Χουχούμης: «Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά ο ΠΑΟ, εξαιρετική η Ριζούπολη» (photos)

Χουχούμης: «Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά ο ΠΑΟ, εξαιρετική η Ριζούπολη» (photos)

Ο παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και πρώην μπακ του Παναθηναϊκού Διαμαντής Χουχούμης, μίλησε για την κατάσταση της Ριζούπολης, όπου θα γίνει ο τελικός, αλλά και για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να καθιερώσει νέα παιδιά.

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα γίνει οριστικά στη Ριζούπολη.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν να γίνουν αγώνες από τον Μάρτιο κι ενδεχομένως πολλοί να ανησυχούν για την κατάστασή του. Το Onsports.gr επικοινώνησε με τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης κι έχει παίξει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Δεν υπάρχει, άλλωστε, καταλληλότερος από έναν ποδοσφαιριστή να μιλήσει για τον αγωνιστικό χώρο. Ο Χουχούμης έπαιξε στις 8 Μαρτίου με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά έκανε και προπονήσεις στο γήπεδο μετά τη λήξη της καραντίνας.

 Ο 26χρονος, πλέον, αριστερός μπακ αναφέρθηκε βεβαίως και στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να καθιερώσει ξανά όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνόπουλα από την Ακαδημία. Ο ίδιος στο παρελθόν ήταν κομμάτι μίας ανάλογης προσπάθειας, ωστόσο, ο Στραματσόνι είχε άλλη άποψη… Αναλυτικά, όσα μας είπε ο Διαμαντής Χουχούμης.

«Καλή επιλογή η Ριζούπολη»

«Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έπαιξα εκεί τον Μάρτιο, αλλά έτυχε πριν μία εβδομάδα και πήγα για να μαζέψω κάποια πράγματα. Ο χλοοτάπητας είναι μία χαρά και μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι με ομάδες υψηλού επιπέδου. Ούτε λακούβες έχει, δεν είναι ξερό και γενικά το συντηρούν. Δεν έχουν γίνει αγώνες, παράλληλα, ώστε να επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος. Ακόμα και τα αποδυτήρια, τουλάχιστον τα δικά μας, διότι δεν ξέρω των φιλοξενούμενων, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι, είναι πάρα πολύ καλά και άνετα. Από τη στιγμή που το ματς δεν θα έχει κόσμο, ώστε να συζητούν κάποια για θέματα ασφάλειας, νομίζω ότι είναι μία χαρά επιλογή για να παιχτεί ποδόσφαιρο και να διεξαχθεί εκεί ο τελικός».

«Εμπιστοσύνη, πονάνε τη φανέλα»

Σε ερώτησή μας για την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να καθιερώσει ξανά δικά του παιδιά, ο Χουχούμης τόνισε: «Το βλέπω και χαίρομαι γι’ αυτό. Το έζησα κι εγώ, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μία καμπή, μία παύση στο εγχείρημα. Τα δύο τελευταία χρόνια θεωρώ ότι ο Γιώργος Δώνης το έχει χειριστεί πολύ καλά.

Τα νέα παιδιά πρέπει να στηριχθούν. Είναι καλό να βγαίνουν παίκτες από την Ακαδημία και γι’ αγωνιστικούς λόγους και για οικονομικούς. Στοιχίζουν λιγότερο και μπορούν να πουληθούν πιο ακριβά. Τα ελληνόπουλα πονάνε τη φανέλα και χρειάζονται υπομονή, επιμονή και φυσικά εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για τη ψυχολογία τους, να τους δείξεις ότι τα πιστεύεις.

Ασφαλώς είναι απαραίτητη και η εμπειρία. Χρειάζεται μία ισορροπία. Δεν μπορείς να έχεις μόνο νέα παιδιά. Αρκεί οι ξένοι που έρχονται να μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και να βοηθούν στην εξέλιξη των νέων παιδιών. Αν είναι να αποκτηθούν μέτριοι παίκτες, καλύτερα να μείνουν τα ελληνόπουλα. Να μην επιβαρύνεται και οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να καθιερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κι εύχομαι να μην μείνει στη μέση και αυτή η προσπάθεια».

      



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved