Συνάντηση Big 4: Ένταση Μαρινάκη-Σαββίδη, ατάκες-φωτιά από Μελισσανίδη (photos)

Συνάντηση Big 4: Ένταση Μαρινάκη-Σαββίδη, ατάκες-φωτιά από Μελισσανίδη (photos)

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από τη συνάντηση των Big 4 με τους εκπροσώπους των FIFA/UEFA και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Με ένταση ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big 4 στο «Μεγάλη Βρετανία» από την οποία διέρρευσαν 2+1 ειδήσεις καθώς και διάλογοι-φωτιά.

Γράψαμε και νωρίτερα πως στόχος των FIFA/UEFA είναι οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν πριν από τις 31 Ιουλίου ώστε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί υπό την επιτήρηση των υπεροσπονδιών πριν αυτές αποχωρήσουν.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε στα πλέι οφ να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αλλαγή το καλοκαίρι στην προεδρία της ΚΕΔ με το νέο αρχιδιαιτητή να είναι και πάλι ξένος.

Στο τραπέζι των συζητήσεων πάντως δεν έλειψαν οι λεκτικές διαμαχές και οι επιθέσεις. Υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη που λογομάχησαν χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε για ακόμη μια φορά όσα το τελευταίο διάστημα καταγγέλουν οι «ερυθρόλευκοι» σε ζητήματα κακοδιαχείρισης της ΕΠΟ, VAR και ΚΕΔ, με τον Μέλο Περέιρα και την υπόθεση Ξάνθης-ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να είναι στο στόχαστρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε ακόμη και πρόσφατη δήλωση του Χέμπερτ Χούμπελ για όσα έγιναν στο Βόλο.

Η ατάκα που διέρρευσε και ήταν ιδιαίτερα επιθετική αφορούσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. «Θα πας φυλακή με αυτά που έχεις κάνει», φέρεται να του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκη.

Δυσάρεσκεια πάντως για τον Γραμμένο υπήρξε κι από πλευράς Ιβάν Σαββίδη που σε μια αποστροφή του λόγου του φέρεται να είπε πως ούτε εκείνος είναι ικανοποιημένος απο τους χειρισμούς της ΕΠΟ.

Σκληρή κριτική Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άσκησε σκληρή κριτική σε FIFA/UEFA όταν ο Ζόραν Λάκοβιτς υπονοούμενα για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ.

«Δηλαδή οι εκλογές στην FIFA και την UEFA πώς γίνονται; Πώς βγάζετε πρόεδρο εσείς; Έρχεται παπάς και κάνει κλήρωση; Εσείς δεν κάνετε lobbying; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει; Εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Ενώ εσείς πληρώνεστε! Εγώ αρνούμαι το καπέλωμα! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΠΟ»!, ήταν ατακά-φωτιά του Μελισσανίδη.

Ενώ όταν η κουβέντα πήγε στη διαιτησία τόνισε: «Η ΑΕΚ λέει ναι σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησια καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμεις είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς», ενώ φέρεται να τοποθετήθηκε και για τον Μέλο Περέιρα: «Ο Περέιρα απέτυχε και το ξέρετε. Και εντάξει, τον φέρατε. Το καλοκαίρι γιατί τον ανανεώσατε;».

Από πλευράς Παναθηναϊκού προκύπτει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μια αξιόλογη παρουσία στη συνάντηση που σχολιάστηκε θετικά, ενώ διέρρευσε πως τον βρήκε σύμφωνο η γραμμή της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, δεν έπεσε στο τραπέζι όνομα κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ κάτι που είναι και το βασικό ζητούμενο. Οι εμπλεκόμενες πλευρές βέβαια θα τα ξαναπούν σύντομα καθώς αυτό ουσιαστικά συμφώνησαν.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved