Κουλούρης: «Μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Κουλούρης: «Μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ο Έλληνας επιθετικός μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά και σε ολόκληρη την καριέρα του.

Διαβάστε όσα υποστήριξε ο πρώτος σκόρερ της Super League:

Για την επιρροή που είχε από τους γονείς του: «Ο πατέρας μου είχε τρέλα με το ποδόσφαιρο, μας έτρεχε παντού. Η μαμά ήθελε να σπουδάσω, αλλά όταν ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο πήγα προς τα εκεί».

Για το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειώσει: «Στο χατ τρικ με τον Απόλλωνα, το ψηλοκρεμαστό μου άρεσε πολύ. Μου αρέσουν και άλλα λόγω της σημασίας του αγώνα. Με τον Αστέρα για παράδειγμα, αλλά και το πρώτο γκολ στην Μπρεστ».

Για το αν είναι νέα περίπτωση Μήτρογλου, όπως λένε πολλοί και αν του δημιουργεί βάρος: «Βάρος δεν μου δημιουργεί. Θα έλεγα ότι είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω φέτος. Το πίστευα πολύ. Για τον Μήτρογλου, μου το είχε πει ο κύριος Αγγελόπουλος, ότι ήταν ίδια περίπτωση με εμένα. Μόνο και μόνο από τη συζήτηση μαζί του και με τον κύριο Κάναντι αισθάνθηκα οικεία».

Για το αν πίστευε ότι θα είναι πρώτος σκόρερ: «Το μέλλον δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει. Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου ότι αν πάρω παιχνίδια και εμπιστοσύνη θα καταφέρω πολλά».

Για την επιλογή της ομάδας και πόσο ρόλο παίζει: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχουμε δει παίκτες να κάνουν βήματα προς τα πίσω επιλέγοντας να παίξουν σε ομάδα με καλύτερες προσφορές. Μετράει σε τι περιβάλλον θα βρεθείς και πως θα μπεις στο κλίμα της ομάδας».

Για το αν σκέφτηκε να πάει στο εξωτερικό το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι συζητούσαμε και ήθελα να φύγω για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο κύριος Μίχας και ο κύριος Κουτσολιάκος οι ατζέντηδές μου, μου είπαν για τον Ατρόμητο. Έψαχνα και μια άλλη λίγκα, αλλά μου έδωσαν να καταλάβω ότι το καλύτερο ήταν ο Ατρόμητος. Ήταν καταλυτική η συμβουλή τους».

Για τον Ατρόμητο και τις ευκαιρίες που δίνει: «Και τα προηγούμενα χρόνια ο Ατρόμητος έχει βγάλει πολλά παιδιά και είναι μια από τις πιο υγιείς ομάδες. Είναι δύσκολο βέβαια, να γίνουμε Λέστερ. Εφόσον είσαι μικρός θέλεις παιχνίδια για να αναδειχθείς. Το σημαντικό για την ηλικία μου είναι πρώτα απ” όλα να έχω παιχνίδια. Αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά».

Για το αν τον έχουν πάρει τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει: «Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έφυγε ο Πρίγιοβιτς».

Για το πως λειτούργησε και ταίριαξε στην ομάδα: «Νομίζω ότι χωρίς τη δουλειά και αν δεν αξιοποιούσα τη σεζόν θα φαινόταν ότι δεν ήμουν έτοιμος. Πίστευα στον εαυτό μου γιατί ξέρω τι μπορώ να κάνω. Προσπάθησα όλα τα προηγούμενα χρόνια να γίνω επαγγελματίας σε αυτό που κάνω. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά στον Ατρόμητο. Όλα τα παιδιά αξίζουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Οι επιλογές της διοίκησης είναι σωστές και σε ένα υγιές περιβάλλον μπορούν οι παίκτες να βγάλουν αυτό που μπορούν».

Για το αν είναι ομαδικός: «Ορισμένες φορές είμαι περισσότερο ομαδικός. Θα μπορούσα να κάνω πάσα σε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά γίνονται αυτά. Έχω βγάλει ασίστ».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σε όποια ομάδα είμαι θέλω το καλύτερο. Δεν είχα νεύρα με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, αλλά μέχρι εκεί».

Για τον ΠΑΟΚ στην μετά-Πρίγιοβιτς εποχή και αν έχει σκεφτεί να επιστρέψει: «Το σκεφτόμουν και εγώ για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι για να αποφασίσουν. Είμαι ευχαριστημένος στον Ατρόμητο και θα τα δώσω όλα μέχρι το τέλος».

Για το αν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην περίπτωση που τον πάρουν τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην μπορώ;»

Για το αν εξελίχθηκε ο Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ ότι εξελίχθηκε πολύ. Βοήθησε πάρα πολύ ο Πρίγιοβιτς. Ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει όταν είδα και τα χρήματα που δίνονται».

Για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και το πόσο ελκυστικό είναι: «Είμαι έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα. Θέλω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος, ώστε το καλοκαίρι να δούμε τι θα κάνουμε. Θέλω να είμαι γερός ώστε να συνεχίσω έτσι και στο δεύτερο εξάμηνο».

Για το ποιος είναι ο τρίτος καλύτερος επιθετικός μετά τον ίδιο και τον Πρίγιοβιτς: «Πολύ καλός παίκτης είναι και ο Πόνσε, αν και μπορεί να δώσει περισσότερα. Και ο Γέντρισεκ είναι αξιόπιστος αν και είναι σε ομάδα που δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες».

Για τον επιθετικό που έχει ως πρότυπο: «Από μικρός λάτρευα τον Ιμπραίμοβιτς. Έχει την τρέλα του και έχει φτάσει εκεί. Και ο Κέιν και ο Λεβαντόφσκι».

Για τις προπονήσεις το καλοκαίρι με τον γυμναστή Γιανίκ Ομπενάουερ: «Ήμασταν μια εβδομάδα στην Αυστρία, Πέλκας, Γαλανόπουλος, Χαρίσης. Ήταν πολλοί από την Μπουντσελίγκα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Κάναμε πριν την προετοιμασία, μια μίνι προετοιμασία με τρεις προπονήσεις την ημέρα. Έφτανες στα όριά σου. Σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης όταν δουλεύεις στα όριά σου. Όλο το χρόνο πρέπει αν είσαι επαγγελματίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για το αν οι ομάδες μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το επίπεδο προπονήσεων μέσα στη σεζόν: «Ο παίκτης πρέπει να το δει μόνος του αν δεν τον ικανοποιούν οι προπονήσεις της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να γνωρίζει το σώμα του και τι χρειάζεται για να βγάζει το 100%».

Για το τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες: «Δουλειά, υπομονή και να έχουν όνειρα. Εδώ έχουμε ένα κλισέ ότι μπορεί κάποιος να περιμένει και ότι είναι μικρός. Όταν κάποιος από μικρός φαίνεται ότι αξίζει πρέπει να έχει τις ευκαιρίες».

Για το γεγονός ότι από μικρός έχει πάει δανεικός σε ομάδες: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κακά τα ψέματα. Μπορείς να πάρεις εμπειρίες από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να πας δανεικός σε μια ομάδα, αρκεί όπως είπα το περιβάλλον να είναι σωστό».

Για την Εθνική και αν είναι έτοιμος για βασικός: «Ο κάθε παίκτης το δείχνει. Νιώθω έτοιμος και είναι μεγάλο μου όνειρο να αξιοποιηθώ και στην Ανδρών και να είμαι το σέντερ φορ που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ψηλά».

Για τα ατού του: «Το γκολ, ότι μπορώ να είμαι συμμετοχικός να βοηθήσω την ομάδα μου και η σωματοδομή μου, αφού μπορώ να παίξω και με πλάτη».

Για το αν επιλέγει Θεσσαλονίκη ή Αθήνα: «Τη Θεσσαλονίκη την αγαπάω πολύ. Στο μέλλον θα την προτιμούσα από την Αθήνα που είναι χαοτική. Τα στέκια στη Θεσσαλονίκη μου αρέσουν πιο πολύ. Η Θεσσαλονίκη έχει πιο ωραίες γυναίκες».

Για τον αν θα επέλεγε για τον ΠΑΟΚ τον Μπεργκ και αν είναι μονόδρομος ο Σουηδός επιθετικός, αλλά και για την περίπτωση του Μπονατίνι: «Μονόδρομος δεν είναι καμία απόφαση. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Μπεργκ. Τον Μπονατίνι δεν τον γνωρίζω. Είναι μείον για έναν επιθετικό αν δεν βάζει γκολ με το κεφάλι».

Για τον Ουάρντα εντός και εκτός γηπέδου: «Είναι τρελός και αυτός κανονικός. Δεν βγάζει κάτι κακό. Δεν έχουμε κάνει παρέα. Είναι καλό παιδί, αλλά έχει τη δική του τρέλα. Δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπι. Ο Λουτσέσκου βασίζεται σε ένα σύνολο που ξέρει τι θα του δώσει. Ίσως γι” αυτό δεν έχουν κολλήσει ως προσωπικότητες».

Για την διαχείριση από τους προπονητές όταν έφυγε από την Εθνική Ανδρών για να ενσωματωθεί με την Ελπίδων: «Είχα φύγει στο δεύτερο παιχνίδι για να παίξω με την Αυστρία, αλλά δυστυχώς δεν περάσαμε. Είχαμε πολύ καλή ομάδα και τα πηγαίναμε καλά στην τελική φάση. Χρειαζόμουν και στην Ανδρών, αλλά δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Τους χαίρεται όλη η Ελλάδα. Το πρότζεκτ με τον κύριο Δώνη και τους νέους παίκτες. Ταλέντο για μένα υπάρχει. Γίνεται κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν είχε φτάσει το καλοκαίρι κάτι επίσημο για τον Παναθηναϊκό».

Για τα κλάματα του Χατζηγιοβάννη στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Εγώ δεν θα έβαζα τα κλάματα. Θα του φύγει με τα παιχνίδια. Είναι συναισθηματικό παιδί. Τα συναισθήματα δεν πρέπει να τα βγάζεις τόσο εύκολα προς τα έξω. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας ακόμα και σε αυτό».

Για το αν ακούει τον κόσμο: «Η δουλειά σου πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο. Θα βρεθούμε και σε στιγμές που δεν θα είμαστε καλά, αλλά πρέπει να το ελέγχουμε».

Για τον αν του έχει τύχει «βρώμικος» αμυντικός: «Μου έχει τύχει. Πρέπει να είναι… τσογλανάκος ο αμυντικός για να παίξει σε μεγάλο επίπεδο. Και οι επιθετικοί θα πρέπει να βγάζουν τρέλα στο γήπεδο».

Για την κίνησή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ήταν τρελό που με είχαν καλέσει σε απολογία. Δεν είχα πει το παραμικρό σε κανέναν».

Για τον παίκτη που τον έχει «ταΐσει» καλύτερα: «Θα ήθελα να πρωταγωνιστήσουμε με τον Πέλκα. Φέτος με ταΐζει πολύ ο Γιαννούλης με τις σέντρες του».

Για τον Φορτούνη: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Και ο Φορτούνης και ο Πέλκας είναι πολύ καλοί».

Για το ποια είναι η καλή θέση του Πέλκα: «Για μένα είναι καθαρό δεκάρι. Ξέρει να πιέζει μπροστά και είναι δημιουργικός έχοντας την κάθετη πάσα. Βγάζει και πολλή ενέργεια».

Για τον Μπίσεσβαρ και αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά και ποιους θα ήθελε στην ομάδα αν επέστρεφε ο ίδιος: «Είναι πολύ καλός και δεν έχει άγχος. Είναι παρεξηγημένο το κορμί του. Είναι πολύ γυμνασμένος. Είναι πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να μείνει στην ομάδα. Κάνει το σωστό χωρίς να είναι ατομιστής. Οι Βιεϊρίνια και Μάτος στην άμυνα είναι σημαντικοί. Αλλά όλη η τετράδα στην άμυνα είναι εξαιρετική».

Για το πρωτάθλημα που θα πήγαινε: «Μου αρέσει η Γερμανία και σαν ποδοσφαιριστής μου ταιριάζει. Το πρωτάθλημα στην Αγγλία είναι πιο σκληρό».

Για το πρωτάθλημα και αν έχει κριθεί: «Έχει δρόμο ακόμα. Για μένα το μεγάλο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα το πάρει».

Για την απόκτηση επιθετικού από τον ΠΑΟΚ: «Και ο Άκπομ και ο Καρέλης μπορούν να παίξουν για μένα».

Για το αν του αρέσει να παίζει μαζί με δεύτερο επιθετικό: «Ανάλογα με το σύστημα. Εμείς αλλάζουμε πολλά συστήματα. Με έχει βοηθήσει αυτό πολύ στον Ατρόμητο».

Για την καλύτερη ενδεκάδα: «Να το πω στο τέλος της χρονιάς καλύτερα. Αλλάζουν τα πράγματα».

Για το αν θα πήγαινε στην Τσάμπιονσιπ: «Είναι τελείως διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Παίζουν με μεγάλες μπαλιές και έχει πιο πολύ ξύλο».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved