Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0: Ξόρκισε το κακό ο Μπραντάο!

Λεβαδειακός-Ξάνθη 1-0: Ξόρκισε το κακό ο Μπραντάο!

Ο 37χρονος στράικερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 595 ημέρες και χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στους Βοιωτούς κόντρα στην Ξάνθη με 1-0.

Από τις 30 Ιανουαρίου 2016, όπου αγωνίζονταν με τη φανέλα της Μπαστιά και σκόραρε στη νίκη με 1-0 επί της Λιόν είχε να πετύχει γκολ ο Μπραντάο. Σήμερα όμως και στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, σκόραρε ξανά και άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Λεβαδειακού, καθώς με εύστοχη πέναλτι στο 3’ χάρισε το πρώτο τρίποντο στους Βοιωτούς για τη φετινή σεζόν μετά το 1-0 απέναντι στους Ακρίτες.

Στο 37΄ η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπραντάο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γέντρισεκ. Στο 45΄ ο Γιουσούφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέτρεψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν αξιόλογες φάσεις και το 1-0 να παραμείνει ως το τέλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (66΄ λ. τρ. Φαβάρο), Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (83΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (72΄ Γιακουμάκης).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (74΄ Ορφανίδης), Λουσέρο (83΄ Κάστρο), Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Ρότσε (66΄ Κίκε).



Το κάλεσμα των παικτών της ΑΕΚ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κυριακής (vid)
Το κάλεσμα των παικτών της ΑΕΚ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κυριακής (vid)
Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη σούπερ περίπτωση Κέπα
Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη σούπερ περίπτωση Κέπα
Ποέτα για Μπράουν: «Αν ο Λορένζο είναι μαζί μας θα τα αλλάξουμε όλα»
Ποέτα για Μπράουν: «Αν ο Λορένζο είναι μαζί μας θα τα αλλάξουμε όλα»
Αιχμές Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία
Αιχμές Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved