Άρης: Ματέο, «Φέτφα» και στη μέση το ban!

Άρης: Ματέο, «Φέτφα» και στη μέση το ban!

Το… ντόμικο μεταγραφικών εξελίξεων στους «κίτρινους» και η βεβαιότητα πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα απαλλαγούν απ’ την τιμωρία της FIFA!

Είναι ξεκάθαρο πως… γίνονται πραγματάκια στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς επόμενης σεζόν. Άλλωστε η φετινή γι’ αυτούς ουσιαστικά τελείωσε με τον «ψυχρό» αποκλεισμό απ’ την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδα. Τότε που για 94’ κρατούσαν την πρόκριση στον τελικό, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε ο Λιβάγια…

Ο Ματέο Γκαρσία τις τελευταίες μέρες ήταν στην Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον εκπρόσωπό του. Επίσκεψη που φυσικά δεν ήταν απλά για να δει φίλους ή να… γευτεί τα υπέροχα τρίγωνα. Ο Αργεντινός θέλει να επιστρέψει στον Άρη και σαφώς γίνεται προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αρκετοί πιστεύουν πως η προσπάθεια ήδη έχει αποτελέσματα και ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τη σπουδαία συμφωνία. Όμως γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Φετφατζίδης που αναγέννησε την καριέρα του στον Άρη (αν το ξεχάσατε πήγε εκεί απ’ τον Ολυμπιακό σε μια εποχή που οι περισσότεροι τον ειρωνεύονταν για τα γκολ που έχανε) είναι πολύ κοντά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Αλ Αϊν δίνει καλά λεφτά στον Άρη (περίπου 1.500.000 ευρώ) ενώ δίνει εξαιρετικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Έτσι… δύσκολα θα χαλάσει η δουλειά.

Βέβαια, για να προχωρήσουν όλα τα πάρε δώσε του Άρη, πρέπει να αρθεί το ban της FIFA. Μην ξεχνάμε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στους «κίτρινους». Η οποία αφορά και το πάρε και το δώσε! Την ίδια ώρα βέβαια, οι κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, δείχνουν πως όχι απλά είναι αισιόδοξοι πως σε λίγο καιρό η ποινή δε θα υπάρχει, αλλά είναι σίγουροι.

Το διακρίνει εύκολα κανείς και με τις περιπτώσεις των ανανεώσεων συμβολαίων. Ο Άρης λόγω του ban, θα έπρεπε να… καίγεται να ανανεώσει όσους λήγουν τα συμβόλαιά τους, για να έχει ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν. Κάτι τέτοιο δε γίνεται όμως, πέρα απ’ αυτούς που έτσι κι αλλιώς οι «κίτρινοι» ήθελαν να κρατήσουν (Μπρούνο Γκάμα-Ματίγια).

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λοιπόν, ο Άρης σε λίγο καιρό δε θα έχει το ban στη μέση. Πρώτα απ’ όλα υπάρχει η δεύτερη της κυβέρνησης πως θα υπογραφεί το ποδοσφαιρικό μνημόνιο με τη FIFA και μία απ’ τις προϋποθέσεις που θα τεθεί, είναι η αναγνώριση του Ελληνικού νόμου που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης για να «καθαρίσει» τα χρέη του μέσω οικειοθελούς υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική, κάτι που μπαίνει πάνω απ’ τους κανόνες της Ομοσπονδίας.

Ακόμη κι εκεί να υπάρξει οποιοδήποτε θέμα όμως, ίσως να μη χρειαστεί να φτάσει η υπόθεση σε εκδίκαση στο CAS (έχει προσφύγει ο Άρης κατά της αρχικής απόφασης όπως είναι γνωστό). Οι «κίτρινοι» ως τελευταία λύση σε περίπτωση που δε δικαιωθούν, έχουν το να μπουν στη διαδικασία διακανονισμών των υποθέσεων που έφεραν το πρόβλημα στην πόρτα τους. Πάντα όμως θεωρούν πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους, οπότε αυτή είναι η τελευταία λύση. Σε κάθε περίπτωση μοιάζει να είναι θέμα εβδομάδων το τέλος του ban και γι’ αυτό υπάρχει όλη αυτή η «καυτή» διαδικασία με Φετφατζίδη, Ματέο Γκαρσία και όσες ακόμη υποθέσεις ακολουθήσουν μεταγραφικά.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved