Γκερέρο: «Να νικήσουμε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Θύρα 7»

Γκερέρο: «Να νικήσουμε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Θύρα 7»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Νίκη στην Τούμπα θέλει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για να την αφιερώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στα θύματα της Θύρας 7…

Μια μεγάλη ευκαιρία είναι για τον Ολυμπιακό το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά και να μπει πίεση στους Θεσσαλονικείς. Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του στη Nova ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, που πρόσθεσε όμως και κάτι ακόμα. Ο επιθετικός των Πειραιωτών υπογράμμισε πως ο στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να την αφιερώσει στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να το πετύχουμε».

Για τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα και αυτό μας κόστισε στην αρχή της σεζόν, όπου κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε βαθμούς. Τώρα όμως είμαστε στην καλύτερη στιγμή μας, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θέλουμε με όλη την ενέργεια και τη δύναμή μας να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα που αξίζει να είναι στην πρώτη θέση».

Για τον πρώτο γύρο:

«Ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ, ο αντίπαλος σκόραρε και κέρδισε. Τώρα είμαστε πολύ ανεβασμένοι, κάνουμε ευκαιρίες, πετυχαίνουμε γκολ και κρατάμε το μηδέν πίσω. Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει άλλη σκέψη εκτός από τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μία μεγάλη ομάδα και γι' αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, αν κάνουμε το παιχνίδι μας όπως πρέπει θα κερδίσουμε».

Για τις εναλλακτικές λύσεις:

«Είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματά μας. Οποιοσδήποτε είναι πανέτοιμος να παίξει, ο προπονητής κάνει συχνά αλλαγές, αλλά η ομάδα κρατά το επίπεδό της και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, είναι όλοι καλά και ξέρουμε ότι όποιος και αν παίξει θα είμαστε δυνατοί».

Για την Τούμπα:

«Δεν θα μας υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχουν όλη την όρεξη να κερδίσουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, οπότε θα έχουν έξτρα κίνητρο. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι, χωρίς νεύρα, με χαρά και καλή ενέργεια, θέλουμε να παίξουμε πολύ εκεί και να κερδίσουμε».

Για την τραγωδία της Θύρας 7:

«Σίγουρα είναι ένα θλιβερό γεγονός, η επέτειος μίας μεγάλης τραγωδίας. Αύριο (σ.σ. Σάββατο) όλη η ομάδα θα είναι στο γήπεδο για το μνημόσυνο. Στα αποδυτήρια όλοι ξέρουμε την σημασία αυτής της μέρας και έχουμε την Κυριακή μία ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη και να την αφιερώσουμε στα θύματα».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved