Σπανός: «Φέτος δεν μας πάνε καλά τα πράγματα στον Ατρόμητο – Δύσκολα ο Άρης το Κύπελλο»

Σπανός: «Φέτος δεν μας πάνε καλά τα πράγματα στον Ατρόμητο – Δύσκολα ο Άρης το Κύπελλο»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τον Άρη στο Κύπελλο.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Ατρόμητου, όπως τόνισε ο Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών παραδέχτηκε στο Metropolis 95,5 ότι φέτος η ομάδα του δεν πάει καλά, ενώ εκτίμησε ότι ο Άρης δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

Για τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από το Κύπελλο: «Καταρχάς νομίζω ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ο Άρης στην πρώτη του φάση σκόραρε και πήρε την πρόκριση. Εμείς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 με τον Βέλλιο. Αν είχαμε πετύχει το γκολ θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ο Άρης έχει έμπειρους παίκτες και καλή ομάδα και διαχειρίστηκε πολύ καλά το γκολ του Λάρσον. Δίκαια αποκλειστήκαμε. Γενικώς φέτος δεν μας πάνε καλά τα πράγματα. Δεν παρουσιάζουμε τον Ατρόμητο που ξέρει όλη η Ελλάδα. Είναι μια χρονιά αλλαγών, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη, αλλά δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη. Είδα έναν Άρη πιο διψασμένο και αυτό δεν το είδα από τους παίκτες μου και με πείραξε. Η ιστορία έχει δείξει ότι μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, αφού έχουμε συμμετοχή σε δυο τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία. Έξι φορές έχουμε πάει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι θέμα υλικού. Έχουμε καλό ρόστερ. Δεν έχουν καταφέρει οι παίκτες μεταξύ τους να δέσουν».

Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα η φυγή πολλών σημαντικών παικτών: «Ο Γιαννούλης δεν είναι για την Ελλάδα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε Πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Έφυγαν σημαντικές μονάδες από τον σύλλογο. Είναι και θέμα ψυχολογίας πολλές φορές. Η εικόνα της ομάδας είναι άσχημη και βλέπουμε τι συμβαίνει».

Για την επικοινωνία που είχαμε με τον Καρυπίδη για το θέμα με τους οπαδούς του Άρη: «Πριν το παιχνίδι με πήρε ο κ. Καρυπίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ατρομήτου και μου είπε ότι υπάρχουν 100 οπαδοί του Άρη έξω από το γήπεδο. Τελικά, ήταν παραπάνω. Εγώ δεν θα μπορούσα να τους αφήσω έξω. Χωρίς να έχουμε υποχρέωση ανοίξαμε θύρα για να μπουν οι οπαδοί μέσα. Όταν φιλοξενούμε οπαδούς της Αθήνας έχουμε τεράστια προβλήματα γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να μην δίνουμε εισιτήρια στις πέντε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γεμίζει το γήπεδο: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέψεις από τη δεξαμενή των ομάδων του ΠΟΚ φιλάθλους. Εμείς προχωράμε όπως είμαστε και μ΄ αυτούς που έχουμε».

Για τον ο Άρης μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο: «Ο Άρης έχει ποιοτική ομάδα, ο προπονητής έχει βάλει τη δική του σφραγίδα, αλλά είναι δύσκολο να κατακτήσει το τρόπαιο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο από τους υπόλοιπους. Και σε παίκτες και σε ποιότητα. Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και παίζει συνεχώς με τους ίδιους, οπότε υπάρχει κούραση. Υπάρχει μεγάλη δίψα και κίνητρο στον Άρη. Είναι υπολογίσιμος και δυνατός για όποιον βρει στο δρόμο του».

Για την παρουσία του Χαριστέα στα διοικητικά του Άρη: «Με τον Χαριστέα πριν ασχοληθεί με τον Άρη κάναμε τη μεταγραφή του Βέλλιου. Είναι ένα παιδί σοβαρό, υπεύθυνο. Άλλο ποδοσφαιριστής, άλλο αθλητικός διευθυντής. Δείχνει σαφώς η επιλογή του Χαριστέα να έρθει ο Ένινγκ στην ομάδα είναι δικαίωση για τον ίδιο».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved