Βόλος: Tα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Βόλος: Tα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Με ανακοίνωση του ο Βόλος έκανε γνωστο ότι ξεκίνησε η προπώληση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (5.15 μ.μ.) για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (Βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ..

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 το μεσημέρι όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.



Salt Bae: Καταγγελίες πρώην εργαζόμενων για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό «μεσαίωνα»
Salt Bae: Καταγγελίες πρώην εργαζόμενων για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό «μεσαίωνα»
Super League: Τα highlights από τα ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Παναθηναϊκός
Super League: Τα highlights από τα ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφιέρωσε τη νίκη στον Γιαννάκη – Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφιέρωσε τη νίκη στον Γιαννάκη – Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Πήρα ένα μάθημα, θα πάρω σκληρές αποφάσεις» - Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Πήρα ένα μάθημα, θα πάρω σκληρές αποφάσεις» - Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της