σπορ».

Θυμηθείτε στο photostory το παλιό και το νέο σήμα του ΟΦΗ



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved