Super League: Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Super League: Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην πρώτη... στροφή του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Super League επιστρέφει στην... δράση με την 7η αγωνιστική. Το σημαντικότερο ματς θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος, το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) στις 20:30 υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Οι «κυανέρυθροι» είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ οι Πειραιώτες είναι στην 7η θέση με μόλις 8 βαθμούς συγκομιδή και στο -5 από την Ένωση.

Το «συγκρότημα» του Μανόλο Χιμένεθ δοκιμάζεται την Κυριακή (15/10, 20:30) στην Ξάνθη, απέναντι στην ακριτική ομάδα και περιμένει την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης προκειμένου να... δει κατά πόσο μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στην βαθμολογία.

Πάντως, σε απόσταση... αναπνοής είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (15/10) στις 16:00 αντιμετωπίζει την Λαμία στην «κεκλεισμένων των θυρών» Τούμπα και θέλει να πάρει το «τρίποντο», ούτως ώστε να ανέβει στην πρώτη θέση και να περιμένει το ματς στα «Πηγάδια».

Όσον αφορά στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/10) η αυλαία ανοίγει στις 16:00 στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει απέναντι στον Πλατανιά, ενώ αργότερα, στις 18:15 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Οκτωβρίου
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιας
18:15 Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
20:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Κυριακή 15 Οκτωβρίου
16:00 ΠΑΟΚ - Λαμία
18:15 Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα
18:15 Παναιτωλικός - Λεβαδειακός
20:30 Ξάνθη - ΑΕΚ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου
19:30 Παναθηναϊκός - Λάρισα

Η βαθμολογία
1. ΑΕΚ 13
2. ΠΑΟΚ 12
3. Πανιώνιος 11
4. Ατρόμητος 10
-. Λεβαδειακός 10
6. Ξάνθη 9
7. Ολυμπιακός 8
-. Παναιτωλικός 8
9. Λαμία 7
10. Παναθηναϊκός 6*
-. ΠΑΣ Γιάννινα 6
-. Πλατανιάς 6
-. Αστέρας Τρίπολης 6
14. Κέρκυρα 5
15. Λάρισα 3
16. Απόλλων Σμύρνης 2
* Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με -2 βαθμούς



Χολμς: «Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα – Δεν βλέπω την ώρα για το ματς»
Χολμς: «Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα – Δεν βλέπω την ώρα για το ματς»
Φιορεντίνα: Ενίσχυση με τον Σόλομον από την Τότεναμ
Φιορεντίνα: Ενίσχυση με τον Σόλομον από την Τότεναμ
Αταμάν: «Κατακτήσαμε τα πάντα, δεν τους νικήσαμε στη Euroleague – Μένουν Γιούρτσεβεν και Φαρίντ»
Αταμάν: «Κατακτήσαμε τα πάντα, δεν τους νικήσαμε στη Euroleague – Μένουν Γιούρτσεβεν και Φαρίντ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε ο Σλούκας, ενοχλήσεις ο Γκραντ
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε ο Σλούκας, ενοχλήσεις ο Γκραντ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved