Αλμέϊδα: Ευτυχισμένος στην Ελλάδα
SHARE

Αλμέϊδα: Ευτυχισμένος στην Ελλάδα

Συγκλονιστικός ο 33χρονος Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Μιγκέλ Περέιρα δε Αλμέιδα, «ξετύλιξε» όλη την διαδρομή της καριέρα του, ξεκινώντας από τα 14 κιόλας χρόνια του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Tribuna Expresso.

O Αλμέιδα, που χαρακτήρισε «οξυγόνο» την ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι στη χώρα μας «είναι πολύ χαρούμενος».

Μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές στην διαδρομή του, αποκάλεσε τους Γερμανούς «ανθρώπους που είναι κρύοι, φαίνεται ότι δεν έχουν συναισθήματα, είναι πάρα πολύ κλειστοί»,σημείωσετο πέρασμά του από την Τουρκία («Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο φανατισμό»), την Ρωσία («γίνονταν μάχες με όπλα κάθε μέρα στο δρόμο σαν να ήταν η Άγρια Δύση») και αναφέρθηκε στην οικογένειά του. Ολη η συνέντευξη του άσου της ΑΕΚ:

Η μετακίνηση στην Πόρτο σε ηλικία 14 ετών, ήταν η αρχή της πορείας; «Ναι, φυσικά. Ποτέ δεν είχα φύγει από το σπίτι ή να βρεθώ μακριά από τους γονείς και τους φίλους μου. Ήταν η μεγάλη διαφορά, καθώς βρισκόμουν σε ένα χώρο μαζί με 20 ή 30 παίκτες».

Τι ήταν περισσότερο δύσκολο σε αυτή την προσαρμογή; «Το δύσκολο κομμάτι για μένα ήταν οι νύχτες. Αυτό επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ήμασταν πάντα απασχολημένοι, είτε στο σχολείο ή στην προπόνηση. Όταν έφτανε το βράδυ και έβλεπα ότι ήμουνα μόνος στο σπίτι μου, μακριά από την οικογένεια και τους φίλους, ήταν πιο δύσκολο».

Ήθελες να επιστρέψεις στο σπίτι σου κάποιες φορές; «Κάποιες. Έφτασα στο Οπόρτο Τρίτη, έκανα προπόνηση την Τετάρτη, ήμουνα ένας νέος. Μου φαινόταν ότι θα έπαιζα στο Champions League, αλλά ήταν μόνο μια προπόνηση. Δεν τα πήγα καλά, είχα άγχος. Νόμιζα με αυτά τα λάθη που έκανα ότι ο προπονητής μου σκεφτόταν ότι δεν είχα αρκετή ποιότητα και δύσκολα θα μπορούσα να παίξω. Ήμουνα τόσο πεπεισμένος γι αυτό ότι την Πέμπτη, δύο ημέρες μετά την άφιξή μου, κάλεσα τους γονείς μου να τους πω ότι δεν θα κληθώ για το παιχνίδι του Σαββάτου και πως ήταν καλύτερο για μένα να φύγω. Οι γονείς μου παρατήρησαν την απελπισία μου, ήρθαν για να μιλήσουν με τους παράγοντες της ομάδας. Θυμάμαι ότι έβρεχε τόσο πολύ που χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες για μια διαδρομή που διαρκεί συνήθως λίγο περισσότερο από μία. Με την καθυστέρηση αυτή δεν έφθασαν εγκαίρως για να δουν την προπόνηση και ήμουν ήδη στο δρόμο για να τους περιμένω, μούσκεμα. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν να με δουν να χαμογελάω και να κλαίω. Τελικά είχα κληθεί για τον αγώνα».

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου; «Με μεγάλη προσπάθεια και μετά από πολλές αγκαλιές και συγγνώμη, το κατάλαβαν και επέστρεψαν χωρίς εμένα. Το χειρότερο ήταν η επόμενη μέρα: ξύπνησα με πυρετό, με πολλή προσπάθεια μπόρεσα να φάω. Η βροχή της Πέμπτης άφησε τα σημάδια της. Αλλά μετά από αυτό που είχε συμβεί, δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω και δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Εφσιξα τα δόντια. Πήγα στο παιχνίδι και κερδίσαμε 3-1. Πέτυχα δύο γκολ και δημιούργησα το άλλο. Αφιέρωσα τα γκολ στους γονείς μου. Σήμερα, διαβάζοντας όλα αυτά, θα γνωρίσουν όλη την ιστορία, σχετικά με τον πυρετό».

Ωστόσο, δόθηκες δανεικός στην Λειρία; «Ναι, ήμουνα περίπυο 17 με 18 ετών. Ηταν ένα στοίχημα του Καγιούδα. Είναι ένας προπονητής για τον οποίο έχω μεγάλη αγάπη και εκτίμηση. Είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για μένα, κάποιος που μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση».

Επέστρεψες στην Πόρτο για ένα χρόνο και ξαναγύρισες δανεικός στην Λειρία Γιατί; «Επειδή ο Μουρίνιο χρειαζόταν τον Μαρσιέλ και η Λειρία ζήτησε εμένα αντάλλαγμα».

Επίσης δανεικός στην Μποαβίστα. «Για να είμαι ειλικρινής, μέσα υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μποαβίστα. Ήταν επίσης μια καλή εμπειρία, όπου γνώρισα ένα προπονητή (Χάιμε Πασέκο), που ήταν εξαιρετικός για εμένα. Σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά εμένα μου άρεσε να δουλεύω μαζί του. Εκανε προπόνηση και έπαιζε μαζί μας. Είναι από τους προπονητές που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το κάνουν αυτό».

Επειτα ακολούθησε η περιπέτεια της Γερμανίας, η Βέρντερ Βρέμης. Ήσουν μόνος σου ή σε συνόδευσε και η σύζυγός σου; «Ήμουν μόνος, γιατί η πρώην γυναίκα μου ήταν έγκυος στο πρώτο μας παιδί. Ηταν μαζί ο αδερφός της».

Ήσουν ευχαριστημένος από τη μεταγραφή; «Όχι,δεν ήθελα να φύγω από την Πόρτο. Ημουν σε μια καλή στιγμή, ένιωθα καλά»

Ποιες ήταν οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών που σε ενόχλησαν περισσότερο; «Είναι ένας λαός πολύ κλειστός. Δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι είναι χαρούμενοι και τους αρέσει να χαμογελάνε, να διασκεδάζουν. Οι άνθρωποι είναι κρύοι, φαίνεται ότι δεν έχουν συναισθήματα, είναι πάρα πολύ κλειστοί. Μου κόστισε αρκετά έως επειδή η μεγαλύτερη κόρη μου ήταν να γεννηθεί. Ταξίδεψα μία ημέρα και μετά γύρισα πίσω. Ήταν δύσκολο».

Αλλά άντεξες 4,5 χρόνια στη Γερμανία, πώς; «Είχα την βοήθεια του πρώην μου κουνιάδου, μου έλεγε σωστά πράγματα στη σωστή στιγμή, με βοήθησε να ισορροπήσω στο πιο συναισθηματικό κομμάτι. Και στη συνέχεια, όταν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα και οι άνθρωποι άρχισαν να με κοιτάζουν με διαφορετικό τρόπο, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα πάνε καλά και πρέπει να προσαρμοστώ».

Έμαθες γερμανικά; «Καταλαβαίνω πολλά, αλλά η ομιλία είναι πιο περίπλοκη. Όταν πήγα εκεί προτίμησα να μάθω αγγλικά, αντί για γερμανικά. Είχα έναν δάσκαλο ο οποίος υποτίθεται ότι θα μου έκανε γερμανικά, αλλά τον έπεισα να μου διδάξει αγγλικά, χωρίς να το ξέρει ο σύλλογος».

Με τον Τόμας Σάαφ πως πήγες; «Πραγματικά μου άρεσε σαν προπονητής. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Με φώναξε πριν από ενάμισι χρόνο να πάω στο Ανόβερο 96 και πήγα».

Οταν πήγες στην Τουρκία το σοκ ήταν μεγάλο; «Όχι. Πρέπει να ξέρεις να ζήσεις με τους μουσουλμάνους, να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις, τους κανόνες. Τίποτα το ιδιαίτερο. Υπάρχει ένα παιχνίδι στην Τουρκία δεν θα ξεχάσω. Σε αυτή τη χώρα, πιο σημαντικό από την υγεία ή το φαγητό στο τραπέζι, είναι η ομάδα να κερδίζει. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο φανατισμό. Ήταν ένα παιχνίδι έξω από την Κωνσταντινούπολη και είχε απαγορευτεί στους φίλους της Μπεσίκτας να μετακινηθούν. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματική κόλαση εναντίον μας. Κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ ο Μανουέλ Φερνάντες έτρεχε προς την περιοχή, ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τον σταματήσει. Δεν έπαθε τίποτα ο Μανουέλ, αλλά ο φίλαθλος κατάφερε να μην σημειωθεί γκολ».

Εκείνη την εποχή η πρώην σύζυγός του ήταν μαζί σου; «Ναι, ήταν μαζί μου από τη Γερμανία. Αφού γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί και μπορούσε να ταξιδέψει ήρθε κοντά μου. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Πορτογαλία για την δεύτερη κόρη μας. Εμεινε μαζί μου στην Τουρκία μέχρι τη δεύτερη χρονιά μου στη Μπεσίκτας. Στη συνέχεια χωρίσαμε».

Ακολουθούν τρεις μήνες στην Ιταλία και έξι στη Ρωσία. «Ημουν στην Κουμπάν Κράσνονταρ και μου άρεσε πολύ. Νόμιζα ότι θα ήταν ίδιο με την Γερμανία, αλλά εκεί οι άνθρωποι με εξέπληξαν θετικά. Ηταν πολλοί φιλικοί και φιλόξενοι. Στη συνέχεια ήταν να υπογράψω στην Ανζί, αλλά όταν πήγα να υπογράψω στη Μόσχα, με όλα αυτά που γίνονταν, με ενημέρωσαν για την δύσκολη κατάσταση. Χάλασαν όλα».

Γιατί; «Επειδή ήταν σε εμπόλεμη ζώνη με αντάρτες. Γίνονταν μάχες με όπλα κάθε μέρα στο δρόμο σαν να ήταν η Άγρια Δύση. Πολύ άσχημα πράγματα. Ζούσα μέσα στο γήπεδο. Το ξενοδοχείο της ομάδας ήταν μέσα στο γήπεδο. Ένας άνδρας 30 ετών να ζει και πάλι στο γήπεδο όπως όταν ήταν 14, δεν ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Είχα διετές συμβόλαιο, αλλά έμενα μόνο έξι μήνες, δεν θα μπορούσα να σταθώ. Τότε μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία, να πάω στο Ανόβερο με τον Τόμας Σάαφ. Δεν το σκέφτηκα δύο φορές. Αρχικά σκέφτηκα ότι αν όλα πήγαιναν καλά, θα πήγαινα το Ευρωπαϊκό. Τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, άλλα ένα μήνα αργότερα ο προπονητής απολύθηκε και έμεινα εκτός. Πέρασα μια δύσκολη στιγμή. Δεν με σέβονταν, δεν με πλήρωναν, είχα καταγγείλει το συμβόλαιο».

Τι είδους πράγματα σου έκαναν; «Ήμουν στο σπίτι και με καλούσαν να πάω σε τεστ αντι-ντόπινγκ. Και στην προπόνηση, προσπαθούσαν να μου κάνουν πράγματα για να εξαντλήσουν ψυχολογικά. Εμεινα όμως μέχρι το τέλος, γιατί το συμβόλαιό μου είχε μια ρήτρα που έλεγε ότι αν ο σύλλογος υποβιστεί θα ήμουνα ελεύθερος. Μου φέρθηκαν με έναν τρόπο που ποτέ δεν φανταζόμουν. Δεν ξέρω αν θα ήμουνα επιλογή ή όχι για το Euro, αλλά έχασα μια καλή ευκαιρία για να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης. Φυσικά μου κόστισε».

Πως προέκυψε η ΑΕΚ; « Ήρθε σε μια εποχή που ήμουν κουρασμένος από το ποδόσφαιρο.

Σκέφτηκες να σταματήσεις; «Όχι να τα παρατήσω, αλλά σκέφτηκα να μείνω εδώ. Να μην δώσει μεγάλη σημασία στα χρήματα και να μείνω εδώ για την Πορτογαλία.

Είχες επαφές εκείνη τη στιγμή; «Όχι, όχι ακόμα. Ακόμη και μερικές πόρτες που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν κλειστές, έκλεισαν.Δεν θα αναφέρω ονόματα ή προέδρους. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν σαν οξυγόνο, διότι θα ήμουνα και πάλι στον δρόμο για να κερδίσω κάτι. Φέτος φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου, θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ναι, αυτό είναι που θέλω. Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία

 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:05Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  23:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  23:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον (Ζ)
  00:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto2 2018
  00:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies