ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι που θα δείξει το μεγάλο ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι που θα δείξει το μεγάλο ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα για τον «δικέφαλο του Βορρά» και τους «ερυθρόλευκους» σε μια «μάχη» που θα κρίνει τη… μοίρα της φετινής Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν 51 βαθμούς και τους Πειραιώτες 45, καταλαβαίνει εύκολα κανείς τη σημασία του αγώνα. Με νίκη των γηπεδούχων το πρωτάθλημα ουσιαστικά τελειώνει, αφού η διαφορά θα πάει στο +9 και θα είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Με νίκη των φιλοξενούμενων, το πρωτάθλημα θα πάρει ξανά… φωτιά αφού θα πέσει στους τρεις η απόσταση των δυο ομάδων και όλα θα αρχίσουν από την αρχή. Η σέντρα του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα έχει οριστεί για τις 19:30, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Novasports 1.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με φόντο... τον τίτλο

Ο τίτλος του πρωταθλητή στη Super League θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Αν ο «δικέφαλος του Βορρά» καταφέρει να επικρατήσει θα πάει στο +9 από τους Πειραιώτες και ουσιαστικά θα «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια! Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να αποδείξουν πως μόνο… τελειωμένη υπόθεση δεν είναι το πρωτάθλημα, για να πάρουν το διπλό και να πλησιάσουν σε απόσταση μιας νίκης, σπάζοντας το αήττητο του ΠΑΟΚ και βάζοντας πίεση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά τα όσα είχαν γίνει στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, βέβαια, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πλέον έχουν λάβει όλα τα μέτρα. Στόχος είναι να διασφαλίσουν πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν διεξήχθη ο περσινός αγώνας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 1985 και χρειάστηκε να περιμένει και τη φετινή σεζόν, στην οποία σε 19 αναμετρήσεις έχει 17 νίκες και 2 ισοπαλίες αλλά 51 βαθμούς αφού «κουβάλησε» και το -2 από την περσινή σεζόν.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όλες οι ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και μετράει ένα αήττητο 12 αγωνιστικών με 6 σερί νίκες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που κατά γενική ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και δείχνει έτοιμη για την ολική ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ, προφανώς και δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον αντίπαλό του να… πιστέψει στον τίτλο και για αυτό κι αυτός με τη σειρά του προετοιμάζεται για τη… μάχη της ζωής του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει φτιάξει ένα κλαμπ που… δεν χάνει με τίποτα και θέλει να το συνεχίσει αυτό και στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς. Το ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής από τη «σκακιέρα» θα το γνωρίζουμε μετά το τέλος των 90 λεπτών του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της Κυριακής.

Με Μαρινάκη αρχηγό αποστολής ο Ολυμπιακός

Παρών στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή (10/02, 19:30) θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα ηγηθεί της αποστολής των «ερυθρόλευκων». Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών θα είναι αρχηγός της αποστολής, θέλοντας να στείλει μήνυμα στήριξης στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες, αλλά και στους αντιπάλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει καλά την κρισιμότητα του αγώνα στην Τούμπα, καθώς με νίκη ο Ολυμπιακός μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς θα μειώσει τη διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ στους τρεις.

ΔΕΙΤΕ LIVE TO ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved