Δωρεά Μαρινάκη στο ΑΧΕΠΑ

Δωρεά Μαρινάκη στο ΑΧΕΠΑ

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δωρεά για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Ειδικά στα μικρά παιδιά έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, μεταξύ άλλων, και από την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση, καθώς προσέφερε τον εξοπλισμό στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ». Το ιατρείο εξυπηρετεί περίπου 600 ασθενείς και ο κ. Μαρινάκης με τη δωρεά ύψους 75.000 ευρώ, στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη Μαρινάκη, βοηθάει στο να γίνεται η διάγνωση και η παρακολούθηση στην Θεσσαλονίκη και να μην υποχρεούνται οι γονείς και τα παιδιά να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις, κάτι που δήλωσε και η πρόεδρος του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”, Χρυσούλα Τσικριτσίδου.

«Χάρη στην προσφορά αυτή το ιατρείο εξοπλίστηκε με έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder. Οι ανάγκες των νοσοκομείων και των πολύπαθων ατόμων με συγγενείς καρδιοπάθειες είναι μεγάλες. O Σύλλογός μας προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών αυτών, βοηθώντας ώστε η διάγνωση και η παρακολούθηση να γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία», τόνισε.

Πρόκειται για μία σημαντική προσφορά που στόχο έχει την ομαλή περίθαλψη εκατοντάδων παιδιών. 



Super League Βαθμολογία: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει το… κυνήγι ο Παναθηναϊκός
Super League Βαθμολογία: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει το… κυνήγι ο Παναθηναϊκός
LIVE ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ισοφάρισε με πέναλτι στην τελευταία φάση
LIVE ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ισοφάρισε με πέναλτι στην τελευταία φάση
Αντίνο: «Ευχαριστώ για την στήριξη, πάμε για περισσότερα»!
Αντίνο: «Ευχαριστώ για την στήριξη, πάμε για περισσότερα»!
Λουτσέσκου: «Τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών»
Λουτσέσκου: «Τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved