Αλμέϊδα: Ευτυχισμένος στην Ελλάδα
SHARE

Αλμέϊδα: Ευτυχισμένος στην Ελλάδα

Συγκλονιστικός ο 33χρονος Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Μιγκέλ Περέιρα δε Αλμέιδα, «ξετύλιξε» όλη την διαδρομή της καριέρα του, ξεκινώντας από τα 14 κιόλας χρόνια του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Tribuna Expresso.

O Αλμέιδα, που χαρακτήρισε «οξυγόνο» την ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι στη χώρα μας «είναι πολύ χαρούμενος».

Μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές στην διαδρομή του, αποκάλεσε τους Γερμανούς «ανθρώπους που είναι κρύοι, φαίνεται ότι δεν έχουν συναισθήματα, είναι πάρα πολύ κλειστοί»,σημείωσετο πέρασμά του από την Τουρκία («Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο φανατισμό»), την Ρωσία («γίνονταν μάχες με όπλα κάθε μέρα στο δρόμο σαν να ήταν η Άγρια Δύση») και αναφέρθηκε στην οικογένειά του. Ολη η συνέντευξη του άσου της ΑΕΚ:

Η μετακίνηση στην Πόρτο σε ηλικία 14 ετών, ήταν η αρχή της πορείας; «Ναι, φυσικά. Ποτέ δεν είχα φύγει από το σπίτι ή να βρεθώ μακριά από τους γονείς και τους φίλους μου. Ήταν η μεγάλη διαφορά, καθώς βρισκόμουν σε ένα χώρο μαζί με 20 ή 30 παίκτες».

Τι ήταν περισσότερο δύσκολο σε αυτή την προσαρμογή; «Το δύσκολο κομμάτι για μένα ήταν οι νύχτες. Αυτό επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ήμασταν πάντα απασχολημένοι, είτε στο σχολείο ή στην προπόνηση. Όταν έφτανε το βράδυ και έβλεπα ότι ήμουνα μόνος στο σπίτι μου, μακριά από την οικογένεια και τους φίλους, ήταν πιο δύσκολο».

Ήθελες να επιστρέψεις στο σπίτι σου κάποιες φορές; «Κάποιες. Έφτασα στο Οπόρτο Τρίτη, έκανα προπόνηση την Τετάρτη, ήμουνα ένας νέος. Μου φαινόταν ότι θα έπαιζα στο Champions League, αλλά ήταν μόνο μια προπόνηση. Δεν τα πήγα καλά, είχα άγχος. Νόμιζα με αυτά τα λάθη που έκανα ότι ο προπονητής μου σκεφτόταν ότι δεν είχα αρκετή ποιότητα και δύσκολα θα μπορούσα να παίξω. Ήμουνα τόσο πεπεισμένος γι αυτό ότι την Πέμπτη, δύο ημέρες μετά την άφιξή μου, κάλεσα τους γονείς μου να τους πω ότι δεν θα κληθώ για το παιχνίδι του Σαββάτου και πως ήταν καλύτερο για μένα να φύγω. Οι γονείς μου παρατήρησαν την απελπισία μου, ήρθαν για να μιλήσουν με τους παράγοντες της ομάδας. Θυμάμαι ότι έβρεχε τόσο πολύ που χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες για μια διαδρομή που διαρκεί συνήθως λίγο περισσότερο από μία. Με την καθυστέρηση αυτή δεν έφθασαν εγκαίρως για να δουν την προπόνηση και ήμουν ήδη στο δρόμο για να τους περιμένω, μούσκεμα. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν να με δουν να χαμογελάω και να κλαίω. Τελικά είχα κληθεί για τον αγώνα».

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου; «Με μεγάλη προσπάθεια και μετά από πολλές αγκαλιές και συγγνώμη, το κατάλαβαν και επέστρεψαν χωρίς εμένα. Το χειρότερο ήταν η επόμενη μέρα: ξύπνησα με πυρετό, με πολλή προσπάθεια μπόρεσα να φάω. Η βροχή της Πέμπτης άφησε τα σημάδια της. Αλλά μετά από αυτό που είχε συμβεί, δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω και δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Εφσιξα τα δόντια. Πήγα στο παιχνίδι και κερδίσαμε 3-1. Πέτυχα δύο γκολ και δημιούργησα το άλλο. Αφιέρωσα τα γκολ στους γονείς μου. Σήμερα, διαβάζοντας όλα αυτά, θα γνωρίσουν όλη την ιστορία, σχετικά με τον πυρετό».

Ωστόσο, δόθηκες δανεικός στην Λειρία; «Ναι, ήμουνα περίπυο 17 με 18 ετών. Ηταν ένα στοίχημα του Καγιούδα. Είναι ένας προπονητής για τον οποίο έχω μεγάλη αγάπη και εκτίμηση. Είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για μένα, κάποιος που μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση».

Επέστρεψες στην Πόρτο για ένα χρόνο και ξαναγύρισες δανεικός στην Λειρία Γιατί; «Επειδή ο Μουρίνιο χρειαζόταν τον Μαρσιέλ και η Λειρία ζήτησε εμένα αντάλλαγμα».

Επίσης δανεικός στην Μποαβίστα. «Για να είμαι ειλικρινής, μέσα υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μποαβίστα. Ήταν επίσης μια καλή εμπειρία, όπου γνώρισα ένα προπονητή (Χάιμε Πασέκο), που ήταν εξαιρετικός για εμένα. Σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά εμένα μου άρεσε να δουλεύω μαζί του. Εκανε προπόνηση και έπαιζε μαζί μας. Είναι από τους προπονητές που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το κάνουν αυτό».

Επειτα ακολούθησε η περιπέτεια της Γερμανίας, η Βέρντερ Βρέμης. Ήσουν μόνος σου ή σε συνόδευσε και η σύζυγός σου; «Ήμουν μόνος, γιατί η πρώην γυναίκα μου ήταν έγκυος στο πρώτο μας παιδί. Ηταν μαζί ο αδερφός της».

Ήσουν ευχαριστημένος από τη μεταγραφή; «Όχι,δεν ήθελα να φύγω από την Πόρτο. Ημουν σε μια καλή στιγμή, ένιωθα καλά»

Ποιες ήταν οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών που σε ενόχλησαν περισσότερο; «Είναι ένας λαός πολύ κλειστός. Δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι είναι χαρούμενοι και τους αρέσει να χαμογελάνε, να διασκεδάζουν. Οι άνθρωποι είναι κρύοι, φαίνεται ότι δεν έχουν συναισθήματα, είναι πάρα πολύ κλειστοί. Μου κόστισε αρκετά έως επειδή η μεγαλύτερη κόρη μου ήταν να γεννηθεί. Ταξίδεψα μία ημέρα και μετά γύρισα πίσω. Ήταν δύσκολο».

Αλλά άντεξες 4,5 χρόνια στη Γερμανία, πώς; «Είχα την βοήθεια του πρώην μου κουνιάδου, μου έλεγε σωστά πράγματα στη σωστή στιγμή, με βοήθησε να ισορροπήσω στο πιο συναισθηματικό κομμάτι. Και στη συνέχεια, όταν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα και οι άνθρωποι άρχισαν να με κοιτάζουν με διαφορετικό τρόπο, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα πάνε καλά και πρέπει να προσαρμοστώ».

Έμαθες γερμανικά; «Καταλαβαίνω πολλά, αλλά η ομιλία είναι πιο περίπλοκη. Όταν πήγα εκεί προτίμησα να μάθω αγγλικά, αντί για γερμανικά. Είχα έναν δάσκαλο ο οποίος υποτίθεται ότι θα μου έκανε γερμανικά, αλλά τον έπεισα να μου διδάξει αγγλικά, χωρίς να το ξέρει ο σύλλογος».

Με τον Τόμας Σάαφ πως πήγες; «Πραγματικά μου άρεσε σαν προπονητής. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Με φώναξε πριν από ενάμισι χρόνο να πάω στο Ανόβερο 96 και πήγα».

Οταν πήγες στην Τουρκία το σοκ ήταν μεγάλο; «Όχι. Πρέπει να ξέρεις να ζήσεις με τους μουσουλμάνους, να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις, τους κανόνες. Τίποτα το ιδιαίτερο. Υπάρχει ένα παιχνίδι στην Τουρκία δεν θα ξεχάσω. Σε αυτή τη χώρα, πιο σημαντικό από την υγεία ή το φαγητό στο τραπέζι, είναι η ομάδα να κερδίζει. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο φανατισμό. Ήταν ένα παιχνίδι έξω από την Κωνσταντινούπολη και είχε απαγορευτεί στους φίλους της Μπεσίκτας να μετακινηθούν. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματική κόλαση εναντίον μας. Κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ ο Μανουέλ Φερνάντες έτρεχε προς την περιοχή, ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τον σταματήσει. Δεν έπαθε τίποτα ο Μανουέλ, αλλά ο φίλαθλος κατάφερε να μην σημειωθεί γκολ».

Εκείνη την εποχή η πρώην σύζυγός του ήταν μαζί σου; «Ναι, ήταν μαζί μου από τη Γερμανία. Αφού γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί και μπορούσε να ταξιδέψει ήρθε κοντά μου. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Πορτογαλία για την δεύτερη κόρη μας. Εμεινε μαζί μου στην Τουρκία μέχρι τη δεύτερη χρονιά μου στη Μπεσίκτας. Στη συνέχεια χωρίσαμε».

Ακολουθούν τρεις μήνες στην Ιταλία και έξι στη Ρωσία. «Ημουν στην Κουμπάν Κράσνονταρ και μου άρεσε πολύ. Νόμιζα ότι θα ήταν ίδιο με την Γερμανία, αλλά εκεί οι άνθρωποι με εξέπληξαν θετικά. Ηταν πολλοί φιλικοί και φιλόξενοι. Στη συνέχεια ήταν να υπογράψω στην Ανζί, αλλά όταν πήγα να υπογράψω στη Μόσχα, με όλα αυτά που γίνονταν, με ενημέρωσαν για την δύσκολη κατάσταση. Χάλασαν όλα».

Γιατί; «Επειδή ήταν σε εμπόλεμη ζώνη με αντάρτες. Γίνονταν μάχες με όπλα κάθε μέρα στο δρόμο σαν να ήταν η Άγρια Δύση. Πολύ άσχημα πράγματα. Ζούσα μέσα στο γήπεδο. Το ξενοδοχείο της ομάδας ήταν μέσα στο γήπεδο. Ένας άνδρας 30 ετών να ζει και πάλι στο γήπεδο όπως όταν ήταν 14, δεν ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Είχα διετές συμβόλαιο, αλλά έμενα μόνο έξι μήνες, δεν θα μπορούσα να σταθώ. Τότε μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία, να πάω στο Ανόβερο με τον Τόμας Σάαφ. Δεν το σκέφτηκα δύο φορές. Αρχικά σκέφτηκα ότι αν όλα πήγαιναν καλά, θα πήγαινα το Ευρωπαϊκό. Τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, άλλα ένα μήνα αργότερα ο προπονητής απολύθηκε και έμεινα εκτός. Πέρασα μια δύσκολη στιγμή. Δεν με σέβονταν, δεν με πλήρωναν, είχα καταγγείλει το συμβόλαιο».

Τι είδους πράγματα σου έκαναν; «Ήμουν στο σπίτι και με καλούσαν να πάω σε τεστ αντι-ντόπινγκ. Και στην προπόνηση, προσπαθούσαν να μου κάνουν πράγματα για να εξαντλήσουν ψυχολογικά. Εμεινα όμως μέχρι το τέλος, γιατί το συμβόλαιό μου είχε μια ρήτρα που έλεγε ότι αν ο σύλλογος υποβιστεί θα ήμουνα ελεύθερος. Μου φέρθηκαν με έναν τρόπο που ποτέ δεν φανταζόμουν. Δεν ξέρω αν θα ήμουνα επιλογή ή όχι για το Euro, αλλά έχασα μια καλή ευκαιρία για να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης. Φυσικά μου κόστισε».

Πως προέκυψε η ΑΕΚ; « Ήρθε σε μια εποχή που ήμουν κουρασμένος από το ποδόσφαιρο.

Σκέφτηκες να σταματήσεις; «Όχι να τα παρατήσω, αλλά σκέφτηκα να μείνω εδώ. Να μην δώσει μεγάλη σημασία στα χρήματα και να μείνω εδώ για την Πορτογαλία.

Είχες επαφές εκείνη τη στιγμή; «Όχι, όχι ακόμα. Ακόμη και μερικές πόρτες που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν κλειστές, έκλεισαν.Δεν θα αναφέρω ονόματα ή προέδρους. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν σαν οξυγόνο, διότι θα ήμουνα και πάλι στον δρόμο για να κερδίσω κάτι. Φέτος φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου, θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Champions League, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ναι, αυτό είναι που θέλω. Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοβαρός τραυματισμός για τη 17χρονη στη Formula 3! (video)
Σοβαρός τραυματισμός για τη 17χρονη στη Formula 3! (video)
Κέι Σι Ρίβερς: Γίνεται(;) συμπαίκτης του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλανό
Κέι Σι Ρίβερς: Γίνεται(;) συμπαίκτης του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλανό
Ταλέντο από Γαλλία παίρνει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Ταλέντο από Γαλλία παίρνει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο Survivor 3; (photo)
Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο Survivor 3; (photo)

 • Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  14:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ελβετία - Βέλγιο
  15:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  15:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  16:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις
  16:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:3011η αγωνιστική.
 • WRC 2018
  16:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γεωργία - Καζακστάν (Ζ)
  17:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος D1. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  18:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  18:30Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  19:15Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  19:20Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  19:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λιχτενστάιν - Αρμενία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος D4. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  20:30XTERRA Pan-AM Championship.
 • MotoGP 2018
  20:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μαϊάμι Χιτ - Λ. Α. Λέικερς
  21:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:40Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Τσεχία - ΗΠΑ
  23:05Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Τελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • GP Confidential 2018 E23
  23:40Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  23:4511η αγωνιστική.
 • Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:25Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Στουτγκάρδη
  00:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  01:3514η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:40Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E46
  02:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  02:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E23
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  04:30Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Νίκη Βόλου
  04:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  05:30Outdoor Specials.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μαϊάμι Χιτ - Λ. Α. Λέικερς
  06:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Στουτγκάρδη
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  07:30Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:30Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  08:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E10
  10:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  11:00Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  13:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Topspin
  13:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto3 2018
  14:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  15:10Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ
  15:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 3ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Moto2 2018
  15:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • La Liga Specials - Docs E2
  16:00Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  16:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:508η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:30Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:35XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Ουαλία (Ζ)
  19:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Ουρουγουάη (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  20:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  21:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies