Θεοδωρίδης: «Τι να μας πει το ΠΑΟΚάκι; Ήταν νεκροί, ήρθαν για να βαράνε…» (video)

Θεοδωρίδης: «Τι να μας πει το ΠΑΟΚάκι; Ήταν νεκροί, ήρθαν για να βαράνε…» (video)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε έναν… μονόλογο κατά του Περέιρα, της ΕΠΟ, του ΠΑΟΚ και υπέρ του Ολυμπιακού και της διοίκησής του, επιτέθηκε προς πάσα κατεύθυνση και κάλεσε τον Λευτέρη Αυγενάκη να παρέμβει…

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, για μια ακόμα φορά μετά από αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» ξέσπασε… κατά πάντων. Στο στόχαστρο του Σάββα Θεοδωρίδη μπήκε η ΕΠΟ, ο Μέλο Περέιρα, ο ΠΑΟΚ και αρκετοί ακόμα. Σύμφωνα με τον άλλοτε αντιπρόεδρο των Πειραιωτών δεν… δικαιούται να μιλάει ο «δικέφαλος του Βορρά» με τρία πρωταθλήματα σε 90 χρόνια ιστορίας απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό ενώ κάλεσε για ακόμα μια φορά τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να παρέμβει στην ΕΠΟ αλλιώς δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η ομοσπονδία και κατ’ επέκταση η διαιτησία λειτουργούν υπέρ του ΠΑΟΚ…

«Αρχίζω από τους φιλάθλους μας, τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ανεχτήκανε σήμερα αυτό το μαρτύριο. Τον διαιτητή αυτόν τον οποίο τον όρισε ο Περέιρα μαζί με όλο το σκυλολόι που είναι μέσα στην ΕΠΟ! Εγώ δεν θα σταματήσω από εδώ και μπρος πουθενά, από μήνυση σε μήνυση! Ξεφτιλίσανε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κοντονής από την αρχή τότε. Ο νεκροθάφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε και τον Σιδηρόπουλο. Σήμερα ήταν και ο Σιδηρόπουλος. Που τον έβαζε ο Λεμονής. Μας τον έβαλε σε τελικό αγώνα ο Κοντονής. Μας τον έβαλαν σε τελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και έγιναν και εγώ δεν ξέρω τι. Κύριε Υπουργέ, αυτά που φωνάξατε τον Ολυμπιακό κλπ., εγώ σας μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης, υπηρέτης και στρατιώτης του Ολυμπιακού. Αυτά τα τεχνάσματα για να φοβάται ο κόσμος να εκφράσει τη γνώμη του σε όλο αυτό το σκυλολόι της διαιτησίας που έχουν μαζέψει εδώ και είναι σίγουρο πως είναι ο κύριος Περέιρα από πίσω γιατί δεν νοείται Ισπανός διαιτητής, υποτίθεται ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι αναβαθμισμένο και για να είναι αναβαθμισμένο έχει και καλούς διαιτητάς. Ας τον έχουνε για την Ισπανία αυτόνα», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι ντροπή απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ νεκρό! Μιλάμε για μια ομάδα, η χειρότερη που έχει περάσει από το Καραϊσκάκη ποτέ. Όλο άμυνα να καθυστερούνε να βαράνε, αυτή είναι η δουλειά τους γιατί είχαν την εύνοια του διαιτητού. Δεν σταματήσανε ούτε λεπτό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού σας ευχαριστώ γιατί δώσατε μεγάλα μαθήματα σήμερα. Όλο το συμβούλιο της ΕΠΟ θα τρέμετε από εδώ και μπρος. Όχι τίποτα άλλο αλλά για τις κριτικές που θα γίνονται από εδώ και μπρος αν δεν φύγετε όλοι από εκεί μέσα, Τριτσώνηδες και οι τύποι που σπαταλάτε τα λεφτά του ελληνικού λαού με παχυλούς μισθούς, παντού ανεξέλεγκτα και σας είπα και προηγουμένως όταν ήμουν με τον Ρουμενίγκε και τον πρόεδρο της Τότεναμ τους είπα την τιμή πόσο παίρνουνε αυτοί το VAR, είπαν 3 εκατ. ευρώ και όταν τους είπα την τιμή που ισχύει εδώ στην Ελλάδα, τους είπα 15 εκατ. ευρώ, το είπα και στην προηγούμενη εκπομπή μου αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία γιατί δεν ήθελε. Τα λεφτά, χρωστάει η ΕΠΟ δεξιά κι αριστερά, όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα είναι όλοι μιλημένοι. Τελεία και παύλα. ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης συνέχισε λέγοντας: «Εμένανε να με αφήσουνε μακριά, γιατί έχω πανένδοξη ιστορία με τεράστια σερτιφικά από πίσω μου, με τεράστια. Που άμα τα δείξω, τα έχω στείλει ήδη στη δικαιοσύνη στη μήνυση που έχω κάνει, θα λουφάξει ο κόσμος. Κανένας δεν είναι ικανός να μαζέψει τέτοια χαρτιά ευπρέπειας και θαυμασμού και συγχαρητήρια. Στη ζωή μου έχω πάρει 12 τίτλους, 6 νταμπλ, συν 33 τίτλους σαν αρχηγός του Ολυμπιακού και αντιπρόεδρος. Δηλαδή σύνολο 45 τίτλους. Τι να κάνει το ΠΑΟΚάκι τώρα, δηλαδή είναι να γελάμε κιόλας. Δηλαδή έχει πάρει τρία πρωταθλήματα σε 90 χρόνια που έχει ιδρυθεί αυτός ο σύλλογος. Ένα πρωτάθλημα κάθε 30 χρόνια. Τους έβλεπα και τους λυπόμουνα σήμερα. Έχουνε πιάσει όλα τα πόστα, κανένας δεν μιλάει και το επαναλαμβάνω. Κύριε Υπουργέ, εγώ είχα πει και στον Κοντονή και στον Βασιλειάδη επί τέσσερις μήνες στην τηλεόραση ότι τα ψωμιά σας είναι λίγα και θα φύγετε. Δεν θα ξαναβρείτε ούτε την ψήφο σας. Έτσι ακριβώς. Σας παρακαλώ πολύ, είναι πάρα πολύ λεπτό το θέμα, μην αργείτε καθόλου και θα σας πω γιατί. Όταν πρωτογνώρισα τον Περέιρα, όταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν στο Intercontinental και έχω μάρτυρες για αυτό. Εγώ τον κατάλαβα από την αρχή ότι δεν ήρθε για καλό και του λέω μέσα στο Intercontinental, πότε θα αλλάξετε αυτά, α μου λέει θέλω καιρό, έξι – εφτά μήνες. Του λέω εμείς σε εφτά μήνες το χάσαμε το πρωτάθλημα, γιατί εδώ έχουν γίνει αλλαγές τρομακτικές και έχουν μπει άνθρωποι απίθανοι μέσα. Απίθανοι. Αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Για αυτό δεν στέκομαι στον Ολυμπιακό, εκπληκτική ομάδα. Εκπληκτική ομάδα. Παίξαμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε με την Τότεναμ στο Λονδίνο, δηλαδή παρέδωσε μαθήματα ευπρεπείας, ούτε διαμαρτυρήθηκε κανένας, ούτε ακούμπησε κανένας, ούτε χτύπησε κανένας. Ήταν ομάδα κυρίων. Μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία πάσχει εδώ στην Ελλάδα από φοβερά πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να πάρεις πρωτάθλημα με αυτούς τους διαιτητάς και αυτή την ΕΠΟ. Αποκλείεται. Αποκλείεται! Πάρτε τα μέτρα σας όλοι, είναι ντροπή πια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί το έχουν θάψει πριν μπουν. Σκέψου να είχαν πάρει το τότε συμβούλιο της ΕΠΟ όπως ήμασταν εμείς. Έχω στα χέρια μου αντίγραφο του Κυπέλλου Ευρώπης το 2004 γιατί ήμασταν από τους βασικούς ανθρώπους που βοήθησαν την εθνική ομάδα και τα έχω και τα φυλάω. Αυτοί δεν έχουν ούτε κύπελλο της νυκτός να επιδείξουν στον κόσμο. Λοιπόν κύριοι, ζήτω η Ολυμπιακάρα μας, είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό, για τον πρόεδρο, για όλους. Ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω, θα παλέψει, θα βγει μπροστά, θα δώσει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί στην Ελλάδα και αποδείξαμε σε όλο τον κόσμο σήμερα, Παναθηναϊκούς, ΑΕΚητζήδες, Πανιώνιους τα πάντα το τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πόση διαφορά έχει από τον ΠΑΟΚ. Η ημέρα με τη νύχτα, το ένα είναι ανεξάρτητο σωματείο και το άλλο είναι ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος. Σας είπα, τρία πρωταθλήματα σε 90 χρόνια. Σκεφτείτε τώρα, τα ίδια έχει πάρει και ο Άρης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μην στεναχωριέστε φίλαθλοι, εδώ είμαστε και θα δώσουμε και την ψυχή μας και ο Ολυμπιακός θα πάρει τα πάντα και θα τρίβουν τα μάτια τους».

Δείτε εδώ το βίντεο με το ξέσπασμα του Σάββα Θεοδωρίδη



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved